Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 esas "en iyi sınıf uninstall wizard olacak" diyenleri filan toplayıp sticky yapacaktım ama oyun o kadar sürükleyince uğraşamadım. gelecek nesiller için hepsi duruyor zaten, gerekince çıkarıp koyarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 dimi oyunda sınıf bile yok HAHAHAHAHAHA ve hala bu threadin en kaliteli espirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 axedice said: Vingthor said: oynuyorum ediyorum. sırf viking var balta var diye. fallout3'e dialogları yüzünden hayalkırıklığı diyen rezil diyen axedice'ın bu oyunu oynayabilmesini anlayamıyorum. Benim bildiğin eksdays yarım saat sonunda oyunu silerdi... O Fallout. Kutsal. Bu TES. Meh. Bide dialoglar fallout kadar kötü değil. Ha yine kötü. Ama fallout kadar değil. Ayrıca fallout3ü de inat edip bitirmiştim, bakalım belki bunu da bitiririm bi ara. diyalog mu vardı skyrimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Kaede said: dimi oyunda sınıf bile yok HAHAHAHAHAHA ve hala bu threadin en kaliteli espirisi komik olmasının nedeni başlığın en "640kb ram herkese yeter/uçaklar güzel oyuncaklar ama savaşta kullanılamazlar"-tier iddiası olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 komik olmasının nedeni komik olması hayatında o kadar güzel espiri yapabildin mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 insanları güldüreyim derken o kadar gülünç duruma düşmedim hamdolsun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 insanlar espirinin espiri olduğunu anlıyor merak etme sen sırf laf sokma çabasıyla geyiği ciddiye alıp EHU EHU diye uğraşan senin gibi bir iki tip var, onlar dalga geçsede kim sever yalova kaymakamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 espri kılığında haterlığı hepimiz anlıyoruz da insan yenilgiyi de zerafetle kabullenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bir oyun için zıtlaşan iki yetişkin, dışarıdan bakınca her türlü kaybetmiş görünüyor... Moralfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 top peşinde koşan 22 ilkokul terk veya kürsüden atışan zombiler için de zıtlaşabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Rerore said: blacksmith kasarken uo oynuyomus hissine kapıldım da ingot nerden bulcaz npc den alıyodum bitti belli bi süre sonra yenileniyor mu stokları oyle kalcakmı madenler aynı sekilde biraz kazdım bitti hepsi yeniden çıkıyomu aynı yerde maden iron dagger yaparak kastım biraz bs bide sword yaptım aynı miktarda arttı farkettirmiyormu ne yaptıgın hepsi aynı miktarda arttırıyo sanki enchanting nasıl kasılır hammadde sıkıntısı yasıyom pickpocket kasmak için hangi şehre gitmek lazım nasıl kasmak lazım simdilik bu kadar topladığın ore'lerı köylerdeki smelter'lardan ingot yapacaksın, yoksa ore topladın ne oldu işine yarıyor mu? farketmiyor hepsi aynı şeilde arttırıyor, hide bracres veya iron dagger git. enchanting kasmak için disenchant edip item'lere basacaksın, silahlarda şarjlı bir sistem var atıyorum 100 vuruş için kullanbilirsin bu enchant diyor bitince şarj edeceksin baştan o zaman da skill veriyor. herşeye enchant bas gem fazla varsa böyle hızlı atlarsın enchanting. pickpocket kasmak için şehre gerek yok, özel bir şehre yani. kimi görürsen pickpocket yap, çok rahat 100 oluyor ben oyunun başında yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Berkovich said: bir oyun için zıtlaşan iki yetişkin, dışarıdan bakınca her türlü kaybetmiş görünüyor... Moralfag ÖNCE O BAŞLATTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 adam moderator lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 isim vermedim sen üstüne alındın! al kendi silahınla vuruyorum heh ------------ napalım bizim de canımız yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sarkastik konuştum sayfabaşı olduğu için salak durumuna düştüm hadi gene iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sam said: top peşinde koşan 22 ilkokul terk veya kürsüden atışan zombiler için de zıtlaşabilirdik. bi bu bide uninstall wizard çok bombaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 jonq said: cok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sparkcaster said: diyalog mu vardı skyrimde Var konuşan bi iki karakter. Siyasi durumun analizini yapıyorlar, baya bildiğin kendi fikirleri var falan. Ben de hayret etmiştim ilk gördüğümde. Ne olursa olsun fallout3 gibi bi hilkat garibesine göre gelişme var. Gerçi dialog demekte haksızım aslında, çünkü dialog 2 kişi arasında olur. Burda karşı taraf monolog yapıyor, biz de monoloğunun konu başlıklarını belirliyoruz. Ahah evet şimdi farkediyorum oyunda yine dialog yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ejder kestim bir tane tam shout öğrenmek için taşlara gidiyordum mezardan röh diye lich çıktı anam anam 3tane ejder gelse daha kolay ölmüyor şerefsiz!Kafama kafama fireball atıyor napacam ne edecem ben buna canıda gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Krosis'le tanışmışın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 fire resist pot çek, magic resist büyüsü varsa yap. sonra labada lubada. mage misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Norak said: Krosis'le tanışmışın :p tanıştık acı kahvesini içirdi yolladı. Suark said: fire resist pot çek, magic resist büyüsü varsa yap. sonra labada lubada. mage misin mage değilim potlar çok düşük su anda acaba büyüleri öğrenip kacsam olmaz mı :D Birşey çıkıyor mu kesince amcayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 jonq said: oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 maske düşer onlardan, henüz krosise gelmedim de, levelın azdır ne bileyim; fireballlardan kaç dicem ama warriorsun sanırım. shoutlar işlemiomu dragon falan çağır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar