Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 öyle yapıyorum da yok zaten çok para lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Heavy armor falan mı trainliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 elf oglanlara harciyomus parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 alchemy recipelerin yazdıgı bir site bulayım öyle kasayım alchemy, çok delirdim random denemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bisey enchant ettikten sonra, ustune baska bisey enchant ediliyo mu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 enchantments ENCHANTMEEENTS111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 enc tree nin son per ü alman lazım onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 xunn said: Soimyr said: Tamam ezildim gidiyorum :( xunn cum senin ulfricin bulaşıklarını yıkayıp yatağını ısıtmaktan buraya post atıcak vaktin kalıyor muydu ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Imperial'ların faşist penisini emmekten daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 o mevzulari anlatan biyer var mi ya, emperyaller kim filan. anladigim kadariyla skyrim ozerklik istiyo, devlet bize bakmoyor diye. biji ulfric de isyanin basi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Akior assasin kajit'im :) btw artik sneak 100 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 aquila markreatha gidip jarlla konusur bride main questte thalmor embassyye girmeni gerektiren yere kadar gelip orada buldugun scrolları okursan genel olayı anlayabilirsin. Ama olay şu bir şehirde isyan ıkıyor, jarl kendi bastıramayıp imperiallardan yardım alıyor, bu sırada biraz katliam yapıyor, ulfricte bunuda bahane ederke ilk isyanını çıakrıyor, ama arkada hem imperialları hem nordları güçsüzleştirmek için thalmor parmağıda var. thalmorun talos worshipini banlaması falanda üzeirine tuz-biber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 amaan bana ne ya, ben cekiyorum baltami, ondan sonrasi bulanik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Talos hak yol. Oyun basındaki idam sahnesindeki rahibe klasik 9 Divines yerine cıkarılan Talos yüzünden 8 divines diyor, o ölen stormcloak askerinin "For the love of Talos, let's get this over with, I aint got all morning." diye girişi o yüzden manliness sahnelerinde oyunun başları çekenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 axedice said: Heavy armor falan mı trainliyorsun? speech 64 şu an 70 de yatırım perkünü alıp bütün vendorlara yatırım yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hatta 100 e kadar kascam sanırım çünkü destroyu felan da trainliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 aptal misin lan, single oyunda napiyosun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 en temizi hirzsiz olcaksin hortumladim tum npcleri gold oldu 17k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 total gold found 100k nın üstünde şu an mühim olan bütün npcleri hortumladıktan sonra ne olacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 suanda baska bir realm'e gidicem norctunal ile ilgili galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bi kere nightingale armor giyiorsun abi o yeter oku kılıcı falan epic gorunuyor full seti yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://i.annihil.us/u/prod/marvel//universe3zx/images/d/de/Moon_knight_inline_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abi oyunda para sıkıntısı mı war ki yere civili olmayan her seyi alıp satabiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Parasını verecek vendor bulma sıkıntısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar