senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 böylesini okumak daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 senko said: böylesini okumak daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bck said: torment adamsa skyrimi puanlama geçerdi. h.u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Kutsala dil uzatti o ya. Ben ahmeti bekliyorum gerekli fatality'i cekecektir o. Neyse, ha evet skyrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 torment dediğin interaktif roman heryerde text var paso okuyorsun, nerde kaldı action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 neyse ciddiye alınmayacak üyeleri tanımış oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 10yıldan sonra yeni mi tanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 adam geçen sene kaydolmuş ne 10 yılı sfgdsgd niye üstüne alındın be senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 insanların oyundan beklentileri farklı olabilir. "SEN NASIL BEĞENİRSİN", "LOL BU OYUN BEĞENİLİR Mİ" gibi yorumlarınız saçma. Bunu belirteyim dedim. iki tarafa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ha :d ne biliyim direk benim altıma yazınca sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0roni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 tormenti ilk kez 2011 de oynamış adamlar torment torment demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 senko said: torment dediğin interaktif roman heryerde text var paso okuyorsun, nerde kaldı action arada felan müzik de çalıyor ki yazıları okurken sıkılmayasın... ne kadar dandik şey lan. bu ne banal, ne biçim oyun bu ya, dragon görünce "BEN BURAYA FELSEFE YAPMAYA GELMEDİM! KAFA KESMEYE GELDİM!" diyecek bi kahraman lazım bize... http://www.youtube.com/watch?v=_4QINNwR6Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 grafikleri de çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ben deil sam sen geldin. baskasını ettiği lafın ceteresini cekicek değilim. texturelar kötü dedim, tes'ın iddaası her zaman grafik olmustur atmosfer olmustur ortam olmustur dedim. (ki öyle sen ne kadar aksini savunmak istersen iste, ben değil firma söylüyo devler söylüyo bunu) ama texturelar bu iddaayı kaldırmıycak kadar kötü dedim. sen bana patladın. kendi yaptığını benım üstüme atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 wuuthrad'ın ikinci parcası nerde ya. girdim temizledim bütün dungeon'ı yok. kuleye nasıl cıkılıyo orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 tormentle skyrim karşılaştıran ben değilim bu arada böyle yetersiz uyeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 dune vs warcraft vardı eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yeter derail, of eve gitsem de elder scroll questini yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Cuce said: Ben deil sam sen geldin. baskasını ettiği lafın ceteresini cekicek değilim. texturelar kötü dedim, tes'ın iddaası her zaman grafik olmustur atmosfer olmustur ortam olmustur dedim. (ki öyle sen ne kadar aksini savunmak istersen iste, ben değil firma söylüyo devler söylüyo bunu) ama texturelar bu iddaayı kaldırmıycak kadar kötü dedim. sen bana patladın. kendi yaptığını benım üstüme atma. başkasını savunmazsan söylediği söze de ortak olmazsın. eleştiriye birşey demediğimiz gibi kendimiz eleştirdik. daha da eleştireceğim şahsen oyunda daha ilerleyince. bethesda'nın iddiası olmayan alanlar değil de özellikle eski tes'lerden çıkarılan şeyler canımı sıktı benim. listeleyip yazacağım sonra. kimlerin eleştiri çekemediğini biliyoruz da işte forumda sayılar konuşuyor artık, durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Sam said: geçmişinde ne yaptığın bilinmiyor ama bir halt yemişsin ki ulfric'le aynı arabaya düşmüşsün. sıfır günahsız birinin o vagona düşmesi olası mı sence? ergenekon reröre!! yargısız infaz direk bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 perinçek fotosuna ulfric'le elenwen'i yapıştırıcam üşenmesem heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bağırmayı nasıl yapıyoruz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bck said: tormentle skyrim karşılaştıran ben değilim bu arada böyle yetersiz uyeler var. Deacon said: Torment'e 91 vermis metacritic. Akillari basinda olsaydi skyrim tormentten yuksek alamazdi. şu yazılandan, yapılan reviewlardaki çarpıklığın, eksikliğin vurgulandığını değil de skyrimin torment gibi olmadığı için kötü dendiğini falan çıkarıyorsan eğer diyecek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bu arada eskisi gibi her parça eşyaya magic resist filan basamıyoruz, enchanting. tek yüzük takılabildiği (çok çok saçma olmuş bu) düşünülürse mundane ring gibi birşey bulamazsam yandım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar