Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Sam

Öne çıkan mesajlar

yani şu adamların laf edilmiyecek iki yönleri var

biri jeremy soule
diğeri de modlanabilirliği

1 dvd lik sandbox oyunda ne kadar yüksek çözünürlükte kaplama olabilirki ? oc grafiği iyi, gerisi modların işi

ki zaten oyun gene AĞIR MODİFİYELİ gamebryo motoru. öncekilerden ne kadar fazla iyi yada kötü olabilir ki
Sosyal ağlarda paylaş

Snake said:

oblivionu hiç sevmedim ben zaten. morrowind çıktığında ekran kartım kötüydü o yüzden hata veriyodu oyun. bikaç ay sonra yeni ekran kartı alıp oyunun çalıştığını görünce sevinçten yaş akmıştı gözümden. fallout 3 de çok sığ bi action rpg olmasına rağmen sevmiştim. new vegas ise son 5-6 yılda oynadığım en iyi rpg diyebilirim ama oyunu felaket zor yapmışlar damage threshold saçmalığı yüzünden.
Hepsi patata..
Sosyal ağlarda paylaş

Eh artık abarttılar, reklamın iyisi kötüsü olmaz dediler ve:

The vice president of Bethesda has announced an unknown reward for parents willing to give their child a name related to their upcoming Elder Scrolls sequel, Skyrim. If you have a child that is expected on Skyrim's anticipated release date of November 11 (11-11-11), you can obtain the mysterious reward by naming your child 'Dovahkiin'. Dovahkiin translates to 'dragon born' in the language used within Skyrim.
Sosyal ağlarda paylaş

Luxor said:

Eh artık abarttılar, reklamın iyisi kötüsü olmaz dediler ve:

The vice president of Bethesda has announced an unknown reward for parents willing to give their child a name related to their upcoming Elder Scrolls sequel, Skyrim. If you have a child that is expected on Skyrim's anticipated release date of November 11 (11-11-11), you can obtain the mysterious reward by naming your child 'Dovahkiin'. Dovahkiin translates to 'dragon born' in the language used within Skyrim.

eskidi bu haber ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...