Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 trollemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Görüntülerin pc'den alındığına dair bir ibare göremedim, büyük ihtimalle zaten pc sürümünde o dediğine ihtiyac olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 işte umarım oyunda daha iyi gözükür, AA vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 yani şu adamların laf edilmiyecek iki yönleri var biri jeremy soule diğeri de modlanabilirliği 1 dvd lik sandbox oyunda ne kadar yüksek çözünürlükte kaplama olabilirki ? oc grafiği iyi, gerisi modların işi ki zaten oyun gene AĞIR MODİFİYELİ gamebryo motoru. öncekilerden ne kadar fazla iyi yada kötü olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sene 2011 hala estetik kaygılarla oyun oynayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 uzaktan bakinca guzel gorunuyorlar sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sene 2011, halen dx12'ye geçemedik canım çok sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 mod olayı güzel de bu kadar popüler olmasına rağmen hala nwn2 modları gibi modlar göremedim ben oblivionda cok fazla görsellik ve item modu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Snake said: oblivionu hiç sevmedim ben zaten. morrowind çıktığında ekran kartım kötüydü o yüzden hata veriyodu oyun. bikaç ay sonra yeni ekran kartı alıp oyunun çalıştığını görünce sevinçten yaş akmıştı gözümden. fallout 3 de çok sığ bi action rpg olmasına rağmen sevmiştim. new vegas ise son 5-6 yılda oynadığım en iyi rpg diyebilirim ama oyunu felaket zor yapmışlar damage threshold saçmalığı yüzünden.Hepsi patata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Morrowind müthiş oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gameplay geri sayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hobaa. ulan adamlardaki billura bak, gameplay videosu için gerisayım koyuyor. sanki release edecek pezevenkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Oblivion'daki gibi bi doğa, atmosfer ve yay kullanımı olsun bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Kojiroh said: Oblivion'daki gibi bi doğa, atmosfer ve yay kullanımı olsun bana yeter. http://media.pcgamer.com/files/2011/02/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim-Ranger-Hunting-590x331.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şu doğa-avlanma olayını ama böyle düzgün yapsınlar, hakikaten yayımızı alıp geyik avlamamız gereksin :) level 40 olunca kılıçla RÖAAA diye atlayamayalım geyiklere, kaçsınlar yine stealth+bow takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 son 50 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ahaha site göçtü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 site göçtü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Eh artık abarttılar, reklamın iyisi kötüsü olmaz dediler ve: The vice president of Bethesda has announced an unknown reward for parents willing to give their child a name related to their upcoming Elder Scrolls sequel, Skyrim. If you have a child that is expected on Skyrim's anticipated release date of November 11 (11-11-11), you can obtain the mysterious reward by naming your child 'Dovahkiin'. Dovahkiin translates to 'dragon born' in the language used within Skyrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Luxor said: Eh artık abarttılar, reklamın iyisi kötüsü olmaz dediler ve: The vice president of Bethesda has announced an unknown reward for parents willing to give their child a name related to their upcoming Elder Scrolls sequel, Skyrim. If you have a child that is expected on Skyrim's anticipated release date of November 11 (11-11-11), you can obtain the mysterious reward by naming your child 'Dovahkiin'. Dovahkiin translates to 'dragon born' in the language used within Skyrim. eskidi bu haber ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bethesda siteni senin... http://uk.gamespot.com/pc/rpg/elderscrollsvskyrim/video/6300570?tag=topslot;watchlink;1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.gametrailers.com/video/game-engine-elder-scrolls/710871 burda da var tekrar tekrar izlerim ki ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 o şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/TheRoyalSeahorse/For%20teh%20giggles/Jizz_in_mah_pants_X_Y_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar