HellHound Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 http://www.gametrailers.com/video/vga-10-mass-effect/708362 reaperlar dunyaya girisiyor eheh, cikis tarihi 2011 kis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 oha kosa kosa konusunu mu actin lan asdfsadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sen ne diyorsun? EA oyunu yanlislikla dun store'una ekleyip butun world premiere olayinin icine etti, o andan beri tab acik resmi aciklama gelsin de konusunu acayim diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 HELL ITS ABOUT TIME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ya hepsi iyi güzel de, bir haftada sadece 7 milyon ölü? YAPABİLDİĞİNİZİN HEPSİ BU MU HA? HA?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sonunda alayina gidicek abi nasilsa shepard, ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ilk gün 2 milyon sonraki hafta 7 milyon üzüldüm lan yazık bu elemanlar nie böle öldürüyo herkezi ii bi açıklama getirmeleri lazım slave, resources vs. çok saçma duruyor bu durumda, çok akıllıca bi sebeb bekliyorum ben, makineler organikleri sevmiyo geyiği olmaz umarım o diziyi izledik önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 dünya nüfusu 9 milyar desek, 1285 hafta yani 24 yıl sonra falan sonra gezegen gg. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 asker dönüşü çok iyi oyunlar birikiyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 abi baştaki eleman shepard diye ne tırstım ha. devil may cry'daki yeni dante gibi olacak sandım. görünce bizim şepo'yu içim rahatladı valla. yalnız umarım sadece dünya'da geçmiyordur oyun. 2.oyundaki gezegen sayısını gene bekliyorum bioware'den. resource olayını abartmasınlar yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Şu oyun dünyasında ölmesini en çok istediğim karakter Shepard heralde. Ulan her gördüğümde volkan demirel geliyo aklıma yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/4274950/If-he-doesnt-start-flying-soon-There-wont-be-a-ball-left-to-save.jpg?imageSize=Large&generatorName=volkanerro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yanlis oynamayin o zaman oyunu, oyunu oynayanlarin ancak yuzde 18'inin bulundugu dogru yola yonelin. bu tarafta her sey cok guzel, di mi sam? viktor? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 arkimod said: ilk gün 2 milyon sonraki hafta 7 milyon üzüldüm lan yazık bu elemanlar nie böle öldürüyo herkezi ii bi açıklama getirmeleri lazım slave, resources vs. çok saçma duruyor bu durumda, çok akıllıca bi sebeb bekliyorum ben, makineler organikleri sevmiyo geyiği olmaz umarım o diziyi izledik önceden Adamlar milyarlarca yıldır galaksiyi harvest ediyor, bugüne kadar karşılarında durup "hacı napıyosunuz, ettirmeyiz biz kendimizi harvest" diyebilen bir tek insanlar oldu. E haliyle "olm bu insanların arasından Shepard gibi birkaç tane daha çıksa mahveder bunlar bizi" diye düşünüp kökünü kazımak istemeleri mantıklı bir sebep bence şu an. Bir de yarım kalmış olan human-reaper deneyi var tabi, ona da bağlanabilir bir şekilde belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi insanlari bi unut şimdilik demek istediğim nie öle tüm ırkları yok ediyolar keepers protheans vs kimbilir kaç ırk var böle nie yapıolar bunu genetik materyal toplayıp yeni reaper kardeşler yapmak içinmi? yanlızlık mı çekiyolarki bomboş uzayda yoksa,? mass relay ler motorlar citadel herşeyi onlar yapıp bırakıp gidiyo "your society develops along the paths we desire" diyodu soverign nieki bu zahmet böle önemli bşy olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 umarım cerberusun ağzını kırma imkanımız olur. 2.oyunda her saniyesinden nefret ettim adamlarla çalışmaktna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 niye shephard ya abi bu kadar testisli bir insana koyacak başka isim bulamadınız mı anladık çoban göndermesi yapıyosunuz da yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 HellHound said: yanlis oynamayin o zaman oyunu, oyunu oynayanlarin ancak yuzde 18'inin bulundugu dogru yola yonelin. bu tarafta her sey cok guzel, di mi sam? viktor? :P http://badspot.us/img/Mass-Effect-2-Vanguard-of-Seduction.jpg pardon, başka bir seçenek mi vardı? farketmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 katılıyorum hatun shep ile oynıyacaktınız yanlış yapmışsınız zaten mass effect hatun shep ile liara yı seviştirirsek son oyunda onların küçük mavi çocuklarını görebilirmiyiz acep ? sorusu üzerine kurulu tuhaf bi evrendir. gerisi boş bide reaperlerin derdi ne? ama bu önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yukardaki seduction mevzusu erkekte de vardı. ex-soldier polat alemdar gibi takılan adamla larry gibi takılmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 benim shepardımın tipi iyiydi baya asla default karakterle oynamam modifiye varsa, http://img442.imageshack.us/img442/3413/masseffect2201001311551.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 norak daniel craig olmuş o bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Norak said: benim shepardımın tipi iyiydi baya asla default karakterle oynamam modifiye varsa, http://img442.imageshack.us/img442/3413/masseffect2201001311551.jpg bu ne lan kamyoncu sdfsd. mass effect'de customization her zaman b.k gibi oldu, birinci oyunda da ikinci oyunda da. female hadi neyse ama male'da kendi karakterini yarattiginda duzgun bir tip cikma olasiligi yok resmen. ben o yuzden iki oyunu da default shepard ile oynamistim. ayni durum dragon age'de de var. gerci onda customization yapmak zorundasin, gene adam akilli bir karakter yaratabilmistim. bioware customization kassin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 edit: simdi dusununce adam kasmis falan... sonra garibim bu surata mark meer'in sesi ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 vay be reaperlara bak abi.Dİğer ırkların tek yürek tek vücut olup saldırmasından başka çaremiz yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar