Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 3

HellHound

Öne çıkan mesajlar

ilk gün 2 milyon sonraki hafta 7 milyon üzüldüm lan yazık

bu elemanlar
nie böle öldürüyo herkezi ii bi açıklama getirmeleri lazım slave, resources vs. çok saçma duruyor bu durumda, çok akıllıca bi sebeb bekliyorum ben, makineler organikleri sevmiyo geyiği olmaz umarım o diziyi izledik önceden
Sosyal ağlarda paylaş

abi baştaki eleman shepard diye ne tırstım ha. devil may cry'daki yeni dante gibi olacak sandım.

görünce bizim şepo'yu içim rahatladı valla. yalnız umarım sadece dünya'da geçmiyordur oyun. 2.oyundaki gezegen sayısını gene bekliyorum bioware'den. resource olayını abartmasınlar yeter ki.
Sosyal ağlarda paylaş

arkimod said:

ilk gün 2 milyon sonraki hafta 7 milyon üzüldüm lan yazık

bu elemanlar
nie böle öldürüyo herkezi ii bi açıklama getirmeleri lazım slave, resources vs. çok saçma duruyor bu durumda, çok akıllıca bi sebeb bekliyorum ben, makineler organikleri sevmiyo geyiği olmaz umarım o diziyi izledik önceden

Adamlar milyarlarca yıldır galaksiyi harvest ediyor, bugüne kadar karşılarında durup "hacı napıyosunuz, ettirmeyiz biz kendimizi harvest" diyebilen bir tek insanlar oldu. E haliyle "olm bu insanların arasından Shepard gibi birkaç tane daha çıksa mahveder bunlar bizi" diye düşünüp kökünü kazımak istemeleri mantıklı bir sebep bence şu an. Bir de yarım kalmış olan human-reaper deneyi var tabi, ona da bağlanabilir bir şekilde belki.
Sosyal ağlarda paylaş

abi insanlari bi unut şimdilik demek istediğim nie öle tüm ırkları yok ediyolar keepers protheans vs kimbilir kaç ırk var böle nie yapıolar bunu genetik materyal toplayıp yeni reaper kardeşler yapmak içinmi? yanlızlık mı çekiyolarki bomboş uzayda yoksa,?

mass relay ler motorlar citadel herşeyi onlar yapıp bırakıp gidiyo

"your society develops along the paths we desire" diyodu soverign nieki bu zahmet böle önemli bşy olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

yanlis oynamayin o zaman oyunu, oyunu oynayanlarin ancak yuzde 18'inin bulundugu dogru yola yonelin. bu tarafta her sey cok guzel, di mi sam? viktor? :P

http://badspot.us/img/Mass-Effect-2-Vanguard-of-Seduction.jpg
pardon, başka bir seçenek mi vardı? farketmemişim.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum hatun shep ile oynıyacaktınız yanlış yapmışsınız
zaten mass effect hatun shep ile liara yı seviştirirsek son oyunda onların küçük mavi çocuklarını görebilirmiyiz acep ? sorusu üzerine kurulu tuhaf bi evrendir. gerisi boş

bide reaperlerin derdi ne? ama bu önemli değil
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

benim shepardımın tipi iyiydi baya asla default karakterle oynamam modifiye varsa,

http://img442.imageshack.us/img442/3413/masseffect2201001311551.jpg

bu ne lan kamyoncu sdfsd.

mass effect'de customization her zaman b.k gibi oldu, birinci oyunda da ikinci oyunda da. female hadi neyse ama male'da kendi karakterini yarattiginda duzgun bir tip cikma olasiligi yok resmen. ben o yuzden iki oyunu da default shepard ile oynamistim.

ayni durum dragon age'de de var. gerci onda customization yapmak zorundasin, gene adam akilli bir karakter yaratabilmistim.

bioware customization kassin biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...