Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhteşem Yüzyıl

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

-Kostümler dekor falan güzel
-Dizi sıkıcı, tipik türk dizisi zaten bişi demiyorum
-Herkes Cadde Türkçesi konuşuyor lan, biraz şive olsun, biraz ağdalı cümleler kursunlar da 2 kelime öğrenek bari

ve..

-ABİ
-HÜRREM'İ OYNAYAN KIZ ÇOOOK GÜZEL.
ve fark ettim ki, eski sevgilime benziyo lan. kızıl, yeşil göz falan. izlemem ki artık, reytinginiz düştü hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Padişahlar hermafroditmiş bu arada kendi kendilerine ürüyorlarmış.

Kralların veliahta ihtiyaçları olduğunu, 1 tane erkek çocuğun da o zamanın hayat koşulları yüzünden yetmediğini (nezleden gripten ölüyor insanlar) onun için de etrafa tohumlarını serptiklerini anlatsın birisi şu QQ yapan millete ya.

İslamda cariyelik diye bir kavramın olduğunu insanlar duymasın da rezil olmayaım diye midir bu yargara nedir anlamadım.

Adamlar Padişahı Kara Murat gibi sürekli at üstünde sefer düzenlesin falan diye hayal ediyorlar herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

adamlar amacına ulaştı,filmin kendisi normal yapılsa almıyacak reytingi sansasyon yaparak aldılar. en sevmeyen adam bile neymiş lan bu diyip izliyor.

koyun kitleler

koyun kitle denilen olay aslında "padüşahumuza böle böle deyolar!" diye normal olan olaylar için mızmızlanan ve bu olayı aşırı derecede ilgi görmesine sebep olan sıradan halk, senn benim gibi insanlar, streisand effect nedir bilmeden aşırı hype yaratan adamlar bunlar. fatmagül'de de aynısı olmuştu.. dizinin suyu, fatmagül'ün donu çıkmıştı piyasaya!

sağolsunlar sağlam değer yarattılar dizi tanıtımında. para versen bu kadar olmazdı bak.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız dizi güzel şuan.fakat ilerleyen bölümlerde sıçışa başlar mı bilemicem

halit ergenç şu rol için en uygun tip adam cuk oturmus tipi.fakat oyunculuk yok hiç arkadaş ya.herif bizim atamız ama böyel gaza getirmiyor beni.yürü lan kanuni aslanım kanuni diyemiyorum ahah

hürrem reyis iyi oynuyor.elleri çok çirkin ama
Sosyal ağlarda paylaş

drew barrymore işte hatun direk

ama bende drew ablayı hiç beğenmem ahaha

fakat güzel oynuyor hurrem.şu dizide en sevdiğim şey yabancı rolleri için türkleri oynayıp saçma sapan bi diksiyon kullantırmamaları oldu

en azından gavurları oynatıyorarl

türkçenin içine etmişim tabi ahha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...