forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Snake said: -007- said: turgut özalın bile çekilmedi tayyibin neden çekilsin ki kesin üzerinde çalışılıyodur şu anda. tayyip kötünün iyisi, çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 barnacle said: napçak padişah 31 mi çekçek. dizinin özeti budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ahaha barnacle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 padişahı 31 çekerken gösterselerdi veya 31 çektiğini belli etselerdi daha çok tepki gelirdi. keşke öyle yapsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bakış açını sevdim hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 -Kostümler dekor falan güzel -Dizi sıkıcı, tipik türk dizisi zaten bişi demiyorum -Herkes Cadde Türkçesi konuşuyor lan, biraz şive olsun, biraz ağdalı cümleler kursunlar da 2 kelime öğrenek bari ve.. -ABİ -HÜRREM'İ OYNAYAN KIZ ÇOOOK GÜZEL. ve fark ettim ki, eski sevgilime benziyo lan. kızıl, yeşil göz falan. izlemem ki artık, reytinginiz düştü hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hatta 31 çektiğini belli edip, tepkiyi gördükten sonra şimdiki haline soksalardı kimse ağzını açamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Olm kız nasıl kimsenin dikkatini çekmedi ya? Resmen uyudum dizi boyunca, sadece o kız çıkınca açtım gözlerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 kız güzel gerçekten şivesi de çok fena ya oyhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kız güzel de katana direk ya çok iri. 31 demişken aklıma Tudors'ta Henry'nin 31 sahnesi geldi yavuklusunun ördüğü dantele auheuha öyle bir şey koysalar olacakları düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ahaha wispy onu yazicaktim ben de, henry'i itin gotune soktu herifler ses cikaran yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 adamlar amacına ulaştı,filmin kendisi normal yapılsa almıyacak reytingi sansasyon yaparak aldılar. en sevmeyen adam bile neymiş lan bu diyip izliyor. koyun kitleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Padişahlar hermafroditmiş bu arada kendi kendilerine ürüyorlarmış. Kralların veliahta ihtiyaçları olduğunu, 1 tane erkek çocuğun da o zamanın hayat koşulları yüzünden yetmediğini (nezleden gripten ölüyor insanlar) onun için de etrafa tohumlarını serptiklerini anlatsın birisi şu QQ yapan millete ya. İslamda cariyelik diye bir kavramın olduğunu insanlar duymasın da rezil olmayaım diye midir bu yargara nedir anlamadım. Adamlar Padişahı Kara Murat gibi sürekli at üstünde sefer düzenlesin falan diye hayal ediyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Abi kız çok güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bir 10 dk baktım yemek yerken kaliteli bişeye benziyor. ha izler miyim izlemem o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Turkceplease said: adamlar amacına ulaştı,filmin kendisi normal yapılsa almıyacak reytingi sansasyon yaparak aldılar. en sevmeyen adam bile neymiş lan bu diyip izliyor. koyun kitleler koyun kitle denilen olay aslında "padüşahumuza böle böle deyolar!" diye normal olan olaylar için mızmızlanan ve bu olayı aşırı derecede ilgi görmesine sebep olan sıradan halk, senn benim gibi insanlar, streisand effect nedir bilmeden aşırı hype yaratan adamlar bunlar. fatmagül'de de aynısı olmuştu.. dizinin suyu, fatmagül'ün donu çıkmıştı piyasaya! sağolsunlar sağlam değer yarattılar dizi tanıtımında. para versen bu kadar olmazdı bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Başbakanımız TV kanallarını kaldırıp national geo. ve türevleri ve bir de tbmm tv kalsa hiç böyle sorunlarımız olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Kanuni niyeti iyice bozdu, blindfold atraksiyonlarına girmeye falan başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yalnız dizi güzel şuan.fakat ilerleyen bölümlerde sıçışa başlar mı bilemicem halit ergenç şu rol için en uygun tip adam cuk oturmus tipi.fakat oyunculuk yok hiç arkadaş ya.herif bizim atamız ama böyel gaza getirmiyor beni.yürü lan kanuni aslanım kanuni diyemiyorum ahah hürrem reyis iyi oynuyor.elleri çok çirkin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 el çirkin meme güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 biz sevioruz ailecenek bu diziyi.. enteresan zevklerimiz var.. buda onlardan biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 drew barrymore işte hatun direk ama bende drew ablayı hiç beğenmem ahaha fakat güzel oynuyor hurrem.şu dizide en sevdiğim şey yabancı rolleri için türkleri oynayıp saçma sapan bi diksiyon kullantırmamaları oldu en azından gavurları oynatıyorarl türkçenin içine etmişim tabi ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 BENİM ADİM HÜREM olm eğlenceli diziymiş lan ilk kez izledim az önce bi de hürremin elleri ne çirkinmiş hakkaten, benim ellerim daha güzel lan el dublörü olayım hürreme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yanlis dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar