Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 şöyle diim Yaprak dökümünü final bölümünün Program share'i %50 aşk-ı memnu finalinin %60 civarı falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 gökhan yaptığın iş ilk defa işe yaradı galba asdasd. bu arada çok sikten dizi. pohpoh hype yaratarak izleyici kazanmaya calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 evet paticiğe rating verileri sızdırdım artık işim çok değerli hale geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 çarşamba 20.00'de dizi. bence bikaç değişiklikle kral hale getirilebilir dizi. müzikler kostüm ve mekan seçimi süper. bazı oyuncular kötü. başrolde padişah ihtişamı ağırlığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 konusu ne bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ne kadar kötü olduğunu anlamak için izlenmesine gerek duyulmayan bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 konusu kanuni dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 The Tudors un çakması bile olmaz. Ve taklit içinde Osmanlı Tarihinin en büyük sultanlarından birini aşağılamaları iğrenç. En yakın zamanda dava açıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yaşasın kanuni sultan süleyman. "bana kısaca sülo diyebilirsiniz keh keh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 @loop sen hangi yılda yasıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 loop said: En yakın zamanda dava açıcam.. o kadar zenginim diosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi adam bulent arınc galiba, harbiden dava acacak. said: Arınç, “Ben de büyük bir endişe içindeyim. Kanuni gibi birinin harem, içki düşkünü değişik ilişki içerisinde göstermek... Ben üzüntü duyuyorum” dedi. AHAHAHAHAHAHA http://www.ntvmsnbc.com/id/25168726/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hahah aptal mı bu adamlar ya. harem var lan harem. napçak padişah 31 mi çekçek. içki filanda içirmemişler zaten şerbetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 adam bülent arınç beyler http://arsiv.sabah.com.tr/2005/03/28/im//71E20B69343CDC49B98AD861b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ben de hiyar tarlasi diye dizi cekicem, 2001den baslicak, konusunu siz tahmin edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 30 sene sonra da rte nin dizisini veya filmini çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 turgut özalın bile çekilmedi tayyibin neden çekilsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 aquila said: ben de hiyar tarlasi diye dizi cekicem, 2001den baslicak, konusunu siz tahmin edin. mesajlarim hep sisenin dibinde kaliyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sana da dava acmasın "beni salatalıga benzettiler" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ziraat teknolojileri üzerine bi proje olucak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 -007- said: turgut özalın bile çekilmedi tayyibin neden çekilsin ki kesin üzerinde çalışılıyodur şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kitap çıkmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Özal daha erken. Menderes'in yapılır ama. Hatta ben hatırlıyorum öyle bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 barnacle said: hahah aptal mı bu adamlar ya. harem var lan harem. napçak padişah 31 mi çekçek. içki filanda içirmemişler zaten şerbetmiş. yıllanmış üzüm şerbetidir belki. Hala kanuni gibi bir gerizekalıyı en başarılı padişah sayanlara ona birşey diyince isyan edenlere feci gülüyorum. Başarılı padişah sınırları geliştiren padişah demek değildir. Yavuz oğlunun egoist ve lüks düşkünü olduğunu daha o ufakken şehzade olarak Trabzon valiliğini yaptığı sırada farketmişti. Babasının doldurduğu hazineyi boşaltan, gereksiz ve amaçsız yere sınır genişleten, lüks ve güzel yaşama düşkün olan bir adamın hürremin oyuncağı olup koca imparatorluğu yıkıma götürecek hamleleri atmasını hala fark edememiş olanlar var. Nasıl tarih okuyor bunlar merak ediyorum. Diziyi izlemedim açıkçası, türk dizilerini izlemiyorum nihayetinde ama kanuniyi olması gerektiği gibi yerin dibine sokup güzelce gerçekleri paylaşıyorsa/paylaşabilecekse tebrik ederim. İnsanların M.E.B'in verdiği tarih kitabıyla elde ettikleri çakma tarih bilgilerinden sıyrılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
voltran32 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aşağıdaki sitede canlı yayınlanıyo 2.bölüm muhteşem yüzyıl izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar