Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhteşem Yüzyıl

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

abi adam bulent arınc galiba, harbiden dava acacak.

said:
Arınç, “Ben de büyük bir endişe içindeyim. Kanuni gibi birinin harem, içki düşkünü değişik ilişki içerisinde göstermek... Ben üzüntü duyuyorum” dedi.

AHAHAHAHAHAHA
http://www.ntvmsnbc.com/id/25168726/
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

hahah aptal mı bu adamlar ya. harem var lan harem. napçak padişah 31 mi çekçek. içki filanda içirmemişler zaten şerbetmiş.

yıllanmış üzüm şerbetidir belki.

Hala kanuni gibi bir gerizekalıyı en başarılı padişah sayanlara ona birşey diyince isyan edenlere feci gülüyorum. Başarılı padişah sınırları geliştiren padişah demek değildir. Yavuz oğlunun egoist ve lüks düşkünü olduğunu daha o ufakken şehzade olarak Trabzon valiliğini yaptığı sırada farketmişti. Babasının doldurduğu hazineyi boşaltan, gereksiz ve amaçsız yere sınır genişleten, lüks ve güzel yaşama düşkün olan bir adamın hürremin oyuncağı olup koca imparatorluğu yıkıma götürecek hamleleri atmasını hala fark edememiş olanlar var. Nasıl tarih okuyor bunlar merak ediyorum.

Diziyi izlemedim açıkçası, türk dizilerini izlemiyorum nihayetinde ama kanuniyi olması gerektiği gibi yerin dibine sokup güzelce gerçekleri paylaşıyorsa/paylaşabilecekse tebrik ederim. İnsanların M.E.B'in verdiği tarih kitabıyla elde ettikleri çakma tarih bilgilerinden sıyrılması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...