Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Biraz karla karışık yağmur gibi olsun.. Özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 (tu)işte kış ruhu budur! "Cin Ruhi" said: Biraz karla karışık yağmur gibi olsun.. Özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 izmir'de bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ahahaha evet kum büyüklüğünde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Dartanian said: ahahaha evet kum büyüklüğünde :D (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 b.duzunde bi ara tipi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ben&Jerry's said: b.duzunde bi ara tipi oldu Orası Allah'ın dağı zaten =) Durdu şimdi yau.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 suan nası b duzu eve gidicem bilmiom hali nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 scorch said: suan nası b duzu eve gidicem bilmiom hali nasıldır Bilmiyorum ama Haramidere yokuşunu atlatırsan tamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ne kadar çok beylikdüzü varmıs sdfasda migrosa bi akıntı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Dartanian said: ahahaha evet kum büyüklüğünde :D (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bdüzünde şu an baya yağmaya başladı. bu arada pati beylikdüzündeymiş meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 burda da yağıyor.ve götüm dondu bide bizim balkon kapısı piç olduydu biraz.aradan bir soguk giriyor kombiyi dayadım en sona çare etmedi o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 izmirin en guzel yerlerinden birinde oturuyorum fakat bu izmir oyle bir köyki DOGALGAZ YOK. Evde mazotlu soba var. Mazot bak. Mazot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 hoodie mi ve puf terliklerimi giydim, salondaki elektrikli ısıtıcıyı açtım, 6 yada 7 adet devkocaman kediyi besledim, cheesecake, pizza ve koladan oluşan akşam yemeğimi de söyledim. artık dizi izleyebilirim oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ss or it didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 (tu) Norak said: hoodie mi ve puf terliklerimi giydim, salondaki elektrikli ısıtıcıyı açtım, 6 yada 7 adet devkocaman kediyi besledim, cheesecake, pizza ve koladan oluşan akşam yemeğimi de söyledim. artık dizi izleyebilirim oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bende pizza söyledim demin.balkonun alt kısmınıda havluyla kapadım rahatım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 istanbulda kar yağsa rizede üşiyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 kum büyüklüğünde yağıyor dediğin kar daha iyi tutar yalnız. bol bol yağıcak hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Yeteri kadar yağmadı. Kardan adam yapamadık ühühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Norak said: hoodie mi ve puf terliklerimi giydim, salondaki elektrikli ısıtıcıyı açtım, 6 yada 7 adet devkocaman kediyi besledim, cheesecake, pizza ve koladan oluşan akşam yemeğimi de söyledim. artık dizi izleyebilirim oh. öyle akşam yemeği mi olur be öff margarinli margarinli cheesecake'i aç karnına öyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 "kara bakıyorum seni görüyorum,sana bakıyorum karı görüyorum." işyerinde ki arkadaşım yanımda yancı olarak,bu topiği okurken yaptığı espiri yukarıdaki gibidir.yukarıda ki metne bakarak,yancı arkadaşa hangi laflar hazırlanmalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Adam haklı abi sdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ya abi adam çok iğrenç,gerçi bu laf beni gülümsetti fakat adam n.ş.a da hiç çekilmiyor ya dsfsf her akşam 2 seans cem yılmaz izliyor,sonra ofiste kendine bilimum tüm küfürleri ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar