Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'a Kar Yağmaya Başladı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burda da yağıyor.ve götüm dondu

bide bizim balkon kapısı piç olduydu biraz.aradan bir soguk giriyor kombiyi dayadım en sona çare etmedi o derece
Mesaj tarihi:
hoodie mi ve puf terliklerimi giydim, salondaki elektrikli ısıtıcıyı açtım, 6 yada 7 adet devkocaman kediyi besledim, cheesecake, pizza ve koladan oluşan akşam yemeğimi de söyledim. artık dizi izleyebilirim oh.
Mesaj tarihi:
(tu)
Norak said:

hoodie mi ve puf terliklerimi giydim, salondaki elektrikli ısıtıcıyı açtım, 6 yada 7 adet devkocaman kediyi besledim, cheesecake, pizza ve koladan oluşan akşam yemeğimi de söyledim. artık dizi izleyebilirim oh.
Mesaj tarihi:
Norak said:

öyle akşam yemeği mi olur be
öff margarinli margarinli cheesecake'i aç karnına öyk
Mesaj tarihi:
"kara bakıyorum seni görüyorum,sana bakıyorum karı görüyorum."

işyerinde ki arkadaşım yanımda yancı olarak,bu topiği okurken yaptığı espiri yukarıdaki gibidir.yukarıda ki metne bakarak,yancı arkadaşa hangi laflar hazırlanmalıdır?
Mesaj tarihi:
ya abi adam çok iğrenç,gerçi bu laf beni gülümsetti fakat adam n.ş.a da hiç çekilmiyor ya dsfsf

her akşam 2 seans cem yılmaz izliyor,sonra ofiste kendine bilimum tüm küfürleri ettiriyor.
  • Yeni Oluştur...