Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan Yiyecek Bunları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehe komplekse soktunuz adamı ayıp değilmi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Ağustos 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oho bizim komşunu orta okulda bir oğlu var onun ki 20 cm[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
o cetvel fotoşop la edit ..
zoom yapinca belli oluyo ..
küçük o el küçük :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
said:
Qui, 26 Ağustos 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Öhm, çekiç tutmayacaz bu ellerle..

*!Yırtar*

ya birine çekiçle narkoz uygulaması yapmak zorunda kalırsan bir gün :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Mahallenin kocakarilari 'Qui nin elleri kucukmus' diye konusacaklar :P

Qui boyu deil islevi onemli de de tam olsun :P

Giderek buyuyo erikler, 3 senedir takip ediyorum
suyu azaliyo, tadi eksilesiyo, boyutu buyuyo[signature][hline]too much, too young
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 26 Ağustos 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
Doktor bu ne?

Gerçekten de doktor bu ne?
2 metrelik karpuz istiyorum ben, genetikçilere duyrulur.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 26 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki:..., 3 senedir takip ediyorum
...

araştırmacı gazeteci VOLFİED bildirdi[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
bunlar doping kullanmış erik.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
İptal oldum yanlız adam Elim gayet saglıklı ve normal dıyo hala yok yok elde var bişey diyolar ehuehu
Cetvele de bittim zaten :)[signature][hline] The Truth is out There

• Yeni Oluştur...