Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 IKEA çok eğlenceli bir oyunla karşınızda! Bu interaktif yarışmanın amacı, odasını IKEA mobilya ve ev aksesuarları ile döşeyen Zeynep'i, en sevdiği koltuktan kaldırmak. Siz de IKEA'nın sıradışı, keyifli ve heyecanlı yarışmasında yer almak istiyorsanız, vakit kaybetmeden www.hayattakalkmam.com'u tıklayın. Zeynep'le tanışma fırsatı yakalayın. Bakalım "hayatta kalkmam" diyen Zeynep'i siz koltuğundan kaldırabilecek misiniz? http://www.hayattakalkmam.com/ Rasgele... /summon Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Zeynep koltuktan kalkmıyo hiçbir zaman. Altta form linkivar onu doldurun çekilişle 5 kişiye hatunun oturduğu kanepe hediyeymiş. Yoksa çok uğraştım kalkmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Banu alkan kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 sinirim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Kalkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 20 kere falan ışığı kapadım öyle bıraktım zeynebi bide yüzüne omzuna falan tıklayın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 antipatikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kaldırdım, formu doldurdum. bi kere de ben kazaniyim lan. bugune kadar kazandıgım tek sey mentos pakedi olmustu. koca bi kutu mentos yedik ailece cogzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 N'aptın da kalktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 tv ve radyo acıktı, ısıgı kapattım. tv'de kapı caldı kendi evinin kapısı caldı zannetti salak ve kalktı. ondan once tum reklamı yapılan urunlere tıklamak, ya da diger sinirini bozan varyasyonları denemek gerekiyor olabilir ama. tekrar yaptıgımda olmadı cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ya amaç ürünleri tanıtmak işte. tek tek tıkla ürünlerin hepsine kendi kendine kalkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kalkmadı bende. saat bozuk zaten, ileriye al dedi ama alınmıyor ileriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 peki zeynep de bizi kaldırabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kaldırdım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 uf internette sörf yapıyoruz dedi bne kalktım, kusura bakma zeynep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kaldırdım bende ama koltuk istemiyorum. siz alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 sana çıkarsa da bana yolla o zaman panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kaldırdım. koltuğun sağında asılı kumanda ile kanal değiştirtin ve bi tane korku filmi gibi bi kanalda, kapı önünde duran bi amca var. bi süre sonra kapı çalıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 zeynebi kaldırdım da çok sinir bir insan bence kendisi,tv yi açıp kanalları değiştirin,bi kapının önünde duran birisi var,ışıkları kapatıp bekleyin,tv de zil çaldığında ayağa kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 /summon mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 mayhem almış 2 koltuk da, bölüm banı yediğinden yazamaz buraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 kalktı yani herkeste. achivement olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 zeynepi niye kaldiriyoruz, biz gidip yanina otursak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 lambayı halıya düşürsek yangın çıksa oda yansa kesin kalkar bu diye düşünen tek ben miyim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar