aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ducks in the wind. All we are is ducks in the wind. asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 OYYKUYOMOMŞİJEBEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ördekli gifimi bulamadım yerine kedi yavrusu vereyim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bone said: böyle videoların eğlence bölümüne açılmasını cidden anlamıyorum. garbage, internet, konu dışı felan olur mesela, ama "eğlence" ne alaka... komik bi mevzu değil ki bu. hani "pis adam rüzgara niye blok koymamış!!!1!!" demiyorum da, "vıyk diye ezelim hahaha" diye yorumlar yapılıp insanların sadizm duygusunu tatmin etmekten başka bir işlevi olmuyor bu tip videoların. hayvanların zorlukları, insanların karnının deşilmesi, sokakta silahlı saldırı vs gibi videoların konulmasına yasak gelse aslında "eğlence" bölümüne... Merak etme senin kadar hayvanseverimdir :) Orda hepsine baktım birine bişey olsa açmazdım.Ama komik gözüküyorlar. Aslında bu videoda olan bi insan komikçe düştüğünde gülmek gibi bişey.(tabi onda da o kişiye bişey olmuyosa) Kendim düştüğümde de gülüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 video kaldırılmış ama hangi video merak ettim.rüzgardan savrulan ördek ve yavruları mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Dartanian said: Bone said: böyle videoların eğlence bölümüne açılmasını cidden anlamıyorum. garbage, internet, konu dışı felan olur mesela, ama "eğlence" ne alaka... komik bi mevzu değil ki bu. hani "pis adam rüzgara niye blok koymamış!!!1!!" demiyorum da, "vıyk diye ezelim hahaha" diye yorumlar yapılıp insanların sadizm duygusunu tatmin etmekten başka bir işlevi olmuyor bu tip videoların. hayvanların zorlukları, insanların karnının deşilmesi, sokakta silahlı saldırı vs gibi videoların konulmasına yasak gelse aslında "eğlence" bölümüne... Merak etme senin kadar hayvanseverimdir :) Orda hepsine baktım birine bişey olsa açmazdım.Ama komik gözüküyorlar. Aslında bu videoda olan bi insan komikçe düştüğünde gülmek gibi bişey.(tabi onda da o kişiye bişey olmuyosa) Kendim düştüğümde de gülüyorum sdf Tabi sana birşey olmuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Yok maç yaparken düştüm kolum 2yerden kırıldı gülerek gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 deli mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 karizma çizilmesin diye yapılan gülüşleri biraz abartmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SEBLt6Kd9EY&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bence çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Abi yok çizilmesin diye değil.Okuldaki kızlar ağlıyodu böyle kolumu görüp korkup onlara gülüyodum Sonra taksiyle hastaneye giderken ağlamaya başladım 1 ay nasıl counter oynıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Şey geldi aklıma böyle okul çıkışı gidiyorduk servisle, çocuğun teki bisikletle çat diye kaldırıma çarptı sağ sola bakarken. Yere yapıştı, bizde güldük hayvanlar gibi. Eleman hiç bozuntuya vermeden kalkıp yürümüştü bisikleti filan orda bırakıp. Of lan ne komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ben de halısahada bileğimi çatlatıp sonra bisikletle hastaneye gitmiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Hastane kapısından bisiklet sırtında arka fonda A-takımı müziğiyle giriş yaptın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 evet dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Dartanian said: Yok maç yaparken düştüm kolum 2yerden kırıldı gülerek gittim Yok yani karizma marizma olayı değil, ortaokulda bende ayda bir bacak,kol kırması kafa yarılması, dikişler, alçılar, egzersizler içinde olduğum için, aşağıdan bizim balkona anne kolumu kırdım diye gülerek geldiğimi hatırlıyorum. Bir zaman sonra alışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hiç biyerimi kırmadım bu güne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bence moda bu. bunla prim yapılıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 1 tane düştü galiba ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar