Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft 2 Heart of the Swarm Video Leaked?

Snake

Öne çıkan mesajlar

yahu, end game vidyo drafti bu ama..ne bilim class detaylari yada info leak degil...sozu edilen baya baya oyun sonunda ne olduguna dair kalın bir draft videosu

yani multi icin insanlar oynuyor okede... scriptin son draft renderi gibi geliyor bana...

dusunsene lich king expansionu cikmadan 1 yil once lich kingin ölümünün drafti dusuyor nete?

valla gercekse baya kıl olmustur o departman..gercek degilse zaten umursamamislardir eheh..gercek olmasa seve seve aciklama gelirdi bence 'lol no panic fellas' gibisinden..hos gerci gerceksede ya senaryoyu degistirip gene ayni seyi derler..yada susup bize bunu verirler :)
Sosyal ağlarda paylaş

yaklaşık 1 sene var expin gelmesine. benim merak ettiğim; bu sinematik gerçekse ve adamlar değiştirmek isterseler sıfırdan başlayıp exp çıkana kadar bir tane yetiştirebilirler mi? lombak_knight ve konu hakkında bilgisi olan diğerleri bizi aydınlatırsa sevinirim. tabii görevlerin, ara sinematiklerin vs de değişeceğini hesaba katmak lazım; ama o konumuz dışında olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyi olmuş video çok iyi :D Sevindim. Anlaşılan kerrigan yine zerg olmuş ama bu sefer içi nefret dolu değil, onun önderliğinde zergler bambaşka bir yol izleyebilir. İstenilende buydu şu büyük düşman karşısında esir olmamaları ve iyi kalmaları için kerrigan'ın sevhiyi tekrardan bulması ve adaleti sağlaması gerekiyordu. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

cataclysm CE making of DVD sini izledimde, cata cinematic yapilirkenki draftlar filan birebir benzio surec olarak buna, cizimler bile baya yakin tarz filan

inandim bu videonun gercek olduguna

bu ya midgam videodur ucnki oyun motoru ile yapilmis, yada son videoyu nasil olacak diye cizgifilm gibi denemek yerine hazir motor var bunla yapalim diye yapmislardir gibi gelio bana
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Tyrannus said:

hani cerebrete ayarında queenler,ormanda ağaçlardan akan creep falan bekliyodum böyle.yine barzo var
jim raynor köylüsü ölsün artık
gel toss campagini tez gel

katılmamak elde değil ayrıca raynor nova ve kerriganla 3some yaparsa katlanabilirim buna ancak bu nu da ayrıca belirtmem gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...