Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 d2 expansion diye save dosyası satanları yalanlayıp halkı uyarmadıkları gün blizz benim için bitmişti. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 vallahi zamanında d2 exp için önceden leakler oldu blizz yalanlamadı bi zamanlar fanatik her xp öncesi setleri giyer takılırdı wowda piyasada blizz yalanlamadı ama şu var, bunu da yalanlamakla uğraşmaz. Beleşe reklam, beleşe gündem doldurmaca çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yahu, end game vidyo drafti bu ama..ne bilim class detaylari yada info leak degil...sozu edilen baya baya oyun sonunda ne olduguna dair kalın bir draft videosu yani multi icin insanlar oynuyor okede... scriptin son draft renderi gibi geliyor bana... dusunsene lich king expansionu cikmadan 1 yil once lich kingin ölümünün drafti dusuyor nete? valla gercekse baya kıl olmustur o departman..gercek degilse zaten umursamamislardir eheh..gercek olmasa seve seve aciklama gelirdi bence 'lol no panic fellas' gibisinden..hos gerci gerceksede ya senaryoyu degistirip gene ayni seyi derler..yada susup bize bunu verirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yaklaşık 1 sene var expin gelmesine. benim merak ettiğim; bu sinematik gerçekse ve adamlar değiştirmek isterseler sıfırdan başlayıp exp çıkana kadar bir tane yetiştirebilirler mi? lombak_knight ve konu hakkında bilgisi olan diğerleri bizi aydınlatırsa sevinirim. tabii görevlerin, ara sinematiklerin vs de değişeceğini hesaba katmak lazım; ama o konumuz dışında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Çok iyi olmuş video çok iyi :D Sevindim. Anlaşılan kerrigan yine zerg olmuş ama bu sefer içi nefret dolu değil, onun önderliğinde zergler bambaşka bir yol izleyebilir. İstenilende buydu şu büyük düşman karşısında esir olmamaları ve iyi kalmaları için kerrigan'ın sevhiyi tekrardan bulması ve adaleti sağlaması gerekiyordu. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 raynor, kerrigani sonunda evinin queen of the bladesi yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 cataclysm CE making of DVD sini izledimde, cata cinematic yapilirkenki draftlar filan birebir benzio surec olarak buna, cizimler bile baya yakin tarz filan inandim bu videonun gercek olduguna bu ya midgam videodur ucnki oyun motoru ile yapilmis, yada son videoyu nasil olacak diye cizgifilm gibi denemek yerine hazir motor var bunla yapalim diye yapmislardir gibi gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 wikiliks var bunların arkasında. ( 8-9 sıra uplamışım, şimdi farkettim üzüldüm ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://kotaku.com/5806430/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Of ben izledikten yaklasik 3 dakika sonra kaldirdilar her taraftan. Muhtemelen birileri indirmistir, yakinda tekrar cikar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 İZLEYEMEDİM LAN BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 izlenirmi abi bunlar böle, takıcaksın cdyi ordan izliyceksin ypamyın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://www.thegx.co/news/1310/leaked-starcraft-ii-heart-of-the-swarm-trailer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hani cerebrete ayarında queenler,ormanda ağaçlardan akan creep falan bekliyodum böyle.yine barzo var jim raynor köylüsü ölsün artık gel toss campagini tez gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Tyrannus said: hani cerebrete ayarında queenler,ormanda ağaçlardan akan creep falan bekliyodum böyle.yine barzo var jim raynor köylüsü ölsün artık gel toss campagini tez gel katılmamak elde değil ayrıca raynor nova ve kerriganla 3some yaparsa katlanabilirim buna ancak bu nu da ayrıca belirtmem gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ziNGFBZW9nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=ziNGFBZW9nk uu yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 şukela olmuş çok fazla klişe olsada, hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ALL IN i brutal bitirdik daha napcaz bu Raynor ile ?? Ben Tek bir Hydra ile koca orduyu dövecez zannediyodum. yiter ya ya yiter yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Amerikan filmi tarzında bir senaryo sezdim.Böyle "Kerrigan tekrardan ghost olacak içerden terranı bitirecek nova bunu farkedecek kerrigan'ı durdurmaya çalışacak raynor tek aşkı için gene kahramanlık yapacak vs. gibi" ama dediğim gibi sadece ön sezi ve teori... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ya da Arcturus Kerrigan'ı kendisine hizmet ettirmenin bir yolunu bulup Nova'yı göndermiş de olabilir. Kerrigan zergleri, arcturus kerrigan'ı yönetcek falan. :D Benim düşüncem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Huzeyfe said: Kerrigan zergleri, arcturus kerrigan'ı yönetcek Sonra hepsi protosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 find kerrigan diyen sarisin ghost kerrigan degil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yok o Nova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ahahaha lan bu kadar denk gelir; kendi kendime önce bunu dedim: Phyx said: find kerrigan diyen sarisin ghost kerrigan degil mi lan sonra bunu dedim: Huzeyfe said: Yok o Nova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar