Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2


Nomak

Öne çıkan mesajlar

Beyler NW2 oynama fırsatım olmamıştı şimdi oynamak istiyorum.2 hafta güzel bir tatilim var,akşamları gömüleyim diyorum.Gördüğüm kadarı ile 2 exp var mask of bet. ve storm of zehir sıralama nasıl oynamak lazım.ilk oyunu bitirip mi kurayım expleri yoksa kur hepsini oynama diyorsunuz sıralama karışmasın diye.Ek olarak tavsiye ediceğiniz patch falan var mı grafikler yada ek başka şeyler için.

Son olarak arama motoru ıle bir sonuç çıkmıyor problem mi var :s
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hikayeler bağlantısızdı sanırım, sıranın pek önemi olmasa gerek. soz'u henüz oynayamadım ama hepsi güzel. ilk oyun ve exp'lerinden çok daha başarılı buluyorum, oynamak lazım. bundan sonraki d&d edition'larla artık nasıl oyun yapılır bilinmez zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ana oyun - mask of bet. - storm of zehir - Mysteries of Westgate

bide tüm patchler evet.

sırası böle, mob un hikayesi ana oyunla alakalı biraz, bunda bazı ortamlar falan çok güzeldi diye aklımda kalmış özellikle şu ancient empire bölgeleri,

ama ondan sonrakilerin hikayeleri başka, zaten soz da oynanış falan değişiyor biraz daha zor bodos girip öldürmek falan, haritada gezme falan var. mow u bende oynamadım bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mask of the Betrayer, Torment kalitesindeki hikayesiyle tartışmasız en iyi paket. Tavsiyem NWN2 original campaigni direk atla hikayesi falan sıkıcı baya ve MotB için bu hikayeyi oynamış olmak gerekmiyor sadece 1 2 referans var, eğer sisteme aşinaysan ve lvl18 bi karakter yaratabileceksen MotB'dan başla. Hem mysteries of westgate hem de zehir güzel mid-lvl campaignler, sisteme biraz daha alışmak istersen onlardan da başlayabilirsin.

Hikayeler OC>MotB
SoZ
MoW
diye birbirinden bağımsız ilerliyor ama dediğim gibi OC ve MotB geçişinde çok bi bağlantı yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet kamera biraz kaygan ama yinede oyun iyi bayadır Bg tadı almamıştım oyunlardan : ) Classlar baya iyi şuan lvl 7 oldum devam ediyorum bakalım ne olacak ileride tek problem biraz basit geldi onun dışında güzel asıl MOB exp ni oynamak istiyorum,oyunu yüklememe sebep olan o exp idi : )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...