Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en nefret ettiniz çizgi karakter...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu kızların hasta olduğu

Kitty midir nedir.
fitil ediyor beni aptal şey[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
bide çizgi film diilde çocuk dzisi olan -her sağlıklı genç gibi- tele tubbies'lerden iireniorum[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
tabii ki de reed richards
bu da sorumu..
Dövsen dövülmez satsan satılmaz
öyle ortada esneyip durur..

ekstra olarak captain america ve thor.

böyle çok şatafatlı gözüküyorlar.
her işi yaparmış gibi..
halkın gözdesi..
Ama mesela wolverine captain america'yı çok rahat yenebiliyor.

Thor ise çekicini kaybettiği an sıradan bir insana dönüşüyor, kaçmaya başlıyor..

ikisi de çok şişirilmiş geliyor bana :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
ahahaha ben bunu seyrediyordum galiba eskiden, yumurcağı tanıdım lakin zerre kadar aklımda kalmamış konu neydi, ne yapardı filan. çekimser olayım.. :)

aah real monsters'daki gremline benzeyen hariç bütün tipler..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
tabıkı pokemon beyblade onun akabinde olan çizgi filmler o power girls mi ne vardı ona da gıçık kapıom abii[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
Mesaj tarihi:
Bende en çok Kirby'nin kuşundan nefret eder , tüm kirby ve çevresini sevmem !![signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım...
Mesaj tarihi:
cızgı sayılmasada jarjar binks lıstemde brı numaradadır sonra record of lodoss wardakı kotu buyucu den enfret ederım cok yapay gelıyo gozume sonraa kenshınde arada bır tomoe-kaoru ıkılısıne uyuz oluyorum cok yapay duruyorlar yanı tam hayal sevgılı gıbıler cok yapmacık bence sonraa sailormoondakı sailor jupiter(yeşilli olan) ve sailor mercury(mavi olan) bıde erkege benzeyen lezboya a acayıp uyuzum mıllet hastası ama ben sevmıyom bıde beyblade dekı tıplere pokemondakı 3-4 tıpe uyuzum[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:

Aha işte en büyük sinir kaynağım bunun bende kum torbası vardı vurmaktan patladı işin komiği bunun Kerrigan dan fazla heykeli var ona gıcık oluyorum mesela bunun gibi

[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 03 Ağustos 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 03 Ağustos 2004 09:35 tarihinde demiş ki:
tabii ki de reed richards
bu da sorumu..
Dövsen dövülmez satsan satılmaz
öyle ortada esneyip durur..

ekstra olarak captain america ve thor.

böyle çok şatafatlı gözüküyorlar.
her işi yaparmış gibi..
halkın gözdesi..
Ama mesela wolverine captain america'yı çok rahat yenebiliyor.

Thor ise çekicini kaybettiği an sıradan bir insana dönüşüyor, kaçmaya başlıyor..

ikisi de çok şişirilmiş geliyor bana :-P

mesajın geneline katılmadan edemeyecğim..

ama (burda linç edilecem) capon çizgilerini sevmem genelde...
annneeeeee vurmayın animeciler siziiiii
*end of conn....[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Mesaj tarihi:
samcim bu şerefsiz sürekli bi boklar yapar, sonra başına bişiler gelir, sonra oturur "ama bu haksızlık öyle dii mi?" der. o sırada sen de televizyonu ısırırsın. arı mayadan daha naif tazmanya canavarından daha gerizekalıdır. bi de kahraman olacak. tükürürüm ben böyle kahramana![signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
ehehe tamam şimdi hatırladım bu oydu ahahahaha cidden süper tespit, tam dediğin gibi yapardı :lol:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
tweety. bir bölümdede kedi yakalayıp yesin şunu
bide temel reis hile yaparak yeniyor kabasakalı
bir bölümde kabasakal ıspanak yemişti iyi bir sopa atmıştı temel reise hehe[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Mesaj tarihi:
nebuch valla çarpilirsin . hemde oyle bi çarpilirsin ki kimse toplayamaz seni ....

bu anime düşmanlığı tribi de son zamanlarda anime izlemek bir hitch bir IN falann olduğundan beri başladı .. ya du bakalim hayirlisi...........

en nefret edilesi çizgi karakter başlığına ise
pinokyo - arımaya ve tabikide HEİDİ triosu ile katkıda bulunucam[signature][hline][I'm a soldier]
These shoulder's hold up so much, they won't budge,
I'll never fall or fold up,

[I'm a soldier]
Even if my collar bone's crush or crumble,
I will never slip or stumble
  • Yeni Oluştur...