Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Abi o Camouflage açıp dibine kadar koşup trap bırakma bizde de oldu. Aynı adama denk gelmişizdir belki. Resto Shaman'ım, kardeşim (prot pala) tanksa içim rahat güle oynaya yapıyoruz işimizi. Ama random girdiğimde çoğu zaman sinir krizi geçirmek üzere oluyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Abi zamanının BRD'i (darkiron dwarf cumhuriyeti) gibi bir dungeon eklesinler 1 gün alsın bitirmek yine zamanındaki gibi über itemler düşürsün 5 man dediğin böyle olmalı :P (sanırım ilk raid olarak planlanmış orası yada raid idi tam hatırlamıyorum fakat öyle bir olayı vardı) Zamanına göre daha zor bir 5m dungeon yok normal/heroic böyle ilk level kasılan dönemlerde tanımadığın adamlarla orayı full clear etmek her yiğidonun hakkı değildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 über item mi ? brd deki bütün itemlar çöp idi ubrs brs strat ile kıyaslayınca gayet , koca instance dan kayda değer bi hand of justice bi barmen shanker bi de 5000 runda 1 düşen ironfoe hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Zaten über dediğim saydığın 3 item. Item/level/performans karşılaştırıncada über sıfatını kesinlikle taşıyorlar(dı). ps : fire resistleri unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 pop'un tanklığı ve yeto healer yüzünden dün 8 kere öldüm halls of origination'da ayıp be arkadaş cok QQ heroic yetolarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 popun tanklığına laf etmeden önce benimkini görmen lazım heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 HoO da en gereksiz hc bir trash var kes kes bitmiyor anasini satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 scorch said: pop'un tanklığı ve yeto healer yüzünden dün 8 kere öldüm halls of origination'da ayıp be arkadaş cok QQ heroic yetolarla. prolugumuz buradan belli iste sadece sen öldün ki normalde senin oldugun gruplar wipesiz bir yer yapamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar