kath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 MSN'e alternatif olarak kullandığınız programlar nelerdir arkadaşlar , son haline bir türlü ısınamadım , alternatif bişiler kullanmak istiyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 digsby http://www.digsby.com/?utm_campaign=vid&utm_source=vid&utm_medium=vid&utm_content=vid
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Netbookta Miranda kullanıyorum, oldukça sade ve kullanışlı. Multi protocol ayrıca pek çok MSN muadili program gibi. Digsby de güzeldir.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 emesene =) win7'de avatar yalan oluyo ama tilt oluyorum.
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 listedekilerin hepsini denedim en iyisi msn yine bence ha skype'yi daha aktif kullaniyorum ben, 2si de paso acik.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 o da var.. misal ben hardcore msn kullanmam.. senelik ortalama alsam günde 4dakika açık değildir. açtığımda da ekranla falan uğraşmam. alttan açılan pencerede yazıveririm digsby'de. ama skype.. allan her günü, her an açık. fatura yazıyor olsaydı çuvalla ödeme yapmam gerekirdi. öle işte. ne diyordum, hardcore msn kullanıcısı digsby pidgin sevmez genellikle
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 millet meseneci oldu diye kullaniyoruz bizde yoksa benim gonlum hala icq da.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Başka şey kullanmak istiyorsun da karşıdaki kullancak mı? MSN'e alternatif değil de onu da kullanabilceğin program olarak; Digsby (tu)
Öne çıkan mesajlar