stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 asdf evet ingilizce'de ü olmayınca dürüm yerine "durum" aramışlar sözlükten bariz, adana dürüm de olmuş adana status. askerdeyken görmüştüm ben de bi tane buna benzer chicken translate, Tatvan'da. teknolojik alet olmadığından yanımda fotosunu çekememiştim.işin kötüsü ne yazdığını da tam hatırlayamıyorum ama 3 ay geyiği sürmüştü. off hatırlayamadım kanser olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 komik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 di said: http://desmond.yfrog.com/Himg251/scaled.php?tn=0&server=251&filename=tumblrlcay1nccbk1qzt4mi.jpg&xsize=640&ysize=640 hmm bana bir liver needle case birde special status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 resimlerde hata olduğundan değil, adam sayfa linkini img koduyla yazmaya çalışmış doğal olarak patlamış, resimde de chicken translate var, yemek menüsünde dürüm->durum gibi düşünüp status diye ingilizceye çevirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 stimpak said: asdf evet ingilizce'de ü olmayınca dürüm yerine "durum" aramışlar sözlükten bariz, adana dürüm de olmuş adana status. askerdeyken görmüştüm ben de bi tane buna benzer chicken translate, Tatvan'da. teknolojik alet olmadığından yanımda fotosunu çekememiştim.işin kötüsü ne yazdığını da tam hatırlayamıyorum ama 3 ay geyiği sürmüştü. off hatırlayamadım kanser olacam abi yalnız bu nasıl bir posttur oturdum tatvanda gördüğün şeyin merakıyla hemen öğrenme hevesiyle okudum sonuna kadar adam hatırlayamadım of dedi ve postu bitirdi ya :D resmen içimde kaldı hatırla onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar