Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burhan kuzu yumurtalı saldırıya uğradı

Suark

Öne çıkan mesajlar

Önce Süheyl batumu kışkışlamışlar,

sonra istanbulda ki olaylarda şiddete maruz kalan öğrencileri protesto amacıyla Burhan Kuzuya yumurtayla saldırmışlar.
http://webtv.hurriyet.com.tr/1/11812/0/1/burhan-kuzu-ya-yumurta-yagmuru.aspx

Burhan kuzu dekan ve rektörü istifaya çağırdı.

Başbakan konuyla ilgili bişey diyemedi,ne dicek zaten bu kadar olaydan sonra.
medya reröre dedi saçmaladı falan

Kılıçdaroğlu, yumurta yakışmamış ama şiddet yoksa sorun değil olabilir dedi.

Adamlar demişler gelmicek hiç bi akpli buraya diye, helal olsun dedim. Adamı çıkardılar, sonra kızılaya kadar yürümüşler, mülkiyeye hiçbir akp li giremeyecek diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Helal olsun iyi oldu.

Her ne kadar yine laf ebeliği yapsalarda, "kadrolu eylemci", "yumurta atarak demokrasi olmaz" gibi saçma argümanlar içerisine girselerde çok iyi cevap oldu, uzun zamandır ne ana muhalefet ne de başkası bu kadar kendine getirtmemişti bunları.

Ama asıl dikkat çekilmesi gereken nokta, Tayyip'in konuşmasıydı. Öğrencilerden çok Süheyl Batum'a laf etti. Demek ki bu adamların artık ulusalcılara ve CHP'ye saldırmaktan, laf ebeliği yapmaktan, halkı kışkırtmaktan başka bir olayları kalmamış. Yavaş yavaş yıpranıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adamlar demişler gelmicek hiç bi akpli buraya diye, helal olsun dedim. Adamı çıkardılar, sonra kızılaya kadar yürümüşler, mülkiyeye hiçbir akp li giremeyecek diye.

Çankaya'ya da giremez diyorlardı, meclise de diyorlardı.
Girdi.
Yavaş yavaş.

Bu arada herhangi bir üniversitede bir kişi siyasilerin gelmesini istese onun üniversiteye gelmesi hakkı var mı yok mu onu tartışın bence? Size azınlık durumundasınız çoğunluğa bakınca deyince sizin , " demokrasi anlayışınız nasıl reröre" diye bağırdığınız günleri de biliriz. Oysa aynı durumda sizlerin de söylemlerinin kal'a alınması gerektiğini söyleyebiliyorduk biz mesela. Seçimler de bunun için yapıldı zaten.

Bu minvalde "siyasi girer giremez" söylemi de öğrenci temsilciliklerinde üniversitelerde yapılan seçimlerle belirlenmeli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

akpnin oylarının artmasından daha önemli bi sonucu olmıycaktır muhtemelen

bende tam tersini dusunuyorum neye dayanarak soyledin bunu? bunu yapanlar partici degil universite okuyanlar dunya nolsa akepe nin oylarının artmasını saglıyo anasını satiim. sahsen bu polisin sert mudaheleleri beni akepe nin demokratikligi konusunda suphelere dusuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

said:

Girdi.
Yavaş yavaş.

Bu arada herhangi bir üniversitede bir kişi siyasilerin gelmesini istese onun üniversiteye gelmesi hakkı var mı yok mu onu tartışın bence? Size azınlık durumundasınız çoğunluğa bakınca deyince sizin , " demokrasi anlayışınız nasıl reröre" diye bağırdığınız günleri de biliriz. Oysa aynı durumda sizlerin de söylemlerinin kal'a alınması gerektiğini söyleyebiliyorduk biz mesela. Seçimler de bunun için yapıldı zaten.

Bu minvalde "siyasi girer giremez" söylemi de öğrenci temsilciliklerinde üniversitelerde yapılan seçimlerle belirlenmeli bence.

çıkıcak aheste aheste.
Bir kişi istiyorsa üniversitede, gidip görebilir. Bir insanın, önemli bir insanın, üniversiteye çağırılmasının nedeni o kadar insanın onu görmeye gitmesinin zor olmasıdır.

Bu arada konu akplilerin oraya girememesi değil, artık birilerinin canına tak etmesidir yaptıklarının.
Geri adım atıcaklar, Bülent Arınç attı ( AKP ne zaman arkasında duracağı bir söylem atıcak olsa ya cemil çicek ya bülent arınç konuşur, geri kalanı harcanabilecek adamlardır )
Erdoğan, tek laf edemedi öğrencilere.
Burhan kuzu çıkıp özür dileyecek, eşşeklik ettim kusura bakmayın diyecek.
Erdoğan dedi, Arınç dedi o da diyecek.

Çünkü milletin iradesine kimse karşı gelemez bu ülkede,
Kelleler uçacak yavaştan yoksa seçim hayalleri suya düşer akpnin.
O istanbul valisinin önce
sonra emniyet müdürünün makamı gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

Sufi said:

akpnin oylarının artmasından daha önemli bi sonucu olmıycaktır muhtemelen

bende tam tersini dusunuyorum neye dayanarak soyledin bunu? bunu yapanlar partici degil universite okuyanlar dunya nolsa akepe nin oylarının artmasını saglıyo anasını satiim. sahsen bu polisin sert mudaheleleri beni akepe nin demokratikligi konusunda suphelere dusuruyor.

rte ve akp'ye hala sempati duyan büyük bir kesim varken, türk insanının yapısı belliyken, üstelik de bu durumu mağdur edebiyatıyla kullanmayı çok iyi bilen bir akp varken...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyni çalışmayıp, cümle kuramayıp muhalefet yapamayan öğrencilerimiz yumurta atıyorlar. Lütfen laf etmeyin, yazıktır çocuklara. Ellerinden anca o geliyor :)

Kafası çalışan insanlar, çok daha etkili ve fiziki zarar vermeden protesto yapabilirken, bizim cibiliyetsizler ancak bunu yapabiliyorlar. Bunu da marifet biliyorlar, ho ho ho yumurta attık şe..sizee !! göğe erdiler şimdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim en cok ilgimi ceken konu korumaların şemsiye acması oldu

yahuv kardeşim,sen oraya gitmissin ve nasıl karşılanmışsın,ogrencilerin tepkileri belli,o saatten sonra yumurta ustune gelse nolur gelmese nolur,siktiri yemissin,bir de dusun universitelere her sene binlerce yazar,aydın,gazeteci,politikacı geliyor,hepsi yumurta yemiyor da niye 3-5 kisi yiyiyor,bunları bir dusun sonra demokrasi faşizm hede hödö diye sayıkla
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

balon said:

said:

Girdi.
Yavaş yavaş.

çıkıcak aheste aheste.
Bir kişi istiyorsa üniversitede, gidip görebilir. Bir insanın, önemli bir insanın, üniversiteye çağırılmasının nedeni o kadar insanın onu görmeye gitmesinin zor olmasıdır.

Bu arada konu akplilerin oraya girememesi değil, artık birilerinin canına tak etmesidir yaptıklarının.
Geri adım atıcaklar, Bülent Arınç attı ( AKP ne zaman arkasında duracağı bir söylem atıcak olsa ya cemil çicek ya bülent arınç konuşur, geri kalanı harcanabilecek adamlardır )

Öğrenci bile oldukları belli olmayan 3-5 çapulcu yumurta atmış, Türkiye'yi terkedecekler demediğin eksik kalmış. Hangi dünyalarda ve kafalarda yaşıyorsunuz bilmiyorum ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Beyni çalışmayıp, cümle kuramayıp muhalefet yapamayan öğrencilerimiz yumurta atıyorlar. Lütfen laf etmeyin, yazıktır çocuklara. Ellerinden anca o geliyor :)

Kafası çalışan insanlar, çok daha etkili ve fiziki zarar vermeden protesto yapabilirken, bizim cibiliyetsizler ancak bunu yapabiliyorlar. Bunu da marifet biliyorlar, ho ho ho yumurta attık şe..sizee !! göğe erdiler şimdi :D

atılan yumurtaya "reröre fikir üretin fikir anca yumurta atarsınız" demek nasıl bir acizliktir peki? atılan yumurtanın tek amacı zarar vermek midir? o yumurtada da aslında bir fikir olduğunu göremeyen değil, görmek istemeyen, göstermek istemeyen hükümet, ancak "rerö gençlerimiz bu halde işte yumurta atabiliyo anca" diyor. sen o yumurtanın anlamından korkuyorsun çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Suark said:

balon said:

said:

Girdi.
Yavaş yavaş.

çıkıcak aheste aheste.

Öğrenci bile oldukları belli olmayan 3-5 çapulcu yumurta atmış, Türkiye'yi terkedecekler demediğin eksik kalmış. Hangi dünyalarda ve kafalarda yaşıyorsunuz bilmiyorum ki.

buda klasik yorumdur,
yok öğrenci oldukları belli değil yok onların okumaya niyeti yok.

Aynı tepki,
ytü,itü,hacettepe ve yurdun bilimum ünilerinde gösteriliyor.Sadece ankarada değil.
3-5 çapulcudan fazlası var o yürüyüşte bu arada.
bu birileri tarafından örgütlenen tiplerin kuru gürültüsü değil,
bu ideoloji kavgası falan da değil.
bu halkın tokadı başka birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...