dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 güzeeeeel miyim? metroseksüellikten gayliğe geçmek üzere oranların laflarına kim inanır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 valla bunlar gaylikse sapına kadar gayim delikanlılık erkeklik göstergesi diye düşünen aynalı tahirler gezinler diledikleri gibi np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ağda yapan gaylerin isyanı yürek sızlattı: bizim de sapımız var ama bizi dışlıyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 gayiz gururluyuz gaylik düşüncesini sevmememe nefret etmeme rağmen 2 tane kıl tüyle erkeklik tartışanlardan olacagıma gay olurum sakıncası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 adam adama oynamayın beyler. alan savunması diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ben kuaförde tıraş olurken sir ağda ile aldırıyorum 1-2 gün utanmış anime karakterleri gibi gezsemde onların yoğun durduğu halinden 10 kere iyidir. Eli hızlı birine yaptırın hele ilk yaptıracaksanız gözlerden yaş akıtıyor acısı peh :/ Birde adam çekince biraz daha kalmış derse çocuğunuz ölmüş gibi hissedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 utopia said: koca koca adamlarsınız, oturmuş ağda, lazer epilasyon, cımbız vs tartışıyorsunuz, süper topik olmuş sdfg ulayn, git yemek yap sen alala, yanaklarima yaptigim bakim olmasaydi nah begenirdin beni! adsaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sakin ol dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bende orda öyle kıl falan yok la.Zaten sakallarım da çember sakalı oluyor en fazla.Çenemden yukarıya çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 aquila said: sakin ol dostum. sana duello teklif ediom sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 benim bacağımda fazladan kemik çıktı insanlar yanaklarında çıkan kıllardan bahsediyor. kemik lan kemik oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 e bi dönem kıllısını aramıyo muyduk? başka bişey miydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 döş kılı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 b1vRiP said: he ama illa ağda diosanız korkuosanız falan lazerden, ağda bantları var ufak ufak küçük bölgeler için. ama çok can acıtıyo lan değmez harbiden ömür billah o acıya. yav biri söylese şu ufak ağda bantlarının adını sanını nerde bulunabileceğini... aha googledan bulabildim. depitak ın varmış erkekler için sir ağda bantları. en kısa sürede ediniyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Korax said: utopia said: koca koca adamlarsınız, oturmuş ağda, lazer epilasyon, cımbız vs tartışıyorsunuz, süper topik olmuş sdfg ulayn, git yemek yap sen alala, yanaklarima yaptigim bakim olmasaydi nah begenirdin beni! adsaga düzgün konuş adam, bıçak kullanmayı biliyorum, patlıcan dilimler gibi doğrarım seni. I <3 mutfak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 o değilde burun kıllarını napıyorsunuz lan? makine ile daldım orman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Benim burun killarini utopia bicakla aliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 iğrençsin onur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 lan bicak dediysem isvicre cakisi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 isveç çakısı değil mi o meşhur olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yillardir isvecteyim cakisini göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 NApıcan isveç gibi ülkede çakıyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ahah dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben cımbızla alıyorum,allahın belası berber bi gün gelip,oha lan burda 2-3 tüy var bunları yakalım demişti,bende harbi mi lan belli oluyomu o kadar diyip,pamuğu yakıp suratımdaki tüyleri yakmasına göz yummuştum.o günden beri bildiğin tüyler kıla dönüştü,siz siz olun,kendi hallerine bırakın ordaki tüyleri.bırakamadıysanız gidip cımbızla köküne kadar yolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar