Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ya olm. 25 senelik evlilik bitirenler var 3 senelik ilişkiden bişey olmaz takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ööf anladık afrikada da açlıktan ölen insanlar var. olmuyo öyle ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aslında biz onu 9 haftalık ilişkisi bitince üzülenlere diyorduk. Olmadı mr.hand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sen sadece benim yazdıklarımı oku dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=V_D1dAFTINY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Dynun said: ööf anladık afrikada da açlıktan ölen insanlar var. olmuyo öyle ki oluyo abicim. bizzat kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 iyi de mesela benden daha kötü durumda olanların daha çok üzülmesi benim kötü durumumdan kaynalı üzüntüme engel olmaz ki? bananedir yani elalemden. beni kendim ilgilendirir. bu yorum garip oldu sanki dynunmışım gibi yazdım ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ha ben ha sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 =) bi an anlamsız geldi yazdığım şey ya. kim ne derse desin, yaşamadan atlatamazsın zaten. Sophie Milman - 50 ways to leave your lover dinle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bak ne yazıyo yugarda, community feelin hesaabı. birimiz hepimiz hepimiz patimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 abi uzun zaman sevgilinin olmamış olması durumu (bkz. kendim) daha mı iyi bilemiyorum ya. Sonuçta insanların 80%i üzülüyor er ya da geç. Böyle kafa rahat falan, ama bir yandan da yalnızlık.. Bilemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Ben de karar veremiyorum hangisinin daha iyi olduğuna. Düzgün ilişkide de acı çekebiliyosun, yalnızkende yalnızlık sıkıyo.. İlişkim var şu anda, ancak ne kadar gerçek ne kadar sahte ve ne kadar bişey hissediyorum bilmiyorum...Yalan dolan şeyler amaaaan içim sıkıldı bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yalnızlığın güzel olduğunu düşünmek için parasıyla değil mi lan modunda olmak lazım. yoksa sap takılmanın hiçbir güzel yanı olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 şöyle konular açıldıkça, yanlızlık da güzel gelmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Dartanian said: Ben de karar veremiyorum hangisinin daha iyi olduğuna. Düzgün ilişkide de acı çekebiliyosun, yalnızkende yalnızlık sıkıyo.. İlişkim var şu anda, ancak ne kadar gerçek ne kadar sahte ve ne kadar bişey hissediyorum bilmiyorum...Yalan dolan şeyler amaaaan içim sıkıldı bb. Gerçek değilse niye inandırmaya affettirmeye kastın olm o kadar ? Emaaan fıs deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sipeyskeyk said: abi uzun zaman sevgilinin olmamış olması durumu (bkz. kendim) daha mı iyi bilemiyorum ya. Sonuçta insanların 80%i üzülüyor er ya da geç. Böyle kafa rahat falan, ama bir yandan da yalnızlık.. Bilemedim hiç. seks sorun oluyor o zaman da iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 zengin değilmisin senko ver parasını geç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ole oluo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 attaboy :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Akhlaur said: Dartanian said: Ben de karar veremiyorum hangisinin daha iyi olduğuna. Düzgün ilişkide de acı çekebiliyosun, yalnızkende yalnızlık sıkıyo.. İlişkim var şu anda, ancak ne kadar gerçek ne kadar sahte ve ne kadar bişey hissediyorum bilmiyorum...Yalan dolan şeyler amaaaan içim sıkıldı bb. Gerçek değilse niye inandırmaya affettirmeye kastın olm o kadar ? Emaaan fıs deseydin. Abi çok iyi,çok hoş ve düzgün bi kız da o yüzden resmen bişeyler hissetmeye çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 şu çalışmanı derslere harcasan ah ah... ahauhah abi neye çalışıyorsun kedi mi lan bu? zorlama başta zaten yoksa içinde bişi koyver gitsin. kediye yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ya abi boşverin söyleyemediğim 1-2 bişey daha var..Düzgün gidiyo işte ne olursa olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Dartanian said: Abi çok iyi,çok hoş ve düzgün bi kız da o yüzden resmen bişeyler hissetmeye çalışıyorum...same here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 hissetmeye çalışmak ne demek ya alkollü müsün birader hissediyosan hissediyosundur. sizin yaptığınız hissetmeye çalışmak değil ilişkiyi bitirmek için bir fırsat bulana kadar zaman kazanmaya çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Dartanian said: Ya abi boşverin söyleyemediğim 1-2 bişey daha var..Düzgün gidiyo işte ne olursa olsun. :D 1. seks güzel sanırım affına sığınarak da 2. si ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar