Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yok yahu erotik olarak söylemedim bilyeli milyeli şişe işte baya 70lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 laraken uzun saçlı ve rakı içiyor. rakı içtiği kesin de saçını bilemiyorum. dinan wowa başla bol 31 çek önümüzdeki maçlara hazırlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 abi gönlünü ferah tutacaksın yoksa kurtulamazsın aşk için yapman gereken herşeyi yaptığına inanıyor musun? bu sorunun cevabını rahatlıkla verebiliyorsan olay bitmiştir zaten kimse burda kalkıp benim gibi ayrılığın 4. gününde başka bir kıza "sana seviyorum" demesini beklemiyor, senin ki zamansız bir ayrılık olduğu için kendinden geçiyorsun bunu da atlatacaksın o üzülsün sen niye üzülüyorsun lan, gayet doğru düzgün bi insansın alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 gecko the ask doktoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 haksızmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Heryeri tırtlık alıp götürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 gecko said: haksızmıyım tavsiye vermeye calistigin adam senden en az 7 yas buyuk. (25 diye tahmin ettim dinan, fazla oldu ise sorry ^^) o yuzden tavsiye vermeye calisacagina birseyler ogrenmeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 şimdi ilk bu kadar uzun ilişkinse hayatında boyunca hep bir köşede duruyor ya suan mesela öyle 1-2 tekila atim derken aradan zaman geçince kendimi hüzünlü müzikler dinlerken onla resimlerimizi açarken buldum :) ha tabi bu hergün her dakka olan birşey değil.ama işte arada gelicek çok sevdiysen ve ilk defa böyle sevdiysen ve gerçekten böyle ilişkilerden cıkınca tekrardan sevmesi çok zsor oluyor.ve genelde insan sanki duygularını aldırmış gibi oluyor.ben rahat 5-6 senedir öyleyim.karşıma kimi koyarsan koy sevemiyorum.yemşim aşkını sevişelim tribinden kurtulamıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 4 senelik ilişkimden 2008'de ayrıldım. Hala hatırladığım anılar, üzüldüğüm anlar var. "Unutucam ben" deyince hop unutulmuyor. İlerde neler yaşarsın bilinmez ama tüm biten ilişkilerinden birşeyler hatırlayacağın kesin. Sana kalanlarla yola devam Dynun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bittus said: gecko said: haksızmıyım tavsiye vermeye calistigin adam senden en az 7 yas buyuk. (25 diye tahmin ettim dinan, fazla oldu ise sorry ^^) o yuzden tavsiye vermeye calisacagina birseyler ogrenmeye bak.akıl yasta degil bastadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bittus said: gecko said: haksızmıyım tavsiye vermeye calistigin adam senden en az 7 yas buyuk. (25 diye tahmin ettim dinan, fazla oldu ise sorry ^^) o yuzden tavsiye vermeye calisacagina birseyler ogrenmeye bak.Çok saçma.İlişki konusunda bazı şeyleri herkes yaşayacak diye bir şey yok.Belki de dinan'dan daha fazla şey yaşadı ya da aynı durumu yaşadı.Gayet tavsiye verebilir ve düşüncesini söyler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bittus said: gecko said: haksızmıyım tavsiye vermeye calistigin adam senden en az 7 yas buyuk. (25 diye tahmin ettim dinan, fazla oldu ise sorry ^^) o yuzden tavsiye vermeye calisacagina birseyler ogrenmeye bak. AHAHAHAHAHAHAHA Seni küçükken çok ezdiler galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bakıyorum seni de biraz ezmişler dsadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 xunn said: Heryeri tırtlık alıp götürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Üzmeyin beni. Hadi bakiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 akıl yaşta değil baştadır olayı aşk hayatında geçerli değil. 18 yaşındaki çocukla kızın veletlikleriyle 25 yaşındaki adam! ve kadının! yaşayacakları arasında hiçbir benzerlik olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 harbi ben 18 yaşımda daha çok sevişiyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 LucifeL said: Bittus said: gecko said: haksızmıyım tavsiye vermeye calistigin adam senden en az 7 yas buyuk. (25 diye tahmin ettim dinan, fazla oldu ise sorry ^^) o yuzden tavsiye vermeye calisacagina birseyler ogrenmeye bak.Çok saçma.İlişki konusunda bazı şeyleri herkes yaşayacak diye bir şey yok.Belki de dinan'dan daha fazla şey yaşadı ya da aynı durumu yaşadı.Gayet tavsiye verebilir ve düşüncesini söyler yani. geckodan bahsediyoruz burada... lutfen... and this: Pickles said: akıl yaşta değil baştadır olayı aşk hayatında geçerli değil. 18 yaşındaki çocukla kızın veletlikleriyle 25 yaşındaki adam! ve kadının! yaşayacakları arasında hiçbir benzerlik olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 biraz dinlen seni hak eden gelir sana üzülme demeye gerek yok zaten üzülüceksin kasma kendini sal gitsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Başlık sahibi üstüne alınmasın da, 25 yaşında adam 25 yaşında kadın dediğinizin özellikle şu nesilde hiçbir anlam ifade etmediğini bilmenizi isterim. 25 yaşında adam dediğinizin bi çoğu iki eliyle tuvalet ihtiyacını gideremiyor. Yaş "her zaman bi kriter değil" böyle şeylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 18 yaşındaki birisi seviyosan git konuş abiden başka tavsiye veremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 o da bi işe yaramıyor zaten.dasdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 30'a kadar kullanılıyor o tavsiye sorun yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 dylanN a güldü adam, yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar