Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 senelik ilişkim

Dynun

Öne çıkan mesajlar

abi gönlünü ferah tutacaksın
yoksa kurtulamazsın

aşk için yapman gereken herşeyi yaptığına inanıyor musun?
bu sorunun cevabını rahatlıkla verebiliyorsan olay bitmiştir zaten
kimse burda kalkıp benim gibi ayrılığın 4. gününde başka bir kıza "sana seviyorum" demesini beklemiyor, senin ki zamansız bir ayrılık olduğu için kendinden geçiyorsun

bunu da atlatacaksın

o üzülsün sen niye üzülüyorsun lan, gayet doğru düzgün bi insansın
alla alla
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ilk bu kadar uzun ilişkinse hayatında boyunca hep bir köşede duruyor ya

suan mesela öyle 1-2 tekila atim derken aradan zaman geçince kendimi hüzünlü müzikler dinlerken onla resimlerimizi açarken buldum :)

ha tabi bu hergün her dakka olan birşey değil.ama işte arada gelicek çok sevdiysen ve ilk defa böyle sevdiysen

ve gerçekten böyle ilişkilerden cıkınca tekrardan sevmesi çok zsor oluyor.ve genelde insan sanki duygularını aldırmış gibi oluyor.ben rahat 5-6 senedir öyleyim.karşıma kimi koyarsan koy sevemiyorum.yemşim aşkını sevişelim tribinden kurtulamıyor insan
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

gecko said:

haksızmıyım

tavsiye vermeye calistigin adam senden en az 7 yas buyuk. (25 diye tahmin ettim dinan, fazla oldu ise sorry ^^) o yuzden tavsiye vermeye calisacagina birseyler ogrenmeye bak.
Çok saçma.İlişki konusunda bazı şeyleri herkes yaşayacak diye bir şey yok.Belki de dinan'dan daha fazla şey yaşadı ya da aynı durumu yaşadı.Gayet tavsiye verebilir ve düşüncesini söyler yani.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Bittus said:

gecko said:

haksızmıyım

tavsiye vermeye calistigin adam senden en az 7 yas buyuk. (25 diye tahmin ettim dinan, fazla oldu ise sorry ^^) o yuzden tavsiye vermeye calisacagina birseyler ogrenmeye bak.
Çok saçma.İlişki konusunda bazı şeyleri herkes yaşayacak diye bir şey yok.Belki de dinan'dan daha fazla şey yaşadı ya da aynı durumu yaşadı.Gayet tavsiye verebilir ve düşüncesini söyler yani.

geckodan bahsediyoruz burada... lutfen...

and this:
Pickles said:

akıl yaşta değil baştadır olayı aşk hayatında geçerli değil. 18 yaşındaki çocukla kızın veletlikleriyle 25 yaşındaki adam! ve kadının! yaşayacakları arasında hiçbir benzerlik olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Başlık sahibi üstüne alınmasın da, 25 yaşında adam 25 yaşında kadın dediğinizin özellikle şu nesilde hiçbir anlam ifade etmediğini bilmenizi isterim. 25 yaşında adam dediğinizin bi çoğu iki eliyle tuvalet ihtiyacını gideremiyor. Yaş "her zaman bi kriter değil" böyle şeylerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...