Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bur. * ran.

Llama

Öne çıkan mesajlar

hazımsızlık zaten
alışkanlık dışında bi yemek yiyince olmaz mı

yani geçen sene haftalarca şampiyon olcaz diye dolaşan bi takımın son haftada bu hale gelmesi bildiğin hazımsızlık yaratır
kabul edememelerinden de belli eheheh

aynı şekilde bursa da hazımsız yalnız
mal mal şeyler yapıyolar medyadan takip ettiğim kadarıylan
Sosyal ağlarda paylaş

hazımsızlık son hafta kaybedilen sampiyonluktur,yoksa bursayla alıp veremediigimiz yok.karabuk olmuş manisa olmuş bursa ya da hangi küçük kulup olmuş bizim takıldıgımız nokta orası degil.yani bursa taraftrının cıkıp bi fenerliye hazmedemiyorsun demesi komik.sen kimsin ki ? Heh. Oturdun izledin cl maçlarını, 10 tane yedin bi takımdan.boşversenize :d
Sosyal ağlarda paylaş

MUAHAHHAAH kim fenerliler baya baya bozulmuş bursanın puan almasına.

zamanında bunlar da sıfır çekmeyecez galiba, aha 0-0 gidiyo maç bi puan alcaz derken rivaldo uzatmalarda çakmıştı köşeye frikiği :D

tıpatıp aynı durumdaki bursayı küçümsemeleri sırf şampiyonluk hazımsızlığı başka bişey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

zamanında bunlar da sıfır çekmeyecez galiba, aha 0-0 gidiyo maç bi puan alcaz derken rivaldo uzatmalarda çakmıştı köşeye frikiği :D

tıpatıp aynı durumdaki bursayı küçümsemeleri sırf şampiyonluk hazımsızlığı başka bişey değil.

valla fenerli olarak üzülmedim ama diğer takım taraftarları olarak herzamanki gibi sevinmeniz normal. baska takımın sampiyonlugu ile üzülüp sevinen türkiyede baya var. gs li bjk li falan. o yüzden haliniz acınası yani.ç
0 puan ile 1 puan arasında bi fark yok.fenerbahce o sezon aslanlar gibi oynadı ama bursa rezil etti bu sezon.hiçbişey yapamadı. puan alamadıgımız sezonda tek tribünle oynamamız, stat inşaatına baslamamız dogru düzgün transfer yapmamaız gösterebilir.
o sıfır puanın meyvesini şimdi yiyoruz diger büyük takımların bütçesini 2 ye katlayarak.
o yüzden siz bişiler geveleyin sevinin üzülüni, biz büyük takımız, küçük muhabbetler peşi,nde değiliz, hurri,yet.com.tr kafalarında yaşamaya devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay sıfır puan çekmek te değil yani... Sadece sizi çekemiyoruz... Kahretsin acı gerçek sonunda yüzümüze çarpıldı...

Yoo. Yine de 0 çekmiş Fener. Kaç takım var ki Şampiyonlar Liginde 0 çeken? O kadar büyük takım olduğunu iddia eden takım 2. kez şampiyonluğu son hafta kaybetmiş (tesadüf olamaz!), bu sefer hem de bir anadolu takımına... Ben doğduğumdan beri Türkiye kupası alamamış bir Fenerbahçe... Kaç sene oldu bilmiyorum, Galatasaray'ın her başarısızlık sonrasında dönüp dönüp baktığı UEFA kupası gibi stadına, taraftarız bizzzz'lerine, "biz zengin takımıyız"a sarılan bir Fenerbahçe... Her başarısızlık sonrası sağa sola boku atarak hedef şaşırtmaya çalışan bir başkan...

Büyüksün Fenerbahçe... Hemi de çok böyük.

HOLY SHAT!!! GET REAL!!!
Diğer büyük takımların gelirini 2ye katlamış Fenerbahçe... O kadar harcanan paralara rağmen Bursa'dan gol haberi çıkmamış, yapılan dahili anons ile rakamla 55000, yazıyla E L L İ B E Ş B İ N kişi ve ekran başındaki milyonlarcası duygusal travma geçirmiş... Hatta bu kötü şaka!ya timsah yürüyüşü yaparken yakalananlar için allah şifa versin, çok zor çok. Büyük olan Fenerbahçe değil. Büyük olan hala bu durumlara hiç olmamış gibi davranarak, kıskanıldığını sanan Fenerbahçelilerin hayal dünyası... 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Boku atın başkasına. Keşke ben de sizin hayal dünyanıza sahip olsaydım ya...

Tek cevabın ne kadar kıskandığım öyle mi? Söylediklerime karşı hiçbir antitezin yok yani? Sadece kıskançlık? Afedersin. Sizsiniz. Gerçekten rüyanızın büyüklüğü benim hayal gücümün sınırları dışında...

Sweet dreams guys. :)
Sosyal ağlarda paylaş

şu kıskanma olayına bi fikirde benden olsun.

şimdi insanlar kendilerinde olmayanı kıskanırlar genelde. örnek, işte yakşıklı arkadaşınızın güzel sevgilisi mesela. bu örnekte problem kıza erişemiyor olmaktır kıskançlıgın oluşmasının sebebi.

fenerbahçe'yi kıskanmak konusuna gelince, galatasaray da, beşiktaş da, fenerbahçe'nin sahip olduklarının bir kısmına sahip. ama bu fenerbahçe'nin diğer takımlarda olan herşeye sahip oldugunun göstergesi değil. yani fener'de olan beşiktaş'da yok, onda olan galatasaray'da yok.

bu durumda herkes herkesi kıskanıyor diyebiliriz ama aslında durum o değil. keza arkadaşımızın kız arkadaşı degil bu fenerbahçe, ben istedigim zaman erişebilirim bu olgulara dimi? fenerli olurum ve olay biter bütün herşeyi benimsemiş ve parçası olmuş olurum böylece kıskançlığım geçer.

eh böyle bir olasılık olduğuna göre ve kimse bunu yapmadığına göre bu durumu kıskançlık olarak adlandırmak yanlış olur. yani kusura bakmayında fenerin stadı 100 bin kişilik de olsa ben o stada girip timsah yapanlardan olmak istemezdim açıkcası, bunun kıskanılacak da bi tarafı yok yani. bence fenerbahçeli olarak siz kendi kendinize takılın, geri kalan futbol at gözlüğü olmayanlara kalsın.

şampiyonlugun kaçtıgı gün bi yazı paylaşmıştım akradaşlarımla, o yazıda demiştim, fenerli olmak futboldan anlamayıp futbol'un en iyisini bildiğini sanmaktır diye. keza fenerbahçe sabah 12 de başlamıştı şamp. kutlamaya. densiz derler böyle adamlara, bilir misiniz bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

goldbären said:

valla fenerli olarak üzülmedim ama diğer takım taraftarları olarak herzamanki gibi sevinmeniz normal. baska takımın sampiyonlugu ile üzülüp sevinen türkiyede baya var. gs li bjk li falan. o yüzden haliniz acınası yani.ç
0 puan ile 1 puan arasında bi fark yok.fenerbahce o sezon aslanlar gibi oynadı ama bursa rezil etti bu sezon.hiçbişey yapamadı. puan alamadıgımız sezonda tek tribünle oynamamız, stat inşaatına baslamamız dogru düzgün transfer yapmamaız gösterebilir.
o sıfır puanın meyvesini şimdi yiyoruz diger büyük takımların bütçesini 2 ye katlayarak.
o yüzden siz bişiler geveleyin sevinin üzülüni, biz büyük takımız, küçük muhabbetler peşi,nde değiliz, hurri,yet.com.tr kafalarında yaşamaya devam.

hacı ya sen jaddede beşiktaş beşiktaş diye bağıran fenerbahçe taraftarı değil miydin?
Holy said:

ZAAAA şimdiden.

Ben dedim bunlar puansız dönecek diye, hala umutlananlar vardı arada.

neyse kocaman bir zaaaa gelsin sana da :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...