glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 6 eylülde tekrar atv'de[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ne varsa bu dizide bildim bileli nefret etmişimdir...[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 çok lazım degil bence.[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 uyuz oluyorum ben bu diziye,başlamsın başlatılmasın başlmaın[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Benim gibi düşünen insanları görmek ne güzel :D[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İyidir ya ben severim eski Türk filmlerinin havası var. Üstelik Çetin Tekindor, Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven üçlemesi muhteşem olmuş. Herkes tam rolünü bulmuş.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ya insanların etrafta bir istanbul masalı diye dolaşması hatta bazen delilik raddesine varmasını ben de çok sevmiyorum ama biraz fazla "nefret ediyorum" türü mesajlar gelmiş. Tamam sevmeyebilirsiniz ben de izlemem ama ne bu nefret ne bu celal :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben severim diziyi kalbimde özel bir yeri vardır zaten[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 en azindan 3 5 tane mafyacilik oynayan yeni yetmeleri izlemekten daha iyidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ehe izlemedim bu diziyi hiç ama adına bakarsam(yani önyargılı davranırsam :) ) nefret ederim gibi geliyo[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 begenerek izliyoruz ailecek.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hep kıl oldum diziye Mehmet Aslantuğ un Sıcak Saatler inin gazına 1 2 bölüm izledim Was ist das ? diyip Show daki mafyacıklara döndüm[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben mehmet aslantug'un kendini `ben bu dizilerin kraliyim` tavirlarinda kasmasina sinir oluyorum sadece.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 25 Ağustos 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 başlamasın atv ye dizinin hasılatını cebimden çıkarıp vereyim o derece nefret [Bu mesaj xueshen tarafından 26 Ağustos 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 dojorel +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bence dizi hiçte fena değil en azından Asmalı Konak tantanası sona erdi ağalardan da baygınlık gelmişti herkes ağa oldu sonrada mafyacık Bir İstanbul Masalını ben beğenerek izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: xueshen, 26 Ağustos 2004 01:43 tarihinde demiş ki: başlamasın atv ye dizinin hasılatını cebimden çıkarıp vereyim o derece nefret [Bu mesaj xueshen tarafından 26 Ağustos 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] boşver onu parayı birleştirelim Kurtlar Vadisi ni kapatalım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bence para toplayalım kurtlar vadisine adam akıllı figüran ve özel efekt uzmanı alalım. O tabancalar ne öle, kaynak makineleri kadar kıvılcım çıkarıyor. Ayrıca düblörlük on üzerinden sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sırf Kurtlar Vadisi nin reklamlarına kılım yaw bi dizide dizi süresi kadar reklam verilir mi?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dojorel +1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Arkadaşlar istanbul masalının oyuncu kalitesi şu anda piyasada bulunan hiçbir dizide yok ayrıca kurtlar vadisi gibi faşist bir yönetmenin dizisini izliyceğime fox kids'i açarım[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mehmet aslantuğnun kasıntılıkları deli ediyor beni diziyi izlerken ama o başroldeki kızcağıza hastayım ne yalan söyliyim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Hasta olmayanı var mı birde reklamlara çıkıyor offfffffffffffffff sıyırcam contayı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dojo +1 rekoru kıracan[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Beni bayıyor dizi, ama arkadaşlar izlerken ipin ucunu yakalayınca merak da ediyor insan ne oldu şu bölümde, mehmet aslantuğ kızı götürebildi mi nedir diye :) Kurtlar şeysine de aynı şekilde takılmıştım kahrolsun öğrenci evleri :-p Bu arada nefret eden arkadaşlar bi açıklar mısınız niçin nefret ediyorsunz? Mesela "dizi çok popüler abi. Ben de kuul, aykırı ve karizma bi metalik gencim o yüzden nefret ediyorum fağğk yu aslantuu" dan başka ne sebepler gelebilir merak ettim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar