ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kadın yaptığı şeyde haksız ya da çocuğun ölümünde suçlu değil; sadece salak. çocuğun ölümünde de bütün suç poliste, ve dolayısıyla onun bu kadar rahat bir şekilde terör estirmesini sağlayan polis devletinde.
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kadın mutfak dışında dolanırsa böyle olurMUŞ.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Osuran_boğa said: ilk 3 sayfayı okudum kimse polisi haklı görmemiş sadece "hamileyken gitmemeliydi" yazmış .bikaç kişi bunu inatla polisi haklı görüp desteklemek olarak görüp tekrar edip hakaret etmiş millete . hangi kafayla nete giriyosunuz anlamıyorum ki cidden nete girişte kan testi yapmak lazım bu ülkede yuakrıda yazdım ama kaynadı arada. aynı polis pkk eylemlerinde gazetecilerin kafalarına kaldırım taşıyla vurulurken, camlar kapılar kırılırken, otobüsler ateşe verilirken neredeydi ? yada beşiktaş-bursa maçındaki olaylarda neredeydi ?
Bella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Rewendor said: Bella said: millet kaç yaşında hamile kalacağını size mi soracak size ne? ayrıca hamilelik hastalık değil istediği yere gidebilir. ayrıca dünyada daha beterleri var türklerinkine şükredelim bakış açısı da bambaşkaymış. kaç yaşında hamile kalacağı kimseyi ilgilendirmez tabii, bi kendisini bi de bebeğin babasını ilgilendirir, bir de kendi parasını kazanmıyosa ailesini tabii. geri kalanın konuşmaya hakkı yok. Polisin yaptığı zaten hayvanlık, ona da itiraz yok. Ama "istediği yere gidebilir" nasıl bir mantıktır? Kusra bakmayın da bu kadar bilinçsiz olmayın. İstenmeyen bi durum olsa da ülkemizde eylemlerde çıkan arbadeler, dayak ihtimali, kavga, gürültü, biber gazı, plastik mermi, molotof kokteyli, kaldırım taşlarını söken ayılar, eylemcilere copla dalan andaval polisler falan her şey ortada. Neredeyse her eylem minas tirith savaşına dönüyor. Karnında bebek olan birinin (kaç yaşında olursa olsun) böyle bir işe kalkışması, katılması, o riski alması aptallıktır, angutluktur. Bebek taşıyosun sen, kendini düşünmesen de onu düşüneceksin. Polis hayvandır tekmeler ona yapacak bir şey yok, ama o riske kendini atmayacaksın. Karnında bebek varken kendine en iyi şekilde bakıp her türlü riski en aza indireceksin. O kadar istekliysen bebek doğsun sonra gidersin tekrar. O mantıkla hamileyken sigara alkol de içsin öyle ya, "hastalık değil istediğini yapar." canı çekmiş bi joint sarsın, bungee jumping yapsın. Di mi? abi bu nasıl bir mantık? polis hayvandır tekmeler yapıcak birşey yok. ne kadar acınası bi hal aldık ya kabullendik resmen dövsün sövsün istediğini yapabilir. bilinçsiz olduğumu düşünmüyorum. polisin bana dokunma yetkisi yok kaç kere mitinglere katılmış biri olarak başıma hiç coplanma gibi birşey gelmedi doğrusu. kadın nerden ne harbede çıkacağını bilemez. polis de zaten zevk alıyor pataküte girişiyor, küçük birşey görse. sonra neden polislerden nefret ediyorsun? ha bi de bu bazılarınızın gitmeseymiş o zamanı, akşam dışarı çıkıp tacize uğrayan bi kıza " çıkmasaymış o zaman gece oturaymış evde" demekten bi farkı yok. hayır sanki onlar suçsuz biz suçluyuz.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 salaklık suç deil tabi her istediğini yapabilir o yüzden.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 12 sayfa oldu, hala polisler haklı dediğimizi düşünen insanlar var, ilginç.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Aluriel said: Osuran_boğa said: ilk 3 sayfayı okudum kimse polisi haklı görmemiş sadece "hamileyken gitmemeliydi" yazmış .bikaç kişi bunu inatla polisi haklı görüp desteklemek olarak görüp tekrar edip hakaret etmiş millete . hangi kafayla nete giriyosunuz anlamıyorum ki cidden nete girişte kan testi yapmak lazım bu ülkede yuakrıda yazdım ama kaynadı arada. aynı polis pkk eylemlerinde gazetecilerin kafalarına kaldırım taşıyla vurulurken, camlar kapılar kırılırken, otobüsler ateşe verilirken neredeydi ? yada beşiktaş-bursa maçındaki olaylarda neredeydi ? hiç işte. bi halta yaradığı yok polisin. hepsi aynı bok. çoğunun psikolojisi bozuk.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Aluriel said: Osuran_boğa said: ilk 3 sayfayı okudum kimse polisi haklı görmemiş sadece "hamileyken gitmemeliydi" yazmış .bikaç kişi bunu inatla polisi haklı görüp desteklemek olarak görüp tekrar edip hakaret etmiş millete . hangi kafayla nete giriyosunuz anlamıyorum ki cidden nete girişte kan testi yapmak lazım bu ülkede yuakrıda yazdım ama kaynadı arada. aynı polis pkk eylemlerinde gazetecilerin kafalarına kaldırım taşıyla vurulurken, camlar kapılar kırılırken, otobüsler ateşe verilirken neredeydi ? yada beşiktaş-bursa maçındaki olaylarda neredeydi ? bu ne şimdi birader cidden okuma bilmediğinizden şüpheleniyorum artık benim dediğimle bunun ne alakası var.polis haklı diyen kim ya yok öle biri ortada hala varsa çıkarın onla muhabbet edin önünüze geleni ısırmayın artık
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bella said: Rewendor said: Bella said: millet kaç yaşında hamile kalacağını size mi soracak size ne? ayrıca hamilelik hastalık değil istediği yere gidebilir. ayrıca dünyada daha beterleri var türklerinkine şükredelim bakış açısı da bambaşkaymış. kaç yaşında hamile kalacağı kimseyi ilgilendirmez tabii, bi kendisini bi de bebeğin babasını ilgilendirir, bir de kendi parasını kazanmıyosa ailesini tabii. geri kalanın konuşmaya hakkı yok. Polisin yaptığı zaten hayvanlık, ona da itiraz yok. Ama "istediği yere gidebilir" nasıl bir mantıktır? Kusra bakmayın da bu kadar bilinçsiz olmayın. İstenmeyen bi durum olsa da ülkemizde eylemlerde çıkan arbadeler, dayak ihtimali, kavga, gürültü, biber gazı, plastik mermi, molotof kokteyli, kaldırım taşlarını söken ayılar, eylemcilere copla dalan andaval polisler falan her şey ortada. Neredeyse her eylem minas tirith savaşına dönüyor. Karnında bebek olan birinin (kaç yaşında olursa olsun) böyle bir işe kalkışması, katılması, o riski alması aptallıktır, angutluktur. Bebek taşıyosun sen, kendini düşünmesen de onu düşüneceksin. Polis hayvandır tekmeler ona yapacak bir şey yok, ama o riske kendini atmayacaksın. Karnında bebek varken kendine en iyi şekilde bakıp her türlü riski en aza indireceksin. O kadar istekliysen bebek doğsun sonra gidersin tekrar. O mantıkla hamileyken sigara alkol de içsin öyle ya, "hastalık değil istediğini yapar." canı çekmiş bi joint sarsın, bungee jumping yapsın. Di mi? abi bu nasıl bir mantık? polis hayvandır tekmeler yapıcak birşey yok. ne kadar acınası bi hal aldık ya kabullendik resmen dövsün sövsün istediğini yapabilir. bilinçsiz olduğumu düşünmüyorum. polisin bana dokunma yetkisi yok kaç kere mitinglere katılmış biri olarak başıma hiç coplanma gibi birşey gelmedi doğrusu. kadın nerden ne harbede çıkacağını bilemez. polis de zaten zevk alıyor pataküte girişiyor, küçük birşey görse. sonra neden polislerden nefret ediyorsun? ha bi de bu bazılarınızın gitmeseymiş o zamanı, akşam dışarı çıkıp tacize uğrayan bi kıza " çıkmasaymış o zaman gece oturaymış evde" demekten bi farkı yok. hayır sanki onlar suçsuz biz suçluyuz. Rewendor ODTÜ'lü değil miydi ya yanlış mı hatırlıyorum? Ne kadar zıt bi düşünce oraların felsefesine. Enteresan.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 selam :) spor salonundan yeni geldim. çok yoruldum ya. siz naaptınız. hala duvarlar yıkılamamış, karşılıklı atışmalar dalgalar gibi ön yargı duvarlarına çarpıp dağılıyor. hmm.. nolcak bu fenerin, aman forumun hali :)
Bella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hayır abi bi de bizim okulda kaç kere gözümün önünde arkadaşlarıma giriştiler ya. o coplardan birini ben yesem ölürdüm herhalde. ben nefret etmiyim de kim etsin. adamlar sanki karşısındaki insan değilmiş gibi girişiyor. yani bu normal değil. rte'yi protestodan öğrenciler içeri alınırken bu insanlık dışı davranışa neden bir yaptırım yok deliriyorum.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 korelasyon ve genellemenin iğrenç uyumu
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kiz vurmayin hamileyim dedikten sonra ozellikle karnina tekme attigini dusunuyorum polisin.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 silahını çekip mermiyi vermiş ama son anda tutmuşlar hatta
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bence özürlülerde dışarı çıkmasın. Malum memleketimizin hali belli. Yani dışarda kaldırımı çıkamaz bir araba çarpar falan. Okadar trafikte sürücüde haklı yani ezmeyip napsın. Engelli olduğunu bildiğinden toplumdan özürünü dileyip evinde otursunlar.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bide benim anlamadığım olması gereken ve gerçekller arasındaki farkı görmeyen ne çok adam varmış burda. birisi "polis dövüyor mitingde" diyor diğeri başlıyor "nası kabulleninde yok biz kabullendiğimiz için böle oluyomuş bizimki nasıl kafaymış bağnazmışız salakmışız" aptal mısınız? polis dövüyor diyoruz oh iyi ediyolar demiyoruz. misal bir gün 24 saattir de diyoruz bu 24 saat olmasından çok memnun olduğumuz için değil öyle olduğu için. ülkenin hali bu şu anda. düzeltmesi gerekenler siz değil misiniz? bi kısmınız yurt dışında yarınız baba parası yiyip pc başında oturuyor. geri kalanlar iş güç yaşam savaşı ekmeğinin derdinde.düşünüyorum ne yapabilirim diye yok gücüm yok bişileri değiştirmeye .yanlış kişileri azarlayıp hakarete boğuyorsunuz o azarladıınız adamda üzülüyor olanlara .
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ya sen ne biçim anne adayısın kimse ülkenin durumunu savunmuyor kimse polisi savunmuyor kimse yapılanı savunmuyor da atıcağın adımı iki kere düşünmen gerekirken böyle bir risk alınıp gösteriye gidilir mi ? dünyanın en anlayışlı polislerinin olduğu ülkeye gitsen ne farkedicek. 1% lik bir ihtimalle olay çıkıcak olsa da doğmamış çocuğunu o riske atmaya değer mi ? ulan ben evime gelen misafirin çocuğu koştururken sehpa kenarını elimle tutuyorum, allahın GERİZEKALI anne adayının yaptığına bak ütopik embesiller ya
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 eyvah, simdi de kaedeye gelicek tepkiler, polisi mi savunuyosun diye.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hırsızın hiç mi suçu yok olmuş ilk sf daki alıntı yorumlar.
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sen evinde wow atarken o gerizekalı anne miting de senin benim hakkımı arıyordu
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hirsizin sucu bariz oldugu icin soylemeye gerek yok.
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Valla dedigim dedik olan ben degilim sizlersiniz. Yani bambaska ve yanlis bir mantigi surekli guduyorsunuz. Tamam polis hatali ama diye yaklasiyorsunuz. "Ama"si yok iste. Zira kisi gitmis mi ? Gitmis ? Zarar gormus mu ? Gormus. Peki suc islemis mi ? Hayir. Kisinin en dogal hakki oraya gitmek. Peki vuran kim ? Polis. Suc mu yaptigi ? Allahina kadar. Olay bu iste. Kisinin neden gitti degil, polisin ne yaptigi. Kisinin yaptigi dunyanin en buyuk salakligi ya da safligi olsun farketmez. Ama siz buna takilip kalmis durumdasiniz. E sebep ? Neden illaki bunu vurguluyorsunuz ? Neden polisin hatasi "e tamam polis zaten hatali da" cumleleri arasinda kayboluyor ? Kisiyi hamile bir kadin degil de bunyesi zayif olan ya da kalp hastasi olan bir genc olarak dusunun. Demek istedigimi daha rahat anlarsiniz. Rahatlikla sakat kalabilecek ya da olebilecek durumda kisiler bunlar da.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abvblizzard said: Yorumlara katılıyorum.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bella said: abi bu nasıl bir mantık? polis hayvandır tekmeler yapıcak birşey yok. ne kadar acınası bi hal aldık ya kabullendik resmen dövsün sövsün istediğini yapabilir. bilinçsiz olduğumu düşünmüyorum. polisin bana dokunma yetkisi yok kaç kere mitinglere katılmış biri olarak başıma hiç coplanma gibi birşey gelmedi doğrusu. kadın nerden ne harbede çıkacağını bilemez. polis de zaten zevk alıyor pataküte girişiyor, küçük birşey görse. sonra neden polislerden nefret ediyorsun? ha bi de bu bazılarınızın gitmeseymiş o zamanı, akşam dışarı çıkıp tacize uğrayan bi kıza " çıkmasaymış o zaman gece oturaymış evde" demekten bi farkı yok. hayır sanki onlar suçsuz biz suçluyuz. Polise karşı bir şey yapılabiliyorsa elbette yapılsın, ama ben henüz polisin bu hayvanlığının önünü kesecek herhangi bir yaptırım görmedim. Ne şikayet işe yarıyor, ne denetim ne de başka bir şey. Sistem böyle. Ha, rezalet bir durum, ona itirazım yok ama durum bu. Diğer dediğine gelince durum tamamen alakasız. Her şeyden önce inatla tekrarladığım ve anlamamakta direndiğiniz riske edilen üzere bir bebek hayatı var ortada. Türkiye'deki eylemlerin nelere sonuç verildiği ortada. Gece dışarı çıkarsın, taciz riski vardır ya da yoktur gittiğin yere olduğun şehre göre değişir, ama tacizi göze alıyorsan yine de gidecem kendi seçimindir. Tacizcileri de cezalandırmak engellemek lazım ama sonuçta şu anda taciz varsa durum ortada demektir. Eyleme de gider kendini riske atarsın istersen, göze alırsın ona da itiraz yok. Ama bir bebeği riske atamazsın o kadar basit. Bunun aması şusu busu yok, bebek bekliyosan o bebeği korumak senin görevin. Polisin son derece suçlu olduğu küfürlük olduğu hayvan olduğu o bebeği sebepsizce riske attığın gerçeğinı değiştirmiyor.
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 di bunların yaptıklarını medya her gün yapıyor. asıl önemli olanlar satır aralarında kaybolup gidiyor. ama şimdi onlarda haklı. sokaklarda polis gibi bir tehlike varken üstüne üstlük gösteri yapmaya kalkmışlar. resmen salaklık.
Öne çıkan mesajlar