dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Yalnız hava bugün ki gibi olursa, yalan olur maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 harbi yalan olur, donuyorum su an bildiginiz ki 10 kat falan giyindim. zaten yarın da böyle yağarsa, sonraki gün yağmasa dahi zemin balçık olur top zemine yapışır sürekli oynayamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Oynayalım, böle havalarda ayrı bi keyfi oluyor Edit: Oynamasakda olur, muhtemelen hasta oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 HAHAHAHA adamın dönüşe bak :D biz ki göztepe hilal'de ayakkabılarımızın içi su dolmasına rağmen maçı bırakmayan bir neslin çocuklarıyız. bu havalardan mı korkuyosunuz? yazıklar olsun diyorum başka bişi demiyorum. (ben gelmiyorum tabi kafa rahat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Hava zaten sağnak veya kar yağışlı olursa pazar günü, sahayı arayıp iptal ederiz maçı. Ha bence böyle lapa lapa karda oynamak aşırı zevkli ama erkeklerle oynayınca zevkli, o yüzden iptal etmekte sakınca yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi ben olsa da oynayamıycam hala omzum ktou oynarım dedim serene ama olmuycak gibi daha dinlenmem gerkeiyo sanırım =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi yarın öğrenmem benim için çok geç. ben bugün öğleyin evden çıkıcam , pazar akşamı maça kadar dönmicem geri. eşyaları boşuna taşıttırtmayın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Valla şu anki havaya göre maç var. O yüzden almalısın bence eşyalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 artık kadroları oluştur yiğit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 tolga Holy Pha Esh fizban BoB dreagloth Lucifel kermit arcane bunun üstüne +lar bulacağız işte. Tolga'ya haber ediyorum. Artı bulan bana haber versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Brolar, ben bi arkadaşı askere uğurlayacağım pazar, heralde yetişemem kumburgaz'dan, o yüzden beni çıkarın bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ben bu havada zor oynarım hastayım az ama hava iyi olsa neysede kar yağıyo olm satış gibi algılanmasın ama çalışan adamım ben. daha beter hasta olmak istemiyorum kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bu gerizekalı neye gülüyo anlayabilen varmı ? kendileri ankaranın kurtuluş yıl dönümü gibi her sene 1 kere halısaha maçı yapıyo biz 1 hafta gitmiycez diye adam gülmek için pusuya yatmış ya angut adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Gökalp'den sevgilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bende hem is hemde hastalık yüzünden gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 valla dün tolga'yla konustuk, o da aynı seyi diodu mac yaparsak kesin hasta oluruz bu hafta iptal edelim diye. hasta değilim sağlamım da, maç yaparsk hasta olacağımız garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Maca adam bulamicaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi gerçekten geçen haftada gelemedim ve çok gelmek istiyodum, ama hafif hasta gibiyim. üstüne bu maçta iyicene hasta olursam, yeterince hafta içi izin aldım ev ile uğraşmak için. bide hastayım diye izin alamam ve berbat bi halde işe gidip bütün bi haftamı mahvedicem. bide müdür hasta oldum numarasına yatıyorum falan zanneder hiç uğraşamam yani. kusura bakamyın gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Beyler rica etsem bu gece olup/olmayacağı kesinleşsin de ona göre plan yapalım. Resmi ağızdan açıklama bekliyorum safas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mac iptal gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 lol az kaldı maç iptallerine son noktayı koymaya geliyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Edilmeyebilirdi aslında, deli gibi yağmadıktan sonra sorun olmazdı soğuk, koşan adamlarız hepimiz. Bu arada, baya bir süreden sonra ilk defa bir hafta maçsız geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ahah havanın yağmayı bırakması da iyi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yalnız bildiğin oynanabilir hava var. Şaka gibi. Son dakikayada bırakılmazdı ama. Kısmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar