Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Strateji oyunlariyla ilgili siteleri karistirip yeni cikacak oyunlarla ilgili yorumlari okurken birden gözlerim yerinden firladi...Ekran UFO: Extraterrestrials yaziyordu, zaten U-F-O harflerini görünce refleks olarak linke klikledim... Ve kisa interviewin su kismi beni rahatlatti ve oldukca umutlandirdi: SI: On the screenshots we were shown so far, I couldnt see any shots out of the battle map. Does that mean you took off the global level of the game where we built bases, organized them, did research and sent teams to deal with the alien threat? Why? Michal Dolezal: Features such as the globe, research and basebuilding will be included. At present we are working on a tactical part of the game. I must say that if we didn't include basebuilding into the gamesystem, players would blast us out according to our surveys. Well, Of course, I exagerrate a little but basebuilding is the feature UFO fans really wish. Ve son olarak asagida görmüs oldugunuz ss leri görüncede olay bitti "ISTE BUDUR" :D Cikis tarihi 2004 sonu olarak söyleniyor ve sanirim oyun cikmadan öncede demosunu indirebilcekmisiz :D[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 fallout a benzettim ben[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eheah bu oyunun çok dandik bir versiyonu (hatta grafikler dışında herşey aynı) internette vardı ama sadece grafikleri dandikti yoksa oyun gayet güzeldi eğer grafikle beraber birkaç birşey daha eklemişlerse çok zevkli bir oyun olur bu eskisi bile beni saatlerce oyalamıştı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Grafikler iğrenç. ayrıca eski UFO (X-Com 1) oyununu düzgün yansıtabileceklerini sanmıyorum. Base kurup ufo avladığım günleri özledim :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Bonecrusher, 25 Ağustos 2004 20:38 tarihinde demiş ki: Grafikler iğrenç. ayrıca eski UFO (X-Com 1) oyununu düzgün yansıtabileceklerini sanmıyorum. Base kurup ufo avladığım günleri özledim :) ya alıp sadece grafikleri değiştirdiyseler :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Belli olmaz ya hos son oyunlar baya kotuydu ama[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Bonecrusher, 25 Ağustos 2004 20:38 tarihinde demiş ki: Grafikler iğrenç. ayrıca eski UFO (X-Com 1) oyununu düzgün yansıtabileceklerini sanmıyorum. Base kurup ufo avladığım günleri özledim :) yine basladik :), herneyse suraya tek bisey yaziyim, su an ki resimler full detail resimler degil, aciklamalara göre oyunun recommended systemi 1.5ghz CPU ve 256mb ekran karti olucak...Sonucta bende sizin hl2 de yaptiginiz gibi cikmamis bir oyunu savunmiycam, ciksin bi sonra tartisiriz :) Bana oldukca güzel gözüktü :) Bumpmapping düsmani bone :p[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ayrıca grafiklerde über değil ama kötüde değil yani heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 binanın içinde tank ve shotgun ile ufo mu avlıyor resimdeki elemanlar ben mi yanlış görüyorum, ehhe o ne be :) bide yüz resimleri olmamış gibi ööle 3dmax4 ile yapıldık diye bakan anlamsız bakışlara sahipler.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 o tank olayı çok zevklidir öyle demeyin hehe dalarsınız pörtlek gözlülerin arasına tankla hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 *anilari canlanir*[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ağzım sulandı.. oh oh.. heyecanla bekliyoruz..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben geçen gün elime TFTD Collectors Edition geçiridm diğer büütn ufo oyunlarını avuçlarını yalasınlar *! alien artifact site basmaya gider * sonic canonlar elimizde pulserlar belimizde biz gideriz yaratık avına t'leth i yağmaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bence kaplamalar hariç ufo:aftermeth (yanlış olabilir) e benzer diyorum ben ?[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eski ufo serisinin makyajlanmış hali gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 5 yıl önce çıksaydı grafikleri fena değil diyebilirdik.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: zlorwf, 26 Ağustos 2004 01:55 tarihinde demiş ki: 5 yıl önce çıksaydı grafikleri fena değil diyebilirdik. fdsfds :-p[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben aftermath'ı bitirmeden çıkmasın da başımızın üstünde yeri var.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: sharky, 25 Ağustos 2004 23:15 tarihinde demiş ki: ağzım sulandı.. oh oh.. heyecanla bekliyoruz.. aynen aynen[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Grafiklerin nasıl olduğunun bir önemi yokki. UFO'dan bahsediyoruz, başka bir oyundan değil. UFO fanları x-com efsanesinden sonra kaybolan şeyleri geri istiyorlar sadece. Uber grafikler değil..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Grafiklerin modası geçmiş ama kesinlikle atmosfere sokuyor[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Oyunun havaya sokacağından eminim ama sanki biraz daha makajlanmış, biraz daha karanlık olsamış daha iyi olmaz mı?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları UFO: Extraterrestrials - Iste UFO budur !!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: sharky, 25 Ağustos 2004 23:15 tarihinde demiş ki: ağzım sulandı.. oh oh.. heyecanla bekliyoruz.. aynen aynen[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Grafiklerin nasıl olduğunun bir önemi yokki. UFO'dan bahsediyoruz, başka bir oyundan değil. UFO fanları x-com efsanesinden sonra kaybolan şeyleri geri istiyorlar sadece. Uber grafikler değil..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Grafiklerin modası geçmiş ama kesinlikle atmosfere sokuyor[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Oyunun havaya sokacağından eminim ama sanki biraz daha makajlanmış, biraz daha karanlık olsamış daha iyi olmaz mı?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar