Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 GERGE said: Samsung telefonu çıkartıyor, sonra unutuyor. Güvenmemem ondan. Yoksa donanımsal bir sorun yok aramızda. apple 2 sene onceki telefona da update getiriyor ama bazi ozellikleri performans cekincesiyle getirmiyor diye cok cingar cikiyor da, mobil dunyanin gercegi bu, sadece samsunga ozel degil. nokia da samsung gibi saliyor 3-4 aydan eski olan telefonlari, htc de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi 5800 a adamlar 58 tane firmware guncellemesi yazdilar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Wildfire şimdi 2.2 olacak. Samsung 2.1 çıkartırsa 2.1 bırakıyor iki-üç model dışında. Hala 1.6 hatta 1.5 bile satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Esh said: abi 5800 a adamlar 58 tane firmware guncellemesi yazdilar ya. o telefon beta cikti gibi bisey, o yuzden olabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dasaaa said: valla ayfon alınamıyorsa android.. ayfon alınabiliyorsa aman aman ayfon al koşarak. o makineye özel tasarlanmış bir yazılım sonuçta. sorunsuz çalışıyor. android küçük ihtimallerden bahsediyorum burada, ama öle ya da böle sorun çıkartabiliyor.iphone iyi güzel de o çekmeme muhabbeti çok saçma ince telefon alıp saçma sapan kauçuk kaplarla kullanmak falan.. telefonun görüntüsünün inceliğinin ne anlamı kaldı o zaman? şu gerizekalı faili yapmasalar bi de her apaçinin elinde dolaşmasa telefon tercih edilebilirdi tarafımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 BonePART said: seye baksana android jailbreakleniyomuymus hhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 led bir flash koysaymış keşke. allah belanı versin samsung. almıyorum lan. gidicem 400tl'ye nokia e55 alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 flash var samsung wave'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 s8500'de var da galaxy s'de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ha evet onda yok. gerek var mi orasi tarti$ilir tabi. zaten geceleyin i$ik bile olsa zor cekiyo aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 tru dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 GERGE said: Wildfire şimdi 2.2 olacak. Samsung 2.1 çıkartırsa 2.1 bırakıyor iki-üç model dışında. Hala 1.6 hatta 1.5 bile satıyorlar. Hocam Galaxy S şu anda 2.2 OS kullanıyor. Wildfire ile aynı dönemde çıktı Wildfire ve Galaxy S'in 2.2 update'i çok daha önce geldi. Hatta bildiğim kadarıyla HTC'nin TR için özel bir Rom'u yok. Zaten TR'da HTC yalan zamanında az küfretmedim HTC'ye bi batarya değiştiriceksin karşında muattap bulamıyosun resmen. Samsung yetkili servisi evime iki adım hatta çalıştığım firmaya sürekli rangerları gelip gidiyor. Kim ne derse desin ben Samsung'dan memnunum , Galaxy S'imden hele daha da çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Peki bu galaxy s pil ömrü nasıl? katalog ömrü değil de gerçek hayatta olan değer nedir? Mesela kesintisiz wifi ve 3g (talk değil)internet ömrü nedir? Ben özellikle buna bakıyorum bu benim için çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 DoruK said: dasaaa said: valla ayfon alınamıyorsa android.. ayfon alınabiliyorsa aman aman ayfon al koşarak. o makineye özel tasarlanmış bir yazılım sonuçta. sorunsuz çalışıyor. android küçük ihtimallerden bahsediyorum burada, ama öle ya da böle sorun çıkartabiliyor.iphone iyi güzel de o çekmeme muhabbeti çok saçma ince telefon alıp saçma sapan kauçuk kaplarla kullanmak falan.. telefonun görüntüsünün inceliğinin ne anlamı kaldı o zaman? şu gerizekalı faili yapmasalar bi de her apaçinin elinde dolaşmasa telefon tercih edilebilirdi tarafımdan. çekme olayı ok. ama şu boldlu kısım.. abi benim kullandığım telefonu ben özelliklerine ve kullanımıma uygunluğuna göre alıyorum. %80'i bunlar baskın. kalan %20görüntüsü.. ve%0 kim kullanıyor bunu düşüncesi. o kadar umrumda değil. şu anda android yüklü bi tel var elimde. ama bugün alacak olsam -ve yeterli param olsa zıhzıhzıh- iphone alırım. kimde olduğunu bi sn bile düşünmeden alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 throine said: Peki bu galaxy s pil ömrü nasıl? katalog ömrü değil de gerçek hayatta olan değer nedir? Mesela kesintisiz wifi ve 3g (talk değil)internet ömrü nedir? Ben özellikle buna bakıyorum bu benim için çok önemli. 4 gün gittiği oldu, bunun içinde zaman zaman wifi ve 3g ile internet bağlantısı da kullandım. 3'ten aşağı inmiyor normal bir kullanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar