Joker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 beyler yasal olarak turnuva ne kategorisine giriyor? Tavla turnuvası filan düzenlersem ( giriş ücretli ) kumar sınıfına giriyormu? ceza filan yemeyelim maazallah.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 girmez. izin almak gerekebilir düzenleyeceğin yere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bulunduğun yerdeki ak parti ilçe teşkilatından izin alman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Hangi Semtte isen oranın bağlı olduğu belediyeden izin alman gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ödül olarak 1. 2. 3.ye dağıtacaksan bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 LucifeL said: Hangi Semtte isen oranın bağlı olduğu belediyeden izin alman gerekir son sözü sölemiş dağılabiliriz, ama arkadaş arasında ise sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Önemli olan girişin ücreti değil, ödülün direk para olması. Poker turnuvaları yapıldı trde giriş ücretliydi ama ödül olarak para değilde yurt dışı turnuvalarına katılım için sponsor oldular ( 5000 tl civarıydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bu poker turnvası işini araştırayım , düzenlemek lazım aslında. Para değil de , satallite turnuva ya da Iphone , ıvır zıvır ödüllü turnuva gibi yapsak sornu çıkmaz yani ? Hukukçulardan cevap bekliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Of ya şu resmin sonundaki "sanırım..." emo dinci izlenimi veriyor ne zaman görsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kummaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kithnoss said: Bu poker turnvası işini araştırayım , düzenlemek lazım aslında. Para değil de , satallite turnuva ya da Iphone , ıvır zıvır ödüllü turnuva gibi yapsak sornu çıkmaz yani ? Hukukçulardan cevap bekliyoruz =) ben yukarda ne dedim okumadınmı? 2 tane turnuva yaptılar ödül para olmayınca sorun çıkmadı ama para ödülü varsa sorun çıkarmı bilemem net konusamıoyrum satelite turnuva suan trde sorun cıkartmıo benim gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 muhammed yoktur meme yoktur okudum :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 goldbären said: bulunduğun yerdeki ak parti ilçe teşkilatından izin alman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 olum mekke yok nasıl bir cümle lan, nihilist cografya ögretmeni kafası tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 LucifeL said: muhammed yoktur meme yoktur okudum :D:D:D:D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ispatipapaz said: kithnoss said: Bu poker turnvası işini araştırayım , düzenlemek lazım aslında. Para değil de , satallite turnuva ya da Iphone , ıvır zıvır ödüllü turnuva gibi yapsak sornu çıkmaz yani ? Hukukçulardan cevap bekliyoruz =) ben yukarda ne dedim okumadınmı? 2 tane turnuva yaptılar ödül para olmayınca sorun çıkmadı ama para ödülü varsa sorun çıkarmı bilemem net konusamıoyrum satelite turnuva suan trde sorun cıkartmıo benim gördüğüm kadarıyla. Okudum , bu konuda tek bilgili sen olamazsın , birkaç kişi daha bildiklerini söylesin diye yazdım. Forumlar bunun için diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 katılım ücretli ve ödüllü turnuva olduğu zaman milli piyango dairesinden izin alınması lazım. ama böyle ufak çapta birşeyler planlıyorsanız sağa sola reklamlarla duyurulmayacaksa sorun çıkmaz. gerçi genede yasal değil ama kim peşine takılır ufak çapta için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Milli piyangonun sitesini inceledim biraz önce , hep çekilişli olaylarla ilgili şeylerden bahsetmişler. Turnuva tarzı işler için bir bilgi yok. Bu tarz bir turnuvayı kimler düzenleyebilir acaba ? Şirketler sanıyorum ki düzenleyebilir (adi veya limited ) , tahminim dernekler de düzenler böyle birşeyi. Tavla Sevenler Derneği :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ödülün 40tl (en son öyleydi) üzerinde ise milli piyangodan izin alman gerekiyor. katılımcılardan da ücret alacaksan prosedür nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 SoulCube said: kummaz peki ya kumarsa? demiş hocamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar