Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Halı saha çıkışı 3 fener 1 emenike atar dedim, yüzümü kara çıkarmayın hadi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 peki ya emenike 3 fener 2 atarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kim alcak acaba onu ya bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Esh said: peki ya emenike 3 fener 2 atarsa? Lafımı yemiş olurum da sevinirim yani ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tarifsiz bi adam emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tam bir AMOKACHI ya bu emenike. hugo almeida yerine lütfen bunu alsınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 emenike'nin sponsoru kim arkadaşlar biliyosunuzdur herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 semih nobetci golcu oldugunu unutmus. bu ne lan herkes guizaya donustu. hatta guiza'ya sen yoksun ya herkes sana benziyor demek istedim iki haftadir yalnizca +1 averaj yapabiliyoruz, hayirdir insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Rewendor said: Fistan said: emenike liverpool golcüsü. 2-3 sayfa önce "fenere gelse yedek bekler"di, şimdi liverpool golcüsü oldu adam? benim yorumum değil ki o? benimkini okursan seneye bizde, bizi fazla yormaz demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bu zemine nolmus yine boyle. o kadar calısıldı gecen sene, yabancı adamlar geldi falan goya. bastıkları yer cukura donustu topcuların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 DoruK said: 2-1yeter lan bıktım kahin gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Maçlara stoch yerıne dia ıle baslasak daha ıyı olur dıye dusunuyorum,düzelse su herıfte ılk 11 i alsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rıdvan dia için 2. yarı girecek tipte bir oyuncu dediğinden beri aykut ilk 11 başlatmıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 DoruK said: DoruK said: 2-1yeter lan bıktım kahin gibiyim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 o değil de fener taraftarı yine kopyacılık yapmış comandante falan http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=6433 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 alexin tek lakabı kralex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 İnsallah ilerde alex td olarak fb nin basına gelıp hagının durumuna dusmez,kralex olarak hatırlarız adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kralex ne ya adam gibi bi lakap bulsanıza adama. bana kralex deseler bi daha kimseye pas atmam, o ne oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kralex camasir deterjani markasi gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 fener yine alex hilesini açtı o diilde emenike çok iyi adam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Rewendor said: o değil de fener taraftarı yine kopyacılık yapmış comandante falan http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=6433 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs821.snc4/68176_469311964388_170401154388_5801667_4665610_n.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Şaka gibisiniz gerçekten şaka gibisiniz yakında zaten saldır cimbom okey lets go bestenizi de söleriz biz ;) 10 sene önce açtığınız minnacık pankart ile bu pankartı nasıl kıyaslarsınız anlamıyorum ben yahu bizde Fatih Terim'den önce Oğuz Çetin'e imparator diyorduk o zaman en büyük kopyacı sizsiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 LucifeL said: Şaka gibisiniz gerçekten şaka gibisiniz yakında zaten saldır cimbom okey lets go bestenizi de söleriz biz ;) 10 sene önce açtığınız minnacık pankart ile bu pankartı nasıl kıyaslarsınız anlamıyorum ben yahu bizde Fatih Terim'den önce Oğuz Çetin'e imparator diyorduk o zaman en büyük kopyacı sizsiniz ya. NEEEEEEEY? El Comandante Hagi denir Hagi'ye hani bunu minik bi pankart değildir, cahillik konuşturmayın şurda Allah rızası için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Masquerade said: Rewendor said: o değil de fener taraftarı yine kopyacılık yapmış comandante falan http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=6433 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs821.snc4/68176_469311964388_170401154388_5801667_4665610_n.jpg (tu) dünyanın en kötü görseli ile cevap vermeyeydiler bare. Bu ne iğrenç bi tasarım. Yazının yarısı orda yarısı orda. Off ağlicam ya haha 5 dakika uğraşsaymış üstünde bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 @Khelben Birinci olarak yukarıda ki resme istinaden minnacık dedim iyi okumak lazım. İkinci olarak bir oyuncuya kendi taraftarı Komutan lakabını vermesi illa kopyacılıkla mı bir tutulmalıdır? Siz Hagi'ye komutan dediniz diye bu kelimeyi başkası başka biri için kullanamaz mı? Mantıklı olmakta yarar var asıl cahillik ahah biz dedik Hagi'ye hede hödö demekten başka birşey değildir kopyacı diyen takım ve taraftar ilk önce çıldırın marşına baksın sonra konuşsun ;) Ama çok özür dilerim saldır cimbom okey lets go gibi besteleri tribünlerde dilden dile dolaşan bir taraftar gurubunun yaratıcılığından esinlenmişiz ne de olsa Komutan öyle herkes tarafından bilinen bir kelime değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar