Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL - Fenerbahçe - Karabükspor 05.12.10:19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Şaka gibisiniz gerçekten şaka gibisiniz yakında zaten saldır cimbom okey lets go bestenizi de söleriz biz ;)

10 sene önce açtığınız minnacık pankart ile bu pankartı nasıl kıyaslarsınız anlamıyorum ben yahu bizde Fatih Terim'den önce Oğuz Çetin'e imparator diyorduk o zaman en büyük kopyacı sizsiniz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Şaka gibisiniz gerçekten şaka gibisiniz yakında zaten saldır cimbom okey lets go bestenizi de söleriz biz ;)

10 sene önce açtığınız minnacık pankart ile bu pankartı nasıl kıyaslarsınız anlamıyorum ben yahu bizde Fatih Terim'den önce Oğuz Çetin'e imparator diyorduk o zaman en büyük kopyacı sizsiniz ya.

NEEEEEEEY?

El Comandante Hagi denir Hagi'ye hani bunu minik bi pankart değildir, cahillik konuşturmayın şurda Allah rızası için ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Rewendor said:

o değil de fener taraftarı yine kopyacılık yapmış comandante falan

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=6433

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs821.snc4/68176_469311964388_170401154388_5801667_4665610_n.jpg
(tu)

dünyanın en kötü görseli ile cevap vermeyeydiler bare. Bu ne iğrenç bi tasarım. Yazının yarısı orda yarısı orda. Off ağlicam ya haha 5 dakika uğraşsaymış üstünde bare
Sosyal ağlarda paylaş

@Khelben

Birinci olarak yukarıda ki resme istinaden minnacık dedim iyi okumak lazım.

İkinci olarak bir oyuncuya kendi taraftarı Komutan lakabını vermesi illa kopyacılıkla mı bir tutulmalıdır?

Siz Hagi'ye komutan dediniz diye bu kelimeyi başkası başka biri için kullanamaz mı?

Mantıklı olmakta yarar var asıl cahillik ahah biz dedik Hagi'ye hede hödö demekten başka birşey değildir kopyacı diyen takım ve taraftar ilk önce çıldırın marşına baksın sonra konuşsun ;)

Ama çok özür dilerim saldır cimbom okey lets go gibi besteleri tribünlerde dilden dile dolaşan bir taraftar gurubunun yaratıcılığından esinlenmişiz ne de olsa Komutan öyle herkes tarafından bilinen bir kelime değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...