Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 şu beşiktaş tribün profili çok iyi ya :) maç bursa maçı olunca doluşmuş tinerciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Volkan da ne mal bi adam olduğunu kanıtladı bu kırmızı kartla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sahaya neler yağmış volkan çıkarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi besiktas taraftarının bursa gibi bi takımla nasıl kavgaya girdigini anlamıyorum ben. bursa'yı yuceltmekten baska bisey degil yaptıkları. volkan da tam maymun. herif emekleyerek gitti dısarı taraftarı da cıldırttı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ilk sarı kart çekmeye 2.si alkışa değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kırmızıya laf yok, sarı kart görünce hakemi alkışladıysan 2. sarıyı görürsün, gayet normal, kendi aptallığına yansın. ivankovdan da bi kırmızı bekliyorum ben, sarısı var. maç sonlarına doğru vakit geçirmek için autta beklerken ikinci sarıyı görür diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hahaha cok guzel kufur ediyorlar lan. yalnız 2 saniye bile sürmeyen anlık, ufak bir tepkiye zart diye sarı çıkması komik bence ya. şöyle komik; adamın ayağına çatır çatır basıyosun izin var, çıkmıyor o sarılar ama canı yanan adam anın sıcaklığı ile 1-2 saniye abartısız bir tepki koysa bile cart sarı haha. hakemlerin bu olayı biraz yorumlayabilmesi lazım. ısrarla kart göster diyen adama tabi göstercen de adam elle gol yemiş canı yanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 geçen gun burda biriyle tartışıoduk. ben volkandan hiçbişi olmaz diyodumda. gormustur heralde karşı gorusu savunanlar. volkan mal bi adam. hiçbişi olmaz ondan. max bursadır olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Yahu başkan şu takımı topluca hamam'a götür, her maç direk imkansız ya vallahi billahi imkansız, böyle bir istatistik hiçbir takımda yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 volkana güzel ceza gelir hakemş de itti rapor ederler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Red said: volkan adam değil tamam ama kırmızı kart ağır . ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 volkan'in kartlari dogru tabi de, hilbert yan hakemin uzerine yurudu (ki hakemle hilbert'i yanyana gorunce olayin vehameti anlasiliyo asil), ona kart yok. ivankov'a volkan'a kart var. kartlar dogru da, onda niye kart yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 mokoko said: geçen gun burda biriyle tartışıoduk. ben volkandan hiçbişi olmaz diyodumda. gormustur heralde karşı gorusu savunanlar. volkan mal bi adam. hiçbişi olmaz ondan. max bursadır olayı. benle mi tartışıyodun bilmiyorum da ben volkan'ı gs'nin alabiliyosa almasını söylüyodum birileriyle o konuda tartışıyodum ben de heheh. hala da söylüyorum adam gayet yetenekli adam, biraz kafa kullanmayı öğretince toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Khelben said: Volkan da ne mal bi adam olduğunu kanıtladı bu kırmızı kartla beraber. bülent korkmazdan sonra volkan şen 2. adam bu tarz kart gören hakem volkanı sevmediği için vermiştir bana göre.cunku ne itirazlar rageler oluyor verilmiyor kart adam ztn kart gormus pozisyonda.2 el çırpmaya verilmez hakem resmen bişi yapsada versem diye bekliodu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Holosko mümkünse başka takımda oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ozan hilbert'ı 2 kere tartakladı onada sarı kart vermedi yanlız. Adam kart vermemek için yırtınıyor ama alkış,kart göster hareketlerine felanda çat çut veriyor maşallah. Ozan/Volkan'ın adı bjk ile çok geçiyor birde, bu yaptıkları hareketlerin kendilerine daha çok zararı var. Adam resmen 3 adım yürüyüp soyunma odasına girmedi, bekledi kafasına birşey atılsında yarılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ayrıca hakeme tepkiyse hilbert niye görmüyor mesela, yan hakemi haşladı herif resmen hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sarı kart görünce alkışlamak serbest yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Darksun said: Ozan hilbert'ı 2 kere tartakladı onada sarı kart vermedi yanlız. Adam kart vermemek için yırtınıyor ama alkış,kart göster hareketlerine felanda çat çut veriyor maşallah. "maç içi sertliğe izin var ama bana lolö yapanı indiririm, haddinizi bilin" diyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 soyle biraz geri sayfada kalmıs. said: yalnız 2 saniye bile sürmeyen anlık, ufak bir tepkiye zart diye sarı çıkması komik bence ya. şöyle komik; adamın ayağına çatır çatır basıyosun izin var, çıkmıyor o sarılar ama canı yanan adam anın sıcaklığı ile 1-2 saniye abartısız bir tepki koysa bile cart sarı haha. hakemlerin bu olayı biraz yorumlayabilmesi lazım. ısrarla kart göster diyen adama tabi göstercen de adam elle gol yemiş canı yanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tamamda her kart gördükten sora itiraz edene 2. sarıyı verip atsınlar o zaman gidip hakemin suratına suratına bagırıyor genelde topcular hani hakem insiyatifi.aha alkısladı kart vermeliyim kart vermeliyim diye kendini tatmin etmemeli gitsin tekme atanlara kart versin stresli maç ortamı dahada kızıştırıosun.adam kart gormus ztn.iki el çırptı hemen at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Her maç direk her maç direk, neyse bu maçta direk hakkımızı kullanmış olduk böylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Darksun said: Her maç direk her maç direk, neyse bu maçta direk hakkımızı kullanmış olduk böylece... bi tane daha dönebilir ciddi maclarda 2 tane ye cıkartıyoruz genelde, ben bi direk daha bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar