Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STL: Beşiktaş jk - Bursa | 05 Aralık 2010-14:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

hahaha cok guzel kufur ediyorlar lan.

yalnız 2 saniye bile sürmeyen anlık, ufak bir tepkiye zart diye sarı çıkması komik bence ya. şöyle komik; adamın ayağına çatır çatır basıyosun izin var, çıkmıyor o sarılar ama canı yanan adam anın sıcaklığı ile 1-2 saniye abartısız bir tepki koysa bile cart sarı haha. hakemlerin bu olayı biraz yorumlayabilmesi lazım. ısrarla kart göster diyen adama tabi göstercen de adam elle gol yemiş canı yanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

geçen gun burda biriyle tartışıoduk. ben volkandan hiçbişi olmaz diyodumda. gormustur heralde karşı gorusu savunanlar. volkan mal bi adam. hiçbişi olmaz ondan. max bursadır olayı.

benle mi tartışıyodun bilmiyorum da ben volkan'ı gs'nin alabiliyosa almasını söylüyodum birileriyle o konuda tartışıyodum ben de heheh. hala da söylüyorum adam gayet yetenekli adam, biraz kafa kullanmayı öğretince toparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Volkan da ne mal bi adam olduğunu kanıtladı bu kırmızı kartla beraber.

bülent korkmazdan sonra volkan şen 2. adam bu tarz kart gören

hakem volkanı sevmediği için vermiştir bana göre.cunku ne itirazlar rageler oluyor verilmiyor kart

adam ztn kart gormus pozisyonda.2 el çırpmaya verilmez

hakem resmen bişi yapsada versem diye bekliodu herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ozan hilbert'ı 2 kere tartakladı onada sarı kart vermedi yanlız. Adam kart vermemek için yırtınıyor ama alkış,kart göster hareketlerine felanda çat çut veriyor maşallah.

Ozan/Volkan'ın adı bjk ile çok geçiyor birde, bu yaptıkları hareketlerin kendilerine daha çok zararı var. Adam resmen 3 adım yürüyüp soyunma odasına girmedi, bekledi kafasına birşey atılsında yarılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

soyle biraz geri sayfada kalmıs.
said:
yalnız 2 saniye bile sürmeyen anlık, ufak bir tepkiye zart diye sarı çıkması komik bence ya. şöyle komik; adamın ayağına çatır çatır basıyosun izin var, çıkmıyor o sarılar ama canı yanan adam anın sıcaklığı ile 1-2 saniye abartısız bir tepki koysa bile cart sarı haha. hakemlerin bu olayı biraz yorumlayabilmesi lazım. ısrarla kart göster diyen adama tabi göstercen de adam elle gol yemiş canı yanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda her kart gördükten sora itiraz edene 2. sarıyı verip atsınlar o zaman

gidip hakemin suratına suratına bagırıyor genelde topcular

hani hakem insiyatifi.aha alkısladı kart vermeliyim kart vermeliyim diye kendini tatmin etmemeli

gitsin tekme atanlara kart versin

stresli maç ortamı dahada kızıştırıosun.adam kart gormus ztn.iki el çırptı hemen at
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...