PZero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 05 Ara 2010-14:00 H:Fırat Aydınus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Oley pzero açtı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi hayır ya niye sen açtın:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ooo bursa'ya yatırayım ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi verin bursaya,artık bu topicten sonra bjk den hayır gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bjk yensin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 firat vermez bursaya puan bosuna heveslenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 silin topiki lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 arkadaş aratın şurdan açtığım topiclerde 1 tane kaybettiğimiz maç cıkarsa bırakırım patiyi o kadar net konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bölüm kuralları içerisinde bile yazıyo pzero, başlığı sen açtıysan takım kaybeder diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?29,5188210,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?29,5213257,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?29,5129208,5129208#msg-5129208 http://forum.paticik.com/read.php?29,4807777,page=1 Abi üşendim resmen.Bu sezon kaybettiğinizi bulamadım da 2 tane beraberlik buldum 1 tane milli takımın kaybettiğini buldum gçen sene de fb maçında kaybetmişsiniz falan filan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 beraberlikler kaybetmekten sayılmıyor . milli takım zaten kötüydü normaldir kaybetmemiz . fenerbahce maçınıda hakem yüzünden kaybettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Abi herşeye bahanen hazır ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Formanda Ter Olmaya Geldik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 PZero said: 05 Ara 2010-14:00 H:Fırat Aydınus süper acmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 vaaay gündüz maçı, iyimiş. berabere biter umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ohhh varımı yoğumu bursaya yatırayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 cenk gönen ibrahim üzülmez ibrahim toraman ersan adem gülüm roberto hilbert jose maria gutierrez hernandez necip uysal fabian ernst mehmet aurelio filip holosko ali kuçik takım direk guti'ye bağlı. guti ne yaparsa o olacak bu maçta. rakipte de sercan ilk 11'deyse "oha lan bunu nasıl kaçırdı ben de anlamadım" diyecez 50 kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bu ne abi kahvaltı ederken maç öncesi izliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 PZero said: beraberlikler kaybetmekten sayılmıyor . milli takım zaten kötüydü normaldir kaybetmemiz . fenerbahce maçınıda hakem yüzünden kaybettik koy bakalım berabera kaldığımız maçlarda sen topik açmasan ve yensen şu anda kaç puanda olurmuşuz :) beyin bedava :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 PZero said: 05 Ara 2010-14:00 H:Fırat Aydınusabi neden sen açtın topakı ya dsaaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 saat 2 de maç mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 olur olur beşiktaş alsın da bizde akşam karabükü yenip yapışalım lidere doğru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bu bursalilar cidden mal ama. Kafesten soktukleri koltuklari atmaya calisiyolar. Ustlerine dusuyor filan haha efsane seyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bjk macin hakimi ama bursaspor geriden hizli cikabilen bir takim. guti nin arapaslarina bakiyor bjk su an. derken gutinin arapasinda holosko karsi karsiya kacirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar