barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hiç belli olmaz ki. kafası güzeldir belki. son saniye oto kontrol mekanizması olarak sana vermemiştir numarayı. ha belki de delikanlı kızdır. naz yapmaz. arar. ama nesli tükendi gibi bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Dartanian said: Kızın annesinin kızlık soyadı bilgilerine kadar ulaştım arkadaşlar konu kitlenebilir. kredi kartı çıkarttıralım o zaman. salla kızı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 msn var mı deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hangi mp3 ü dinliyon, msn ver deseydin olmuştu o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aramaz. o "ben vermiyim sen numaranı ver" zaten "ne vercem lan numaramı" nın kibarcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aradığında aramış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Arkadaşlar açıklamayı Llama'nın yokluğunda ben yapayım. Kız Serkan'ın numarasını almıştır ancak yaptığım stalklardan sonra farkedilmiştir ki kızın profil resmindeki çocuk sevgilisidir.Anlıcağınız kızın sevgilisi vardır. Kendi kişisel fikrime gelicek olursak çocukla ciddi düşünmemektedir.Sadece Serkan'ın, kızı sevgilisinin yanındayken arama ihtimali olduğu için numarasını vermemiş olabilir.Ayrılınca Serkan'a ulaşacağını düşünüyorum Saygılar iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Holy said: ya da boşta kalınca ararım diye almış olabilir, sevgilisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 senko said: haci seviyorsan git konus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Dartanian said: Arkadaşlar açıklamayı Llama'nın yokluğunda ben yapayım. Kız Serkan'ın numarasını almıştır ancak yaptığım stalklardan sonra farkedilmiştir ki kızın profil resmindeki çocuk sevgilisidir.Anlıcağınız kızın sevgilisi vardır. Kendi kişisel fikrime gelicek olursak çocukla ciddi düşünmemektedir.Sadece Serkan'ın, kızı sevgilisinin yanındayken arama ihtimali olduğu için numarasını vermemiş olabilir.Ayrılınca Serkan'a ulaşacağını düşünüyorum Saygılar iyi forumlar. helal tolga iyi arkadaşsın :)) neyse gelişmeleri yazarız ben 3 gün vermiştim araması için ptesi aramazsa bakıcaz başka denizlere artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ben olsam 1 kız yerine 4 kızlan numaralarımızı alıp verişirdim garanti olurdu. hem belki içlerinden bazıları threesome a falan yatkındır daha güzel şeyler çıkabilir ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 arkadaşım 2 yıldır aramasını bekliyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Şu kızın profil resmini bi koyun madem görelim güzel mi. Mümkünse yanındaki adamı silerek koyun. *fap fap fap fap* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/615/752/3bf/192/1fb/3a5/445/981/9eb/91f/1b_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 axedice said: Şu kızın profil resmini bi koyun madem görelim güzel mi. Mümkünse yanındaki adamı kızı silerek koyun. *fap fap fap fap* heer fixd fur you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Llama said: Dartanian said: Arkadaşlar açıklamayı Llama'nın yokluğunda ben yapayım. Kız Serkan'ın numarasını almıştır ancak yaptığım stalklardan sonra farkedilmiştir ki kızın profil resmindeki çocuk sevgilisidir.Anlıcağınız kızın sevgilisi vardır. Kendi kişisel fikrime gelicek olursak çocukla ciddi düşünmemektedir.Sadece Serkan'ın, kızı sevgilisinin yanındayken arama ihtimali olduğu için numarasını vermemiş olabilir.Ayrılınca Serkan'a ulaşacağını düşünüyorum Saygılar iyi forumlar. helal tolga iyi arkadaşsın :)) neyse gelişmeleri yazarız ben 3 gün vermiştim araması için ptesi aramazsa bakıcaz başka denizlere artık tolga bildiğin hayallerde yaşamışsın lan. o kız o adamla evlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi bi dk profil fotosundaki erkek ben değilim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 koy bakim fotonu buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ehiiehieh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bi iki gün içinde arıcaktır bence sadece kolay kız imajı çizmek istemiyodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 arar niye aramasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 çok başına vurursa arar seni normalde aramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mümkünatı yok. Aramaz... Yani seni şuan kırmak istemiyorum, gecen mahvolmasın, numaranı alıyımda gecene güzel devam et, ben de az daha ego yapıyım hareketi o yaptığı... Sabah öğle akşam aç ve ya tok karna birer aspirin Çok fazla da proteinli yiyecekler tüketmiyoruz. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 eğer telefonlar karşılıklı verilirse yine aramaz fakat numarasını sana verir ki aramanı beklicem demek için.kendide belki arayabilir nadir bi durum olsada fakat sadece numaranı alıyosa kendisine ulasabilmek için birşey vermiosa, hani kalbi kırılmasın üzülmesin amacıyla formalite icabı alınan bir numaradır.aramam ama yinede alayım numaranı dunya hali nolur nolmaz.muhtemelen silmiştir numarayı.belki kaydetmemiştir bile :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kıza numaramı verdim arar mı? diye genele bakarsak kimsenin bilecegini sanmıyorum ,ha loto oynamışsın ha evet arar ya da aramaz demişsin aynı şey kızı tanımıyoruz piskolojisini bilmiyoruz seni tanımıoruz, telefonu neden verdin, hangi ortamda verdin, kız güzel mi, daha önce tanıştın mı vs vs gibi bir sürü değişkeni bilmeden arar diyen de sallar, aramaz diyende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar