Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız aldığı numarayı ararmı

Llama

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar açıklamayı Llama'nın yokluğunda ben yapayım.

Kız Serkan'ın numarasını almıştır ancak yaptığım stalklardan sonra farkedilmiştir ki kızın profil resmindeki çocuk sevgilisidir.Anlıcağınız kızın sevgilisi vardır.

Kendi kişisel fikrime gelicek olursak çocukla ciddi düşünmemektedir.Sadece Serkan'ın, kızı sevgilisinin yanındayken arama ihtimali olduğu için numarasını vermemiş olabilir.Ayrılınca Serkan'a ulaşacağını düşünüyorum

Saygılar iyi forumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Kız Serkan'ın numarasını almıştır ancak yaptığım stalklardan sonra farkedilmiştir ki kızın profil resmindeki çocuk sevgilisidir.Anlıcağınız kızın sevgilisi vardır.

Kendi kişisel fikrime gelicek olursak çocukla ciddi düşünmemektedir.Sadece Serkan'ın, kızı sevgilisinin yanındayken arama ihtimali olduğu için numarasını vermemiş olabilir.Ayrılınca Serkan'a ulaşacağını düşünüyorum

Saygılar iyi forumlar.

helal tolga iyi arkadaşsın :))
neyse gelişmeleri yazarız
ben 3 gün vermiştim araması için ptesi aramazsa bakıcaz başka denizlere artık
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Dartanian said:

Saygılar iyi forumlar.

helal tolga iyi arkadaşsın :))
neyse gelişmeleri yazarız
ben 3 gün vermiştim araması için ptesi aramazsa bakıcaz başka denizlere artık

tolga bildiğin hayallerde yaşamışsın lan. o kız o adamla evlenir
Sosyal ağlarda paylaş

eğer telefonlar karşılıklı verilirse yine aramaz fakat numarasını sana verir ki aramanı beklicem demek için.kendide belki arayabilir nadir bi durum olsada

fakat sadece numaranı alıyosa kendisine ulasabilmek için birşey vermiosa, hani kalbi kırılmasın üzülmesin amacıyla formalite icabı alınan bir numaradır.aramam ama yinede alayım numaranı dunya hali nolur nolmaz.muhtemelen silmiştir numarayı.belki kaydetmemiştir bile :).
Sosyal ağlarda paylaş

kıza numaramı verdim arar mı?
diye genele bakarsak kimsenin bilecegini sanmıyorum
,ha loto oynamışsın ha evet arar ya da aramaz demişsin aynı şey
kızı tanımıyoruz
piskolojisini bilmiyoruz
seni tanımıoruz, telefonu neden verdin, hangi ortamda verdin, kız güzel mi, daha önce tanıştın mı vs vs gibi bir sürü değişkeni bilmeden arar diyen de sallar, aramaz diyende.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...