BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kaçtır? işbankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kartına göre değişir diye biliyorum. daha doğrusu sen ayarlayabiliyorsun bir seviyeye kadar. ilk hali 500 diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 garanti,yapı kredi ve işbankası 1000 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bankasına ve müşterisine göre değişiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ziraat da 1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben de tam bana niye 500 verdi lan iş bankası diyecektim. adam yerine konmamışız demek ki, canları sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Biotar said: Bankasına ve müşterisine göre değişiyor diye biliyorum.yok günlük limit atm de kişiden kişiye değişmez 1000tl'ye kadar tamamı 1000tl'den sonrasını çekemiyorsun çünkü atm nakit kapasitesi az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Holy said: ben de tam bana niye 500 verdi lan iş bankası diyecektim. adam yerine konmamışız demek ki, canları sağolsun.söle bankaya yükseltsin ama öğrenci kartın varsa normaldir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 öğrenci kartı falan yazmıyor normal atm kartı ama hesabımı okula girerken okul otomatik açtığı için böyle olabilir. neyse hiç o civarda para çekme ihtiyacı hissetmedim zaten, sorun yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Aynen 1000 tl çekip ne yapacaksın, cüzdanda kalabalık yapar, hele ziraat bankası ise ve para yı yeni koydularsa, yolluyor ne kadar 5 varsa :P Edit: Yazım yanlışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 iş bankası 800 değilmiydi ya? benimkisi 1500e kadar veriyor gerçi ama ilk hali 800 hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 para dediğin bankada durmalı be aga hiç hoş değil pis pis paraları ellemek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 1500 lira. eminim sanki 1500 olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 600 dü diye biliyorum. gerçi baya bi küçüktüm babam çekiyodu parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 iş bankası 1500 diye hatırlıyorum ben de. öğrenci hesabının falan daha az olabilir bilmiyorum orasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 600 müş ilk sonra 800 olmuş sonra 1000 şuan 1500 çekebiliyorsun. Bankacı arkadaşa sordum kaçtı nan diye o söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 1000 tl den fazla veren atm ler var. Ama üzerine komisyon ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 1500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 1500 iş bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 çok çekmeyin. uğraştırmayın bizi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 günlük 1000 tl dir limit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Boci said: çok çekmeyin. uğraştırmayın bizi.. :)allah çektirmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bankadaki paran günlük para çekme limitinden az ise paranla limitlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 dasaaa said: bankadaki paran günlük para çekme limitinden az ise paranla limitlidir. ATM deki para hesabındaki paradan az ise, atm deki para kadar limitlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar