Nuzu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Banu Avar i nasil biri olarak goruyorsunuz ? (Yada Taniyor musunuz?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Tehlikeli ve siyaseti bilen biri. İyi kalemi vardır. Zerre kadar güvenmem. Hayırdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Hayırdır hacı niye anket açtın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Çıkma teklif edecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bence git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 evet, hayir yeterdi siklara, niye hayir taniyorum, ve evet taniyorum oldugunu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bir saniye Hayır tanıyorum Evet tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 küçük süprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Tenekeadam said: Bir saniye Hayır tanıyorum Evet tanıyorum AHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yeni dünya düzeni hakkında videoları vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 seviyorsan git konuş kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yeni dünya düzenini kuramadılar gitti. ne düzenmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 tanıyorum annemlerin komşusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dürüst vatansever bir gazetecidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ne saçma konuı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Tenekeadam said: Çıkma teklif edecek sanırım. Overseer said: bence git konuş lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuzu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 2-3 Insan o ismi arastirir da bir kac sey ogrenirler diye bu konuyu actim. Anketin nedesi ise; Kula medya disinda kac kisi diger medyalari takip ediyor diye bi arastirma yapmak istedim. Bi arada cikma teklif ederim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 banu avar iyi güzel lazım bir insan tüm emperyalist dünya türkiye'ye karşı, bu savaşta kendimize gelmeli en muasır medeniyet olmalıyız derken fazla gaza gelmese iyi olacak ne bileyim tüm ülkeler çıkarını düşünüp bir planlar yapıyor da, bunu kalkıp sefil bir ülke gözünden, onlar öcüböcü çikin kaka biz böyleyiz'e getirmesini çok mantıklı bulmuyorum bazı şeyleri komplo teorisi noktasına getirene kadar çok güzel anlatıyor aydınlatıyor ama işte ne bileyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Keşke daha sık görünebilse Banu Avar kanallarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 her yerden banladılar kadıncağızı hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LM1VfEPBqAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://www.tgb.gen.tr/yazarlar/106-banu-avar/2046-wiki-sizinti-neden-sizdirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 zaytungdan haber okuyup sayın özbükey falan diye konuşan kadın değil miydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 zaytung olayından sonra güvenirliliğini yitirmiş yazar kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 tanıyorum konuşmalarını severim de bazen fazlasıyla komplo teorisyenliğine soyunuyor, teorileri ispatlanmış gibi anlatıyor. en azından iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. söylediklerinin tamamında olmasa da haklı olduğu yerler var sanki. ulusalcı kanatta çok değerli bir isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar