BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Tamam da öyle ya da böyle tarihi sonuçta. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Turkiyeye gelcek mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ilk 4dk: http://www.youtube.com/watch?v=uX2cS8wvQHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 iyide naziliği bir felsefe-düşünce diye ele alırsak, fransadan-ukranya ya kadar geniş bir coğrafyada destekçi ve katılımcı bulmuştu, tabii avrupa bunları unutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 almancasi güzel olur zannimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Feamer said: iyide naziliği bir felsefe-düşünce diye ele alırsak, fransadan-ukranya ya kadar geniş bir coğrafyada destekçi ve katılımcı bulmuştu, tabii avrupa bunları unutuyor. şimdi aklıma geldi yazmasam havada kalacak daha doğrusu "nazi"leri karikatürize edip, başkalaştırıyor, ve onları ötekileştirip biz bir şey yapmadık moduna giriyorlar, almanlarda buna dahil tabi bir nevi "ben işemedim, miki yapmış" gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Tam benlik filmmiş ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Malum yerlere düştü film bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 izledim kötü değil. daha başarılı elbette olabilirmiş ama bu kadar kısıtlı bütçeyle hani iyi mesajları olan komik bir film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ulan ne ekmeğini yediler şu Nazilerin be arkadaş filmiylen oyunuylan, Hitler Amerikanyalıları böyle zengin edeceğini bilse o Polonya'ya hiç girmezdi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 izlemeyin kotanıza yazık onun yerine top secreti tekrar izleyin ustalara saygı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Red (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bende indirdim izledim valla komedi falan denmiş film için ama ben onuda göremedim. görsel birşeylerde fazla yoktu. sadece filmin sonunda diye başlayan bir cümle -gerge sadece filmin en sonunda bütün dünyada bombalar parladı falan bir o güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 spoiler için teşekkürler 100mbit bağlantım vardı hal bu ki kotasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ben altı buçuk gblik blurayini indirmiştim. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ciddi ciddi kötü bir film. Imdb'de nasıl 6.8 almış bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Hayatımda izlediğim en kötü 1-2 filmden biri sarışın nazi teyze dışında elle tutulur hiçbirşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Yarin icin salon kapatmistim lan bende. Neyse gitmeyiveririm artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 filmde bazı yerlerde çok ince bazı yerlerde odun gibi göndermeler vardı. verilen mesajlar iyiydi ama günümüz film beklentilerini karşılayamıyor. Bu bütçeyle fazla bir şey beklememek gerçi bence çıkan iş iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Tam tersine ben beğendim filmi. Yani filmin amaci zaten saçma ve anlamsız bir film yaratmak. (Sci-fi scary movie gibi) Bu beklentiyle ileyince görseller, konu ve espiriler beklentinin üzerinde oluyor. Tabi film kesinlikle bir baş yapıt değil, ciddiye alınıcak bir film hiç değil. Sadece canınız sıkıldığında nasıl Euro-trip scary movie gibi filmler izilyorsanız onlar gibi çerez bir film. İmdb puanına gelince bence doğal çünkü film kendi tarzı içinde başarılı bir film. Birde filmin yeni piyasaya sürülmesinin de etkisi var. Yakında düşer 0.5-1 puan felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ulan ne ekmeğini yediler şu Nazilerin be arkadaş filmiylen oyunuylan, Hitler Amerikanyalıları böyle zengin edeceğini bilse o Polonya'ya hiç girmezdi valla bu arada film amerikan değil finlandiya yapımı ilginç bir şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Red said: izlemeyin kotanıza yazık onun yerine top secreti tekrar izleyin ustalara saygı için Allahtan 700mblik indirmiştim, berbat bir film bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 çok eğlenceli olmuş sdfs, prometheustan daha iyi sanki :p kuzey kore çok iyiydi bide, bu meteorları falan da swtordan almışlar kesin :D ayrıca başkanın aksanı çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Sırf bilim-kurgu 'nun hatırına izledim yoksa gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ost sinden kaiti kink ablamızın under the iron sky adli parcasini dinleyiniz filmin pek bi olayı yok mlsf ama sarki uber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar