Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Sky

Norak

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
iyide naziliği bir felsefe-düşünce diye ele alırsak, fransadan-ukranya ya kadar geniş bir coğrafyada destekçi ve katılımcı bulmuştu, tabii avrupa bunları unutuyor.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

iyide naziliği bir felsefe-düşünce diye ele alırsak, fransadan-ukranya ya kadar geniş bir coğrafyada destekçi ve katılımcı bulmuştu, tabii avrupa bunları unutuyor.

şimdi aklıma geldi yazmasam havada kalacak

daha doğrusu "nazi"leri karikatürize edip, başkalaştırıyor, ve onları ötekileştirip biz bir şey yapmadık moduna giriyorlar, almanlarda buna dahil tabi

bir nevi "ben işemedim, miki yapmış" gibi
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende indirdim izledim valla komedi falan denmiş film için ama ben onuda göremedim. görsel birşeylerde fazla yoktu.

sadece filmin sonunda diye başlayan bir cümle -gerge

sadece filmin en sonunda bütün dünyada bombalar parladı falan bir o güzeldi.

Mesaj tarihi:
filmde bazı yerlerde çok ince bazı yerlerde odun gibi göndermeler vardı. verilen mesajlar iyiydi ama günümüz film beklentilerini karşılayamıyor. Bu bütçeyle fazla bir şey beklememek gerçi bence çıkan iş iyi.
Mesaj tarihi:
Tam tersine ben beğendim filmi. Yani filmin amaci zaten saçma ve anlamsız bir film yaratmak. (Sci-fi scary movie gibi) Bu beklentiyle ileyince görseller, konu ve espiriler beklentinin üzerinde oluyor.

Tabi film kesinlikle bir baş yapıt değil, ciddiye alınıcak bir film hiç değil. Sadece canınız sıkıldığında nasıl Euro-trip scary movie gibi filmler izilyorsanız onlar gibi çerez bir film.

İmdb puanına gelince bence doğal çünkü film kendi tarzı içinde başarılı bir film. Birde filmin yeni piyasaya sürülmesinin de etkisi var. Yakında düşer 0.5-1 puan felan.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Ulan ne ekmeğini yediler şu Nazilerin be arkadaş filmiylen oyunuylan, Hitler Amerikanyalıları böyle zengin edeceğini bilse o Polonya'ya hiç girmezdi valla

bu arada film amerikan değil finlandiya yapımı ilginç bir şekilde :)
Mesaj tarihi:
çok eğlenceli olmuş sdfs, prometheustan daha iyi sanki :p

kuzey kore çok iyiydi bide, bu meteorları falan da swtordan almışlar kesin :D

ayrıca başkanın aksanı çok iyi olmuş
  • Yeni Oluştur...