di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Of cok fena. Gunlerdir adam akilli uyumuyorum is guc davasina. Bu gece de 2-3 saat falan uyudum. Felaket de uykum var ve uyutma konusunda kitap okumaktan beter yaptigim is. Sikca bir kac saniyelik kayiplar yasiyorum ekrana bakarken. Basim falan da donuyor. Bildiginiz ayakta uyuyorum lan. Kafayi bi guzel yapiyor ama. Parasi olmadigindan icemeyenlere ya da evde icemeyip parkta iceyim derken dayak yiyenlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 mesaj kaygılı post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ayakta uyumaktayım gözlerimi açamıyorum ama erkenden okula gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pascalnouman said: mesaj kaygılı post ha ? son kisim mesaji yazarken geldi aklima. laf giydireyim diye konu neyim acmiyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Kısa aralıklı uyu abi 30 dakika çalış 10 dakika uyu cinsinden 2 kereden fazla yapabilirsen bu hareketi bişiler oluyor. Yapamazsan ertesi gün uyanıyorsun fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 said: evde icemeyip parkta iceyim derken dayak yiyenlere tavsiye ederim. lol yarıldım di beni padawanın yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 wastyrx said: Kısa aralıklı uyu abi 30 dakika çalış 10 dakika uyu cinsinden 2 kereden fazla yapabilirsen bu hareketi bişiler oluyor. Yapamazsan ertesi gün uyanıyorsun fasd sen nediosn ya böle bişi olur mu hiç o 10 dk uykudan sonra kalkabilicekmisin? hadi kalktn 30 dk sonra bidaha yatıp tekrar 10 dk kalkmadan uyuyabilen varsa helal olsun okadar tatlı gelirki o uyku sınıfta kalıp okuldan atılmayı göze alır insan sadsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bende 3 ssat uyudum cok kötü hissediyorum kendimi anliyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 di said: ya da evde icemeyip parkta iceyim derken dayak yiyenlere tavsiye ederim.buna harbi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 üzüm yemişindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 di said: Of cok fena. Gunlerdir adam akilli uyumuyorum is guc davasina. Bu gece de 2-3 saat falan uyudum. Felaket de uykum var ve uyutma konusunda kitap okumaktan beter yaptigim is. Sikca bir kac saniyelik kayiplar yasiyorum ekrana bakarken. Basim falan da donuyor. Bildiginiz ayakta uyuyorum lan. Kafayi bi guzel yapiyor ama. Parasi olmadigindan icemeyenlere ya da evde icemeyip parkta iceyim derken dayak yiyenlere tavsiye ederim. az uyumak ileride alzheimer e neden olur, beyin hucrelerin yanar aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Öyle çalışacağına koy kafayı 6 saat uyu uyan; zaten o kafayla 6 saatte yapacağın işi dinç kafayla 1 saatte yaparsın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bir keresinde sırf denemek için düşüp kalana kadar uyanık kalmıştım. 3. gece kitap okurken birden kitapta anlatılan canavar (FR okuyordum) kitapta sayfasındaki harflerin birbirine karışmasıyla oluşup üzerime saldırdı. Bir bağrıp geriye şıçradım koltuktan, yere düştüm, sonra sabah oldu. Arada ne oldu hatırlamıyorum. Gözümü kırptığım gibi sabah oldu abi, 10 saat geçmiş arada ben hala uyumadım, hayal görüyorum sanıyorum. Hala karar veremedim o gördüğüm beni uyandıran bir kabus muydu, yoksa cidden halüsinasyon görüp farkına varmadan uykuya mı daldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Abi birileriyle senkronize calismak gerektiginde cok mumkun olmuyor ya. Aksama dogru yatayim dedim iyice salaklastigimdan ama telefon kerane telefonu moduna gectiginden uyuyamadim. 2 saatte 8 kere calar mi bi telefon ? Bedeviyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 GERGE said: Bir keresinde sırf denemek için düşüp kalana kadar uyanık kalmıştım. 3. gece kitap okurken birden kitapta anlatılan canavar (FR okuyordum) kitapta sayfasındaki harflerin birbirine karışmasıyla oluşup üzerime saldırdı. Bir bağrıp geriye şıçradım koltuktan, yere düştüm, sonra sabah oldu. Arada ne oldu hatırlamıyorum. Gözümü kırptığım gibi sabah oldu abi, 10 saat geçmiş arada ben hala uyumadım, hayal görüyorum sanıyorum. Hala karar veremedim o gördüğüm beni uyandıran bir kabus muydu, yoksa cidden halüsinasyon görüp farkına varmadan uykuya mı daldım? Abi o sure konusunda daha dun yasadigim bir sey var. Inception'daki gibi oldu resmen. Ruyamda telefonumun caldigini duyuyorum, sonra ruyada 10-15dk sure geciyor, bir uyaniyorum ki telefonum caliyor. Actim konustum, sonra merak edip gecmis aramalara baktim ama cevapsiz arama goremedim. Telefon caldiktan sonra 1-2 saniye sonra uyanip acmisim ama ruyamda ciddi sekilde 10-15 dk olarak gecti o sure. O yuzden kestirmen epeyce zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Yay! Sonunda araliksiz 3-3,5 saat kadar uyudum. Allah'im ne guzel seymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ben 9-10 saat uyuyorum her gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 9-10 mu aahah. 14 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yok 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 krizleri fırsata çevir. Beyin uykusuz kaldığında daha çok yaratıcı olurmuş. Boş duvara kilitlen ve gönlünün ulaşılması imkansız sultanını düşle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hanim gelsin kafani kirsin sonra duvari optugunu gorup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sonra sahin k gibi badana boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Oha lan cuma olmus. Eve gelirken ne guzel yarin carsamba diye dusunuyodum. Abi zaman kavramimi da yitirmisim calisirken. Noluyoruz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 benim 2 haftadır bunun biraz daha lesırı. 3-4 saat uyuyorum 2 haftadır. neredeyse hergün sınav vardı bugüne kadar. sabah 6-7 gibi yatıp sonra 9-10 gibi uyanıyorum. 2 haftadır ama. neden? çünkü eve geldiğimde oyunda oynamak istiyorum hatunlada konuşmak istiyorum dizide izlemek istiyorum. izmirde bana zamanı çok azıcık çekilir kılan bir oyun+fizi+film var zaten. onu 2 haftalık vize maratonunda yapmazsam kafayı yerim. az uyurum ama herşeye yeterim mantığıyla 2 hafta geçti. bitti vizeler uykum var şu anda köpek gibi. uyuyamıyorum. kaldım böle. vücut alıştı galiba. hayır zaten normalde 5-6 saat uyuyan adamdım iyice boka sardı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ben uykusuzluga dayanamayan biriyim. Bunye ile alakali sanirim. Yine de is yetistirememe korkusundan kaynaklanan psikolojik etki ile durabildim. Bu tip seyler oldugunda yogunluk gecince bu etki de geciyor bende. Sinavlarin bittiyse bir kac gune kendine gelirsin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar