Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icmeden sarhosum

di

Öne çıkan mesajlar

Of cok fena. Gunlerdir adam akilli uyumuyorum is guc davasina. Bu gece de 2-3 saat falan uyudum. Felaket de uykum var ve uyutma konusunda kitap okumaktan beter yaptigim is. Sikca bir kac saniyelik kayiplar yasiyorum ekrana bakarken. Basim falan da donuyor. Bildiginiz ayakta uyuyorum lan.

Kafayi bi guzel yapiyor ama. Parasi olmadigindan icemeyenlere ya da evde icemeyip parkta iceyim derken dayak yiyenlere tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Kısa aralıklı uyu abi 30 dakika çalış 10 dakika uyu cinsinden 2 kereden fazla yapabilirsen bu hareketi bişiler oluyor. Yapamazsan ertesi gün uyanıyorsun fasd

sen nediosn ya böle bişi olur mu hiç o 10 dk uykudan sonra kalkabilicekmisin? hadi kalktn 30 dk sonra bidaha yatıp tekrar 10 dk kalkmadan uyuyabilen varsa helal olsun okadar tatlı gelirki o uyku sınıfta kalıp okuldan atılmayı göze alır insan sadsadf
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Of cok fena. Gunlerdir adam akilli uyumuyorum is guc davasina. Bu gece de 2-3 saat falan uyudum. Felaket de uykum var ve uyutma konusunda kitap okumaktan beter yaptigim is. Sikca bir kac saniyelik kayiplar yasiyorum ekrana bakarken. Basim falan da donuyor. Bildiginiz ayakta uyuyorum lan.

Kafayi bi guzel yapiyor ama. Parasi olmadigindan icemeyenlere ya da evde icemeyip parkta iceyim derken dayak yiyenlere tavsiye ederim.

az uyumak ileride alzheimer e neden olur,
beyin hucrelerin yanar aman diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bir keresinde sırf denemek için düşüp kalana kadar uyanık kalmıştım. 3. gece kitap okurken birden kitapta anlatılan canavar (FR okuyordum) kitapta sayfasındaki harflerin birbirine karışmasıyla oluşup üzerime saldırdı. Bir bağrıp geriye şıçradım koltuktan, yere düştüm, sonra sabah oldu. Arada ne oldu hatırlamıyorum. Gözümü kırptığım gibi sabah oldu abi, 10 saat geçmiş arada ben hala uyumadım, hayal görüyorum sanıyorum.

Hala karar veremedim o gördüğüm beni uyandıran bir kabus muydu, yoksa cidden halüsinasyon görüp farkına varmadan uykuya mı daldım?
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bir keresinde sırf denemek için düşüp kalana kadar uyanık kalmıştım. 3. gece kitap okurken birden kitapta anlatılan canavar (FR okuyordum) kitapta sayfasındaki harflerin birbirine karışmasıyla oluşup üzerime saldırdı. Bir bağrıp geriye şıçradım koltuktan, yere düştüm, sonra sabah oldu. Arada ne oldu hatırlamıyorum. Gözümü kırptığım gibi sabah oldu abi, 10 saat geçmiş arada ben hala uyumadım, hayal görüyorum sanıyorum.

Hala karar veremedim o gördüğüm beni uyandıran bir kabus muydu, yoksa cidden halüsinasyon görüp farkına varmadan uykuya mı daldım?

Abi o sure konusunda daha dun yasadigim bir sey var. Inception'daki gibi oldu resmen. Ruyamda telefonumun caldigini duyuyorum, sonra ruyada 10-15dk sure geciyor, bir uyaniyorum ki telefonum caliyor. Actim konustum, sonra merak edip gecmis aramalara baktim ama cevapsiz arama goremedim.

Telefon caldiktan sonra 1-2 saniye sonra uyanip acmisim ama ruyamda ciddi sekilde 10-15 dk olarak gecti o sure. O yuzden kestirmen epeyce zor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

benim 2 haftadır bunun biraz daha lesırı. 3-4 saat uyuyorum 2 haftadır. neredeyse hergün sınav vardı bugüne kadar.

sabah 6-7 gibi yatıp sonra 9-10 gibi uyanıyorum. 2 haftadır ama. neden? çünkü eve geldiğimde oyunda oynamak istiyorum hatunlada konuşmak istiyorum dizide izlemek istiyorum.

izmirde bana zamanı çok azıcık çekilir kılan bir oyun+fizi+film var zaten. onu 2 haftalık vize maratonunda yapmazsam kafayı yerim. az uyurum ama herşeye yeterim mantığıyla 2 hafta geçti.

bitti vizeler uykum var şu anda köpek gibi. uyuyamıyorum. kaldım böle. vücut alıştı galiba. hayır zaten normalde 5-6 saat uyuyan adamdım iyice boka sardı şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben uykusuzluga dayanamayan biriyim. Bunye ile alakali sanirim. Yine de is yetistirememe korkusundan kaynaklanan psikolojik etki ile durabildim.

Bu tip seyler oldugunda yogunluk gecince bu etki de geciyor bende. Sinavlarin bittiyse bir kac gune kendine gelirsin muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...