Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Fighter (2010)

HolyRaider

Öne çıkan mesajlar

Fransuxa said:

sırf bu attıgın mesaj üzerine oturdum ve ivan drago macını train bölümünden tut what I'm trying to say is, that if I can change, and you can change, everybody can change. lafına kadar izledim aynı rage i tekrar yaşadım. demekki neymiş 10 yaş 0-6 yaş yada 65 yaş tribiyle alakası yokmuş. fighter filminin dövüş sahneleri başarısızmış.

filmin olayı boks sahnelerinde cidden boks yapılması ztn. hatta barda eleman kıza asılan herife tokat atarken vs cidden vuruyomuş. 3. 5. çekimden sora adam mal gibi olmus falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Sam said:

christian bale döktürmüş, haketmiş oscar'ı cidden. iyiydi film, daha iyi spor başarı filmi elbet var (rocky'ler yeter zaten) ama sıkmadı yani oyunculuklarla.

Rocky? Rocky'lerde "yenilmiyorum yoruyorum baba god mode açtım, son raundda çakıcam" ve "ilk maçta açık ara yenildim şimdi 3-5 hafta antrenman yapıcam, öbürü de zaten maldı evinde bomboş yatacak, hemen kazanıcam geri" dışında bir şey var da biz mi kaçırdık yau? Bolca da Amerikan propagandası vardı elbette, bütün Rus'lar birden Amerikalı'ya tezahürat yapıyor falan, eheh.

Bildiğin gerçek boks vardı bu filmde. Oyunculuk da muazzamdı, daha filmden çıkınca demiştim Bale alır yardımcı erkeği diye de, oyunculuk ne kadar iyi olursa olsun rolü başrole sıçratmıyor :p Senaryoya göre bildiğin yardımcı erkekti bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Sam said:

christian bale döktürmüş, haketmiş oscar'ı cidden. iyiydi film, daha iyi spor başarı filmi elbet var (rocky'ler yeter zaten) ama sıkmadı yani oyunculuklarla.

Rocky? Rocky'lerde "yenilmiyorum yoruyorum baba god mode açtım, son raundda çakıcam" ve "ilk maçta açık ara yenildim şimdi 3-5 hafta antrenman yapıcam, öbürü de zaten maldı evinde bomboş yatacak, hemen kazanıcam geri" dışında bir şey var da biz mi kaçırdık yau? Bolca da Amerikan propagandası vardı elbette, bütün Rus'lar birden Amerikalı'ya tezahürat yapıyor falan, eheh.

Bildiğin gerçek boks vardı bu filmde. Oyunculuk da muazzamdı, daha filmden çıkınca demiştim Bale alır yardımcı erkeği diye de, oyunculuk ne kadar iyi olursa olsun rolü başrole sıçratmıyor :p Senaryoya göre bildiğin yardımcı erkekti bence.

Rocky 1 iyiydi bence ya, sırf boks üzerine de yoğunlaşmamıştı yalnızlık falan da çok ön ğlandaydı serideki en sevdiğim ve en ciddi film direk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...