Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taraf'ın Tirajı Düşmüş

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

yok, ama taraf cesur ve tarafsız olduğunu iddia ediyo.

cumhuriyetin savunucusu cumhuriyet yapsın o halde?

şu başlık çok güzel kimlerin çifte standartta grandmaster olduğunu, kimlerin samimice eleştirdiğini göstermiş, kimyasal bir ayrıştırma formülü olsa ancak bu kadar güzel birbirinden ayırırdı iki grubu.

bekliyorum wikileaks bizim orduyu da yerin dibine sokan birşeyler yayınlasın, omuzlarda taşınırken bir anda onun da ne anası ne avradı kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide asker mevzusu geçiyo zaten wikileaksde. Gerçi şimdiye kadar kimse üstünde durmadı ama, amerikanın pkkya silah sağladığı iddasını türkiyede asker yaymış ve bunu yapma nedeni akpyi terörle mücadelede zayıf göstermekmiş. Ben tarafın bu iddanın peşine düşmesini bekledim ama beni yanılttılar.

Tabi bir de bütün bu wikileaks skandalının aslında sızıntı değil de amerikan dış politikasına yön vermek için hazırlanmış bir komple teorisi olduğu iddası var. Gerçi bunun doğru olması bile inkar edilemeyen dedikodular gerçeğini değiştirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

En güçlü silah misinformasyon zaten günümüz küresel dünyasında.

Sızıntılar Amerika'nın kontrolü doğrultusunda olsa dahi bilgilerin çoğu doğru ya da doğruya yakın olacaktır. Araya sokuşturulan bir kaç yalan ve iftira da kafaları bulandırıp Amerika'nın işine yarayacak işte.

O yüzden bunlar Amerika'nın oyunudur, hepsi yalan demek dünyadaki en safça yaklaşım olur bu olaya.

Belgeler Amerika'nın oyunu olsa da; gerçekten sızdırılmış olsa da en kötü ihtimalle %60'ı gerçektir.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

En güçlü silah misinformasyon zaten günümüz küresel dünyasında.

Sızıntılar Amerika'nın kontrolü doğrultusunda olsa dahi bilgilerin çoğu doğru ya da doğruya yakın olacaktır. Araya sokuşturulan bir kaç yalan ve iftira da kafaları bulandırıp Amerika'nın işine yarayacak işte.

O yüzden bunlar Amerika'nın oyunudur, hepsi yalan demek dünyadaki en safça yaklaşım olur bu olaya.

Belgeler Amerika'nın oyunu olsa da; gerçekten sızdırılmış olsa da en kötü ihtimalle %60'ı gerçektir.

Problem hangi %60ın gerçek olduğunu bilememek. Herkes kendi işine geleni gerçek kabul edip, işine gelmeyeni %40lık kısma sokacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Adamların görüşü aynı, bu defa hep korumakla suçladığımız iktidara da yükleniyorlar. Ve bu yüklenme yüzünden batacak duruma geliyorlar. Şimdi biz iktidarın korku imparatorluğu kurmasına karşıyız değil mi? O zaman bu korku imparatorluğuna, tam da bu nedenlerden karşı duran ve ezilen kim olursa olsun "tarafsız" bi şekilde yanında olmamız gerekmiyor mu? Nefretinize empati kuramasam da az çok anlam verebiliyorum, ama nefretin sadece bu konu özelinde olsa da desteğe dönüşmesi gerekiyor mantıksal olarak.

Aaa ya da dur bi dakka nefret ve mantık oksimoron oldu. Siyasete takım tutar gibi yaklaşıldığını unutuyorum bazen sdf

ayrıca inB4 onlar taraflı biz niye tarafsız olalım

Ne yani, onca attıkları başlığa, "PKKyı resmen kınıyoruz ama onlarda masum, ne yapsın yavrucaklar" tarzında bir anlayışla legalize etmeye çalışan, TSKyı Irakta 5 milyon adamı katleden ABD ordusuna nazaran daha tehlikeli ve sanki işgal ordusuymuş gibi gösterip ara başlıklarda, " Aa bakın ABD ordusu ne iyi, onların generalleri sivil irade altında" tarzı ABD pohpohlaması yapmaları yeteri kadar zarar verdi bu ülkeye.

Ki batacakları an Zaman gazetesinin matbaasında basılmaya başlanmaları, AB kaynaklı bir fondan yüklü bir yardım aldıkları bizzat kendi gazetelerinde yazan birşey.

Millet pazarda görsün anlayışı ile iktidara karşı öylesine bir iddia yayınladıkları an çökmelerine neden üzüleyim, sanki Taraf gazetesi biz destekleyince bir anda tövbekar mı olacak??
Tam tersine daha bir AB-PKK-AKP yalakası olacak bir gazete.

Şu an olan şey, Güçlü itin, yalaka ama oynak it'e dişini göstermesidir, 1-2 ay sonra daha yalaka bir Taraf göreceğimizi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

fizban said:

yok, ama taraf cesur ve tarafsız olduğunu iddia ediyo.

cumhuriyetin savunucusu cumhuriyet yapsın o halde?
ben cumhuriyet gazetesi iyi bir gazete demiyorum ki. taraflı bir gazete gayet. okumuyorum da. aksini iddia eden adam da az olur.

ama taraf gazetesi hani herşeye, herkese karşı cesur, adil ya. o açıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...