Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Muhtemelen açılmıştı ve bundan bahsedilmişti ama bulamadım ve tekrar karşıma çıktı. Duymamış olanlara tekrardan duyurayım dedim. EA bedava yapmıştı. http://na.llnet.cnc3tv.ea.com/u/f/eagames/cnc3/cnc3tv/RedAlert/RedAlert1_AlliedDisc.rar (Aliied Disc) http://na.llnet.cnc3tv.ea.com/u/f/eagames/cnc3/cnc3tv/RedAlert/RedAlert1_SovietDisc.rar (Soviet Disc) http://www.youtube.com/watch?v=Qtb4uow940c&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Çalışacak mı acaba win7'de... Bir de videoda einstein'in olduğu kısım kesilmiş.. olmamış o .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben ortaokulda vardı bu. servisteki liseli abiler anlatırdı "böyle böyle oyun çevirdik, dün tam saldıracakken şu oldu vs" diye. zevkli gelirdi anlattıkları (o zamanki liseliler şimdiki liseliler gibi değildi sanki...) sınıfça 3-4 kişi toplanır, öğle arasında internet cafeye gider, 30-40 dakika oynar sonra geri dönerdik hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 benim makinamda hala vardır hem bu hem Tiberian sun arada atarım. eskilerin yerini hiç biri tutmaz. hatta vakit bulurda eski arkadaşlarımla karşılaşırsak net üzerinden de attığımız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu oyunu single görevler harici oynamanızı önermiyorum. 5 sene önce bitirmiştim ondan önce de bitirmiştim 2 ay önce tekrar bitirdim ama ne yapıp ne edeyim şu single görevlerinden asla sıkılmadım. gerek infiltrate görevleri, gerek düşman binalarına sızdığında verilen kısıtlı sayıda asker ile ne gerekiyorsa onu yapma vs.. counterstrike ve aftermath expansionlarının görevleri ve yeni unitleri de süperdi. hele bi bölümde volkov ve köpeği chitzoki imba oluyor her şeyi havaya uçurup görevi bitiriyodun kolayca. bir bölümde şehrin içme suyuna zehir katıp katliam yaratıyordun sonra klasik chronosphereyi ele geçiriyordun sdfsd.. öyle süper bi oyundu işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 klasik rts olarak iki oyun var tüm zamanların favorileri listemde, biri bu, öbürü de aoe2. ikisi de ziyan oldu ne yazık ki devamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 şüphesiz ki cafeye gidip red alırt oynamayanlar bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 aynen öyle. aoe2 ye de ra1 e de yazık ettiler devam oyunlarında. ne güzeldi lan, sonra wow falan çıktı iğrenç oldu oyun dünyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ra2 diyince bi katarsis yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mig 22 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Abi naptın sen gece gece hell march çaldın 2gün uyku yok bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 engineer en iyi kıvamındaydı bu oyun. binayı tamamen hasara uğratmadan kapamıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 engineer en ii ra2 deydi dolduruodun amfibi nin icine engineerleri barracks basta olmak üzere ele geçirip satıodun asdfasdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bunu online nası oynarız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 modem ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 İlk oynadığım zamanı hatırlıyorum.Ally seçmiştim oysa ben kendimi soviet sanıyordum,daha ilk mission failed yazısı gelince bütün harita soviet olunca oha ne kadar basit oyundu diye üzülmüştüm. İnglizce bilmemek kötüydü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 maxigenous said: modem ile klasjdlkjasd gerizekalı alskdjşsakldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 unK said: maxigenous said: modem ile klasjdlkjasd gerizekalı alskdjşsakldj Yok cidden modemle. Lan desteği var mı ? Yoksa telefon hattı mı var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Valla ben bu oyunu 2v2 falan internet kafede oynadığımızı çok net hatırlıyorum.. Ama bu versiyonunda yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hell march Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yuri's revenge bunun exp. packi di mi lan? Az önce aklıma gelmişti çekeyim diye, dedim ra2 çekmem lazım önce. Vay ea beleş yaptıysa abanayım. Yuriyi de beleş yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 SeaGle said: yuri's revenge bunun exp. packi di mi lan? Az önce aklıma gelmişti çekeyim diye, dedim ra2 çekmem lazım önce. Vay ea beleş yaptıysa abanayım. Yuriyi de beleş yapsınlar. ağır fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Legen wait for it daryyyyy. eskiden bilgisayarımın ekran kartı yetmezdi, win95 shortcutyla çalışmazdı, C: den girip dos versiyonu vardı onla çalışırdı. Hey gidi günler hey. Bi daha zor yaparlar böyle oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Anlamadım fail olan kısmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar