Dynun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ZAMAN Üniversite kantininde içkili parti MEHMET KURU / ESKİŞEHİR - 30.11.2010 Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi kantininde içkili parti düzenlendiği ifade edildi. Günler öncesinden okula asılan afiş ve sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan duyurulan partiye çok sayıda öğrenci ile üniversite de görevli bazı öğretim görevlileri katıldı. Eskişehir'de bulunan Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi kantininde geçtiğimiz Cuma akşamı '80'ler 90'lar' isimli parti düzenlendi. İçki içmenin serbest olduğu partiye "giriş artı içki 4 TL'' yazan afişlerle öğrenciler davet edildi. Afişte, ''Tabi ki kantin partimizin vazgeçilmezi bira, yine partimizin baş tacı olacaktır'' ifadelerine yer verildi. Afişin devamında içkinin yanında patatesin de verileceği belirtildi. Söz konusu içkili parti, sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan da ayrıntılı olarak duyuruldu. İçkili partiye öğrenciler, afiş ve Facebook yoluyla şu ifadelerle çağrıldı: "Partimize her fakülteden öğrenci katılabilir. Yasak mı serbest mi diye kimse düşünmesin? Birlikte eğlenmek istediğiniz her arkadaşı alın gelin.İçecek olayına gelince.Tabi ki partimizin vazgeçilmezi bira, yine partimizin baş tacı olacaktır.Yiyecek olarak ise bira dan ayrı düşünülemeyen patates kızartması. Bira keyfini eşlik edecektir." Günler öncesinden afişlerle desteklenen partiye çok sayıda öğrenci ile üniversite de görevli bazı öğretim görevlileri katıldı. Bu tür içkili partilerin söz konusu fakültenin binasında sık sık düzenlendiği kaydedildi. Aşırı miktarda içkinin tüketildiği partilerde zaman zaman taşkınlıkların da yaşandığı ifade edildi. İletişim Fakültesinde eğitim gören ve isminin açıklanmasını istemeyen bir grup öğrenci ise yaşananlara tepki gösterdi. Fakülteye eğitim almak için gittiklerini ancak zaman zaman bu tür içkili günlerin düzenlendiğini belirten söz konusu öğrenciler, "Biz buraya eğitim görmeye, geldik. Ama ne hikmetse terbiye, içkinin içilmesi için burada düzenlenen gecelerde bizler teşvik ediliyoruz. Herkesin özel hayatı olabilir ama toplumsal bu tür öğrencilere yönelik organizasyonlarda bu tür kötü alışkanlıkların teşvik edilmesi hoş değil. Herkes içkisini uygun ortam makul ve şartlarda içsin." diyerek duruma tepki gösterdi. http://medya.zaman.com.tr/2010/11/30/icki-universite.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yapılcak iş mi bu şimdi? alkol falan haram şeyler bunlar. biz üniversiteye bişiler öğrenmeye geliorz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bence Namaz kılma toplantısı yapalım zikirler çekelim namazlar kılalım yasinler indirelim sonra fem dersanesinden hocalar gelsin bizlere nasihatler versin manevi sohbetler yapalım hacı yağları sürelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abilerle maklube partileri yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 so what ? stanfort un nudıstler ıcın ozel kantını var,ops orası us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hem de cuma gunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 AMANA ALLAHIM!!!!!=!!?!?!?! ALKOL MÜ !?!?!?!? taşlarlar yakında fakülteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dinan hic ses etmıyon bro cagırmıyon gucendım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 eskişehirde okumak lazımdı üniversiteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 patates verildiyse olay olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 haha ulan şakirt ev + yurtlarında son giriş zaten 19:00 falan oluyo, parti 20:00'de başlıyo. adamlar gidemediklerinden haset yapmışlar bence ben de başlıycam yakında karşı ataklara. her gün 5 vakit kafamı şişiren megafonlara katlanmak zorunda mıyım? kendilerine gelince hoşgörü, ötekilere gelince yanacahsınıağz... kimsenin tavuğuna kışt demiyoruz, iyice tepemize çıktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 OMEGE OMEGE İÇKİ salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mokoko said: abilerle maklube partileri yapalım. istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yaninda hos sohbet varsa maklubeye geliyorum yemekten sonra hocamizin kasetlerini izlicez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ickisiz parti anlamsiz olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ...isimlerinin aciklanmasi istemeyen bir grup ogrenci...hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 aquila said: ickisiz parti anlamsiz olurdu. gulsuyuda bir ickidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 pascalnouman said: ...isimlerinin aciklanmasi istemeyen bir grup ogrenci...hmm... "evde kalmış kart kız", "başkalarını çekemeyen asosyal erkek" demenin bir başka yolu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 isik evinde kalmis masum sakirt daha iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 http://demotivation.ru/images/20081026/1yuzj7jixarz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Norak paylastigin resmi anlamadim ben ya.. nedir olayi? Yani where is your god'la alakasini bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Gazetenin bunu flash haber niteliğinde vermesi çok iyiydi. Bi de gerçekten o saatte bu adamların orda olmayacağı cok belli, onlara ne oluyor ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 alkolik hareket engellenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bunun bir adım sonrası sataşma, iki adım sonrası partidekileri abilerle dövmek, üç adım sonrası barları basmaya başlamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Nagini said: Norak paylastigin resmi anlamadim ben ya.. nedir olayi? Yani where is your god'la alakasini bulamadim. eee...ööö... bunu kendime yolluyorum bu sefer http://i184.photobucket.com/albums/x60/fjallraven1/misc/cevab_veremedi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar