Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azerbaycan Fethullah Gülen' e Türk ve Müslüman değildir dedi ve STV yi kapattı

reddiye

Öne çıkan mesajlar

Azerbaycan Samanyolu Tv'yi Kapattı ! Darısı Başımıza !
Azerbaycan devleti, Fethullah Gülen'in Samanyolu televizyonunu kapattı. Fethullah Gülen'e karşı Azerbaycan'da mücadele yürüten Yeni Çağ Gazetesi kurucusu ve başyazarı Akil Alesker, kararı doğru bulduklarını açıkladı.

Azerbaycan ulusal frekansı üzerinden yayın yapan Fethullah'ın Samanyolu televizyonu, 15 Eylül'de kapatıldı. Samanyolu yetkililerin yerine telefona cevap veren santral görevlisi ilerleyen günlerde konuyla ilgili basın açıklaması yapılacağını söyledi.
Azerbaycan İlahiyatçılar Birliği Başkanı ve Yeni Çağ gazetesi başyazarı Akil Alesker, kararı doğru bulduklarını ancak, bir süredir Samanyolu televizyonunun Hazer televizyonu olarak yayına devam edeceği yönünde duyumlar aldıklarını söyledi.

Akil Alesker, Fethullah Gülen'in Azerbaycan'daki faaliyetlerini ilk kez Ulusal Kanal'dan açıklamıştı. Fethullah Gülen'in müslüman olamayacağını belirten Alesker, Amerika'nın Türkiye'deki en büyük ortağının Fethullah Gülen olduğunu söyledi.

Alesker şöyle konuştu:

"Kendisinin Hoşgörü ve Diyalog kitabına bakın. O kitabın siparişçisi kimdir? Ve aynı zamanda Fethullah Gülen'in Vatikan seferini organize eden grubun adı da Zaman gazetesinin yazdığı şekilde ADL, "yani Türkler soykırım yapmıştır" diyen Yahudi kuruluşu var. Diğer taraftan da Türk okulları adı altında Fethullah Gülen Azerbaycan'a geliyor. Fethullah Gülen'in okullarının mezunları Türk dilini o kadar iyi bilmiyor, İngilizce'yi biliyor. O zaman bu Türk okulu değil İngiliz okulu".

Akil Alesker, Türk devleti eliyle Azerbaycan'a büyük paralar sokulduğunu ve Kafkas Medya Kurumu gibi medya kuruluşları vasıtasıyla da örgütlenmeye çalıştıklarını açıklamıştı.
kaynak bilmiyorum şuan gelen fw mail ama doğru gibi olmayada bilir bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

reddiye said:

[b] Zaman gazetesinin yazdığı şekilde ADL, "yani Türkler soykırım yapmıştır" diyen Yahudi kuruluşu var. Diğer taraftan da Türk okulları adı altında Fethullah Gülen Azerbaycan'a geliyor. Fethullah Gülen'in okullarının mezunları Türk dilini o kadar iyi bilmiyor, İngilizce'yi biliyor. O zaman bu Türk okulu değil İngiliz okulu".

azerbaycanlı çocuk türk dilini nasıl bilmiyor yav? ayrıca bizim yünan takıntısını aştığımız gibi onların da bu ermeni takıntısını aşması lazım. asıl mevzu bu soykırım şeysi sanırım. aliyev zaten sevmiyormuş bizim başbaganı falan. ondandır.
Sosyal ağlarda paylaş

ermeni takıntısını aşamazlar, çünkü takıntıdan çok fazlası var.
Biz sonuçta tepelemişiz geri almışız,
bu herifler ellerinde güç olduğu halde geri alamıyorlar.
işgal bölgesinden kaçıp gelenlerle konuyu açınca farketiosun kanın yavaş yavaş beyinlerine gittiğini.
aliyev "hadin saldırıyoruz" dese, bunlar silah dağıtılmasını falan beklemez ne varsa elde sallaya sallaya giderler.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

Esnaf said:

niye örtünüyorsun diye sorunca fetonun kitaplarını getiriyorlar :P şu fetocular cidden salak

niye örtündüğü konusunda cevap vermek zorunda değil kimse.
LANET OLASI PİSLİK VER CEVABINI demedim zaten.o kitabı getirmeleri komiğime gitti.yoksa ister kapansın ister kapanmasın banane.cevap olarak sananede diyebilirdi ben eyi o zaman der geçerdim
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun, elbet patladığı bir nokta vardır

Şahsen küçüklükten beri çevremi gözlemlerdim, K.Maraş dendimi daha bir hardcore dur orası darth feto konusunda. En kötü kimse kurban kesmez parasını direk fetüse yollardı. Şimdi resmen aralarında kötü durumda olan yok, hepsi birbirini kolluyor ve yüceltiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

JonBovi said:

bu herifin ve dürzülerinin nasıl süper güç haline geldiğini anlatan bir kitap var mı ? sci-fi olmasın

Kaynak Yayınlarının bu tür şeyleri anlattığı çok güzel kitapları var. İstanbuldaysan eğer git yerine bak derim galatasaray lisesinin karşısında hemen. Başka şehirdeysen sitesinden sipariş edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...