xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hayatın gerçeklerini bir tokat gibi yüzümüze çarpan bir xunn topici daha ayrıca seviyosan git konuş derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bazıları buna karşı çıkıyor deliriveriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 said: ayrıca seviyosan git konuş derim Çok şükür bekarım. Kadınlar aptal, erkekler de az gerizekalı değil ama bariz daha iyiyiz. Solo olmak harbiden eforuna degecek birine çarpana kadar herşeye basar. Ayrıca kız-erkek yakın arkadaş olamaz. In b4 "Yeeaeaaa, oguzhan var çok yakın arkadasım herşeyimi söylüyorum bık bık zırva" O çocuk arkadasın değil, şudur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 insandan yakin arkadas olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 feysbukumda ekli kizlar var demekki kizdan arkadas oluyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 xunn said: Solo olmak harbiden eforuna degecek birine çarpana kadar herşeye basar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 niceguys iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ow yea niceguys efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 anon kardeşliği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Sübanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 facebook statusum yapıyorum hatta direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Hepimiz aynı anda yapmalıyız bence. Gerekli kesime mesaj ulasacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ahahah nice guys çok iyiymiş hiçbirini yapmıyorum, neutralım galiba ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 arkadas olur, yakin arkadas olmaz. arkadaslarinizin kiz arkadasini goturme amacli mi bakiyosunuz siz lan olaya ayilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Deacon said: xunn said: Solo olmak harbiden eforuna degecek birine çarpana kadar herşeye basar. (tu) imzamı atarım. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ben yazdım imzayı niye sen atıyorsun? RAGE. Sıradaki konu: Gerizekalı feministlerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 noldu lan red mi edildin dfkljsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Lan olm butun bunlar bos vaktiniz olmasindan kaynakli. Azcik is guc sahibi olsaniz bunlarin hic birini dusunecek vaktiniz bile olmayacak. Deli gibi caliscaniz. Hic olmadi gelin bizim evi falan temizleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben fm oynuyorum. hiç bişey düşünmüyorum bu sayede. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 fede said: noldu lan red mi edildin dfkljsl Bilmiyorum nasıl birşey reddedilmek. Konudan sapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 konuyla ilgili olarak sana katılıyorum ancak reddedildiğin konusunda şüphelerim devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 when harry met sally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ıssız adada dostluk kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar