kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 boğma rakı yok rakıdan anlamayan insanlar anket açmasın lütfen... rakıyı bu işe karıştırmazsanız sevinirim. viskinizi ve biranızı alıp defolun gidin...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gökalp gidebilirsin kanka.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 başarısız çabalar can anlamıyosunuz bari anket işine sokmayın rakıyı rakının anketlik bi olayı yok anket açacaksan kategorilere bide boğma rakı eklemek zorundasın. ayrıca rakı mezesine göre içilir. her mezenin yanında yeni rakı, her mezenin yanında tekirdağ içilmez. dolabında en az 2 çeşit rakın olmalıdır. balkonunda akşam sefası yapmak istediğinde önce mezene bakarsın. sonra rakını seçersin. her biranın yanında kuruyemiş ve cips, her viskinin yanında çikolata yada buz giderbilir ama rakının öyle bi olayı yok. o yüzden rakı ayrımı yapılmaz meze ayrımı yapılır. hadi uza şimdi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 neden bahsediyorsun abi sen? ahahahahahahah
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 can gldüğüne göre söyleyecek laf bulamadın hadi sus ve git karşı takımı feedlemeye devam et.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kermit said: başarısız çabalar can anlamıyosunuz bari anket işine sokmayın rakıyı rakının anketlik bi olayı yok anket açacaksan kategorilere bide boğma rakı eklemek zorundasın. ayrıca rakı mezesine göre içilir. her mezenin yanında yeni rakı, her mezenin yanında tekirdağ içilmez. dolabında en az 2 çeşit rakın olmalıdır. balkonunda akşam sefası yapmak istediğinde önce mezene bakarsın. sonra rakını seçersin. her biranın yanında kuruyemiş ve cips, her viskinin yanında çikolata yada buz giderbilir ama rakının öyle bi olayı yok. o yüzden rakı ayrımı yapılmaz meze ayrımı yapılır. hadi uza şimdi üstad
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi yok komik olduğun için güldüm. bu bildiklerini ne hikmetse 30 küsür yıldır rakı içen babam, 60 yıl falan rakı içmiş olan dedem önemsemiyorlar. Sevdiğin bir rakı olur onu içersin. 22 yaşında böyle özentilik yapmana gerek yok kanka, eğer sevdiğin bir rakı yoksa ne buluyorsan onu içiyorsan başlıktan çıkabilirsin.
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 meze kullanıyorum o zaman hangisinden içeyim
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dolabimda bir 50lik yeni raki, bir de 70lik tekirdag var, ne yapmaliyim?
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kermit said: başarısız çabalar can anlamıyosunuz bari anket işine sokmayın rakıyı rakının anketlik bi olayı yok anket açacaksan kategorilere bide boğma rakı eklemek zorundasın. ayrıca rakı mezesine göre içilir. her mezenin yanında yeni rakı, her mezenin yanında tekirdağ içilmez. dolabında en az 2 çeşit rakın olmalıdır. balkonunda akşam sefası yapmak istediğinde önce mezene bakarsın. sonra rakını seçersin. her biranın yanında kuruyemiş ve cips, her viskinin yanında çikolata yada buz giderbilir ama rakının öyle bi olayı yok. o yüzden rakı ayrımı yapılmaz meze ayrımı yapılır. hadi uza şimdi (tu)
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sipeyskeyk said: abi yok komik olduğun için güldüm. bu bildiklerini ne hikmetse 30 küsür yıldır rakı içen babam, 60 yıl falan rakı içmiş olan dedem önemsemiyorlar. Sevdiğin bir rakı olur onu içersin. 22 yaşında böyle özentilik yapmana gerek yok kanka, eğer sevdiğin bir rakı yoksa ne buluyorsan onu içiyorsan başlıktan çıkabilirsin. yaşım 22 değil 1 baban yada deden nasıl içiyosa içer oda umrumda değil 2 ben rakı içmeyi rakı içmekten geberen tekelci amcam sayesinde öğrendiğim için ben öyle takılıyorum 3 benim sana karşı savunduğum herşey doğrudur buda 4
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 favori -> altınbaş + güzel beyaz peynir yemek olayı varsa -> yeşil efe yada tekirdağ boğma rakı 2 kere içtim. biri iğrenç ötesiydi diğeri çok kral.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aquila said: dolabimda bir 50lik yeni raki, bir de 70lik tekirdag var, ne yapmaliyim?70'liği şat yap 50'liği cila olarak içersin sonra
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Flassh said: meze kullanıyorum o zaman hangisinden içeyim ahahah adam anlamamis
Öne çıkan mesajlar