sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Abi biri şu ergeni sustursun, cevap vermedikçe ilgi çekmeye çalışıyor asdjasldjas. kıyamams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bana kötü davranmandan cok hoslaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi niye sallion, ses verme susar o da. atilcak zaten 2-3 gune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bu başarısız fakeler sempatik bot havası bırakıyor insanda var ya irc'lerde falan ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Neden atilim ki? Hepiniz gibi bende geyik yapiyorum, küfür etmiyorum. Kendi söyledigime bir tek ben gülüyo olabilirim ama bu atilma sebebi midir? Fake de degilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 net saçmalamışsınız, yok umarım ölmüşlerdir, yok ağzına böğrüne girmiştir falan. eğlencede olması ayrı bi saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Yalnız banlanıp gelen adamların hiçbi şeyden haberi olmayan saf yeni üye RP'si yapması çok komik oluyo lan sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 reddiye said: sipeyskeyk said: Abi aranızda gerçekten hıyar insanlar var. Ölenler 18-19 yaşında ne yaptığının farkında olmayan, daha önce bir hata yapmamış ve ders almamış hadi bunları geçtim yanlış insanlar tarafından yetiştirilmiş çocuklar olabilir. İzlerken eğlenmek falan, harbi aptalsınız ya. Sizin de çocuğunuz arabanızı izinsiz alıp hız yapıp ölürse biz de güleriz artık hep beraber. aptal anandır taam mı öncelikle evt hm eğer öyle çocuk yetiştirceksen aramızda para toplayıp kondom alalım sana imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 öldükleri için sevinmeyi bilememde iyi olmuş oh derim. ister cani diyin ister aptal ister moron. ama... ama aslında hangimiz moron değiliz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 öldüklerini nerden çıkardınız ya kaynak fln var mı? geçmiş olsun, bende ara sıra böyle makaslar atıorum ama bu çok cesaretli olmuş diğer gidiş tek şeritken öyle bir kör noktadan sollama yapmak cahillik. zaten arabayı kurtarıcak manevrayı yapamamış şoför Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kafası kornada kaldı söförün.. canımmmhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 türkiye de nasıl ehliyet 'dagıtıldıgını' hepimiz biliyoruz. kendi adıma konusmak gerekirse ilk trafige cıktıgım zamanlarda cok hızlı gitmenin, makas atmanın, benden yavaş gidenlerin arkasına girip sıkıştırmanın, trafikte ona buna artistlik yapmanın iyi ve 'şekil' araba kullanmak oldugunu sandım. ancak zamanla bunların ne kadar anlamsız ve tehlikeli oldugunu anladım. eminim aranızda bu dönemlerden gecmiş bir sürü arkadas vardır. o yüzden bu kazalar kendimizin ya da bir yakınımızın başına gelmiştir ya da gelecektir. bu kazalarda yaralanan ve ölenlerin sayısı, bu ehliyet dagıtma sistemiyle ve trafik kurallarının sadece hız, kemer gibi sırf ceza yazmak amaclı şeylerden oluştugunu düsünen trafik denetleyicileri oldukca, ne yazık ki azalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 o kadar cok ins olmustur diyen olmuski merak ettim harbiden olmuslermi haberi falan yokmu bu olayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ispatipapaz said: öldüklerini nerden çıkardınız ya kaynak fln var mı? geçmiş olsun, bende ara sıra böyle makaslar atıorum ama bu çok cesaretli olmuş diğer gidiş tek şeritken öyle bir kör noktadan sollama yapmak cahillik. zaten arabayı kurtarıcak manevrayı yapamamış şoför şair burda şoförlere seslenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 paticikin yuzde 60i gerizekali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 duzeltiyorum, yuzde 80i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 göbeğini kaşıyanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 içimin yağları eridi gebersin itler ama kamyoncuya üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mum_Chamber said: paticikin yuzde 60i gerizekali öyle dersen olmaz yüzde 40ı akıllı diyeceksin düzeltiyorum: yüzde 20si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar