Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karı gördüm (first)

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

"karı gördüm" yazısını "kan gördüm" diye okudum, dedim noluyor patiye felan...

Dragonmax said:

Belarus burası

ps: bizimkerlin telefonda sölediine göre istanbul 25 dereceymiş, karın k si bile daha çok uzak türkiyeye.

türkiye'yi istanbul'dan ibaret saymak...

ankara 5-15 derece arasında seyrediyor. istanbul, antalya, izmir deniz kenarı olduğundan daha sıcak oralar. soğuk bir bölgeyi kıyaslayacaksak bizim soğuk bölgelerle kıyaslamak lazım o yüzden...
mesela bir süre önce uludağ'da kar yağmış, insanlar gitmiş dağda kaymış felan, haberleri vardı.

görünürde havalar ısınmaya başladı gibi, ama aralıkla birlikte kar yağışı da başlar. merak etmeyiniz yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

abi gittiğin yerlerde karıları mı çekiyosun anlamadım ben

ı ıh, benim işim değil. buraya 9 kişi geldik. ben içlerinde en yaşlısıyım (26), diğerleri 18-21 arası çocuklar. ben derse onlar diskoya giderler. ben manzara onlar hatun fotorafı çekiyolar heheh. onlarda bilgisayar yok, bi bende ve oda arkadaşımda var laptop. bizim çocuklar da resim çektikçe fotorafları gelip sd karttan benm makineye atıyolar, fotoraf makinesinin hafızasını boşaltıyolar. yarı yıl tatailinde dvd ye basıp vericem gençlere. velhasıl mevzu muhabbet olunca, konuya uygun olarak kullanabileceğim bir sürü resim oluyor elimde ben de kullanıyorum. görsel anlatım ftw eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

"karı gördüm" yazısını "kan gördüm" diye okudum, dedim noluyor patiye felan...

Dragonmax said:

Belarus burası

ps: bizimkerlin telefonda sölediine göre istanbul 25 dereceymiş, karın k si bile daha çok uzak türkiyeye.

türkiye'yi istanbul'dan ibaret saymak...

ankara 5-15 derece arasında seyrediyor. istanbul, antalya, izmir deniz kenarı olduğundan daha sıcak oralar. soğuk bir bölgeyi kıyaslayacaksak bizim soğuk bölgelerle kıyaslamak lazım o yüzden...
mesela bir süre önce uludağ'da kar yağmış, insanlar gitmiş dağda kaymış felan, haberleri vardı.

görünürde havalar ısınmaya başladı gibi, ama aralıkla birlikte kar yağışı da başlar. merak etmeyiniz yani :D

yani kısaca türkiyeye kar yağmadı. adamın demek istediği o. türkiyeyi istanbuldan ibaret saymıyor yani. ne başarısız bi adamsın sen yeğeeen
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

usuyenleri buraya forward edersen terazine hoplarim

yok dostum öle önümde 15cm mini etekle, dize kadar çizmeyle yürüyen bi hatunun (sizin için bile olsa) fotorafını çkemem ben :/ gören olsa harbiden sapık derler, çünkü burda aşırı aşırı aşırı normal bişi o çıplaklık.

bizim gençlerin takıldıı hatunları göstersem bi çoğunuz koşup belarusa uçak bileti alır, da kızları ben de tanıyorum, resimlerini nete koymam ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

HolyRaider said:
yani kısaca türkiyeye kar yağmadı. adamın demek istediği o. türkiyeyi istanbuldan ibaret saymıyor yani. ne başarısız bi adamsın sen yeğeeen

bu kim ya lol. sen nerden çıktın.

adamın dediği şey o değil, ve yazımı okusaydın uludağ'da kar yağdığını, haberlerde söylendiğini yazdığımı okumuş olurdun.
boş yere trollük yapma, gereksiz gereksiz şeyler...
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

bir doğa olayına neden bu kadar anlam yüklüyosunuz lan

ya bu bi karikatürde sigara içen şişman sami* tarzı olan bi adam var.Sen osun abi

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTyRLgR3m2chAsdW5zOiik67IeMSQSIR5kA_WhJsMVH8YJSiONxHg

dreagloth said:

Bu sene ocak, şubat ta da yağdı zaten, ilk kar geçeli çok oluyor.

-.-

küstüm
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

patinin ilk karını ben gördüm sanırım. "oleyy" diyemicem ama çünkü şu an -10 ve daha henüz kışa dün girdik burda. -30 olucakmış 1 ay sonra. benden haber alamazsanız topiimi açar helvamı yersiniz :<

fail.
bi haftadır donuyoruz reiz diye dolanıyoruz ortalıkta almancılar olarak. asdslkdjs
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

pascalnouman said:

usuyenleri buraya forward edersen terazine hoplarim

yok dostum öle önümde 15cm mini etekle, dize kadar çizmeyle yürüyen bi hatunun (sizin için bile olsa) fotorafını çkemem ben :/ gören olsa harbiden sapık derler, çünkü burda aşırı aşırı aşırı normal bişi o çıplaklık.

bizim gençlerin takıldıı hatunları göstersem bi çoğunuz koşup belarusa uçak bileti alır, da kızları ben de tanıyorum, resimlerini nete koymam ayıp.

yok ben direk kızlari yolla demek istedim fotoyu napim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...