screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Counter Strike Condition Zero 1.Teamquash Takımı 2.CESK Takımı 3.DD.İst Takımı --- FIFA Soccer 2004 1.Emrah Arslan (Emrah) 2.Utku Çelik (Ciberarmy) 3.Fatih Ensari (Neo) --- StarCraft Brood War 1.Onat Gegeoğlu (Sugosu) 2.Sefa Pepe (Duke) 3.Cem Şengel (Storm) --- Unreal Tournament 2004 1.Emre Birinci (Blazer) 2.Hakan Öztürk (Chaos) 3.Erkan Naçar (Nightwolf) --- WarCraft 3 The Frozen Throne 1.Kerem Pulat (Venom) 2.Tuna Ilgaz (Memphis) 3.Abdülkerim Özgen (Hero) --- Need for Speed Underground 1.Ercan Orhan (Mc_Ryan) 2.Gürol Gürsoy (Turkiss) 3.Özgür Kuzucu (Cutevery) Final Maçlarının Sonuçları Warcraft III Finali Cesk.Venom - Memphis Map:Lost temple Kazanan: Cesk.Venom Map:Turtle rock Kazanan: Cesk.Venom StarCraft Finali Cesk.Sugosu - Duke Map:Martian Cross Kazanan: Cesk.Sugosu Map:Dahlia of Jungle Kazanan: Cesk.Sugosu Unreal Tournament 2004 Finali Cesk.Blazer - Chaos Map: DM-DE-Ironic Kazanan: Chaos Map: DM-Deck17 Kazanan: Chaos Map: DM-Rankin Kazanan: Cesk.Blazer Map: DM-DE-Ironic Kazanan: Cesk.Blazer Kazanan: Cesk.Blazer Counter-Strike:Condition Zero Finali Cesk.ist - Team.Quash İlk maç de_cbble tq(t)=7 - Cesk.ist(ct)=5 tq(ct)=6 - Cesk.ist(t)=1 İkinci maç de_inferno tq(ct)=7 - Cesk.ist(t)=5 tq(t)=6 - Cesk.ist(t)=5 Kazanan: Team.Quash Need For Speed:Underground Finali Cesk.Turkiss - McRyan Map: National Rail Kazanan: McRyan Map: Market Street Reverse Kazanan: Cesk.Turkiss Map: Atlantica Kazanan: McRyan Kazanan: Mc Ryan FIFA 2004 Finali [64AMD]Emrah - CyberArmy İlk maç: [64AMD]Emrah=4 - CyberArmy=2 İkinci maç: [64AMD]Emrah=2 - CyberArmy=1 Kazanan: [64AMD]Emrah Bu arkadaşlar bizi temsil edecek[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 go zapot go diyoruz :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Blaq Duke Zapot u bir kere yenip şampiyon olmuştu demi[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 25 Ağustos 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bilmiyorum walla uzun bi süredir ilgilenmedim sc'yle[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu emrah la fifa 2002 turnuvasında karşılaşmıştım yenmişti sonrada şampiyon olmuştu o zaman belliydi adam olucağı[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yaw Gravedigger a noldu normalde onunda olması lazım değil mi W3 de[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 katılmadı[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hayırlı olsun, başarılar dilerim hepsine inşallah başarılı olurlar.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 anlamiyorum enden Sc den wc den birer kisi gidiyo basmiyo bana? [signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 25 Ağustos 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sugosudan birşeyler bekliyorum.[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 başarılar diliyorum hepsine stratweji bölümünde olupta korelilerle karşılasacak arkaşalara ayrıca allahan sabır diliyorum. :)[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 En azindan bu sefer korede degil korelilerde deplesmanda, Hos bilgisayarlarin 5m yakininda olduklari surece manyatik alani algilayarak yabancilik cekmiyolar ama.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Koreli dünyanın her yerinde korelidir unutmayın uçanı kaçanın kafasına drop yapar ; bizi bir önceki Wcg de War3 de iddialıydık talihsilik Rusya ve Çin ile aynı gruba düşmüştük[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ehm biz elenip giremedik ama girenlere de hll olsun, başarılar.. gravedigger niye girmemiş bilen var mı?[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 300apm den bahsediyoruz koreli derken dropshipin ustune drop yapar be o adamlar[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Vay be Tuna diyodunda inanmamıştım helal;öss de sıçtın ama umarım değer buna küçük arkadaşım keşke gelseydim elemelerini seyretmeye tüh :([signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ben Slayers_Boxer ın gırr ı dop edişi ni hatırlıyorum nasıl bir micro ile 2 dropshipden goliath indirip indirip çıkarmıştı üstelik hep hp si yüksek goliathları indirip çıkarıyordu aynı zamanda nada nın tek marine ile iki lurker aldığını biliyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Valla ben o adamin savas sonunda hepsinin cani 5in altinda 12 goliathli bi ss bilirim baskaba bisey soylemem. bide marine le luker olayi inanilmaz tatli bi olaydi onun firebatlisi var yellow bi seferinede terran oyniycam diye yapmisti 4 lukera karsi tavsiye ederim[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Firebat ilginç bende de Slayer ın IntoTheRain e zerg ile piskopat taktiği vardı 10 - 12 zergling götürüyor yarısını gateway ın oraya yarısını probeların oraya gömüyor zealotlar probeların orda olunca gateway e saldırııyor zealotlar gateway orda olunca probelara saldırıyor direk ağlamalık replay di[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kusarim olsa bisey olsa be. ghost drop rezaleti var bide ama bu geyik bitmez bitirelim bunu.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 memphis bnet de takılıo bazen gravedigger ın gıtmesını beklıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Neyse Starcraft geyiqleri unlimited dır onu bırakalım da hiç bu arakadaşların oynunu izlemiş olan var mı aramızda iş yapar mı yoksa zamanında Age Of Mitoloji de olduğu gibi oyuna hiç bilmeyen birini yollamak gibi şeyler mi yaptık[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yo kesinlikle yapmadik ama Oymanin durumu bam baskaydi kendisi normalde sc falan oynar bazende wc fakat gercekten AoM oyunculari arasindaki en iyi oyuncuda oymus :) bide 1 hafta falan once oynamisti ilk kez mactan once.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İlk maçta yenilmişti sanırıım üstelik karşısındaki adam da bilmiyormuş dediler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hmm, blazer'la bir kere karşılaşmıştım.. gayet iyi oynuyordu, umarım başarılı olur.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları WCG ' ye Türkiye den katılacaklar belli oldu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar