Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 LucifeL said: ümraniye karşıyı hiç bilmiyorum ben valla ya. işim düşse bişey olsa kalacam öyle :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 mokoko said: http://i51.tinypic.com/n318uh.jpgayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bira şişesini kırıp saldırsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 kaç kişiydiler ? 4-5 demiş zaten ilk mesajda. burdan atması kolay ama 2v5 zor durum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bence ufak bi itiş kakış oldu. olay bittikten sonra eve gelene kadar gelişti topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Tenekeadam said: Bira şişesini kırıp saldırsaydın.alkollü olduğum içim stratejik düşünemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Dynun said: bence ufak bi itiş kakış oldu. olay bittikten sonra eve gelene kadar gelişti topikşaka yapmıyorum her tarafım kan içinde üstümede beyaz tişört giymiştim .Bizim burda anamız bacımız var burda içemezsiniz dediler ve olaylar gelişti neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 2 kişi sırt sırta verip 6 kişiden dayak yemiştik biz. Ama adamlara zarar vermiştik bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 olitere said: Tenekeadam said: Bira şişesini kırıp saldırsaydın.alkollü olduğum içim stratejik düşünemiyorsun alkolluyken daha cesaret gelir adama hatta şişeyi birinin kafasında kırıp diyerlerine saldırcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Hiç barda şişeyi kırıp, adamlara dalan cüce filmi izlemedin mi hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 icmeye yeni basladi kafa pek iyi diildi heralde o yüzden savunma güdüsü calısmams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 geçmiş olsun sen bakma buradakilere kafanda kıramadın mı der; senin yerinde onlar olsa biraz daha vur abi şurama eksik vurdun derlerdi :D sonuçta eğlenmeye gitmişsin vandal bir grubun saldırısına uğramışsın sana tavsiyem polise olayı bildirmen ama sanırım sokakta ve parklarda alkol almakta yasaktı bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Direk alkol içtiği için dövmemişlerdir öncesinde münakaşa olmuştur kısa da olsa. Öyle zamanlarda yanında adam yoksa haklı da olsan sert çıkışmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 olitere said: Tenekeadam said: Bira şişesini kırıp saldırsaydın.alkollü olduğum içim stratejik düşünemiyorsun ben senin yerinde olsam, "şarap içiyorduk, bira şişesini nereden bulayım?" derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Tenekeadam said: 2 kişi sırt sırta verip 6 kişiden dayak yemiştik biz. Ama adamlara zarar vermiştik bayağı. "abi sen bi de adamları görüceksin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 evet tipini beğenmemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 -007- said: Direk alkol içtiği için dövmemişlerdir öncesinde münakaşa olmuştur kısa da olsa. Öyle zamanlarda yanında adam yoksa haklı da olsan sert çıkışmamak lazım.Gitmemizi istediler gitmedim sonra dayak yedik (yedim) olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 gitseydiniz keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bir atasözümün vardır, "Sarhoşun Allah'ı çift olur" diye. İyice içsen, tek başına iki şişe bitersen hiçbir şey olmazdı. En çok sen dayak yediğine göre en ayık da sendin sanırım, yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 GERGE said: Bir atasözümün vardır, "Sarhoşun Allah'ı çift olur" diye. İyice içsen, tek başına iki şişe bitersen hiçbir şey olmazdı. En çok sen dayak yediğine göre en ayık da sendin sanırım, yanılıyor muyum?en horozlanan bendim arkadaşın suratın benim kadar dağılmadı , dayağı yiyen benim diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 şu tarz insanları anlamıyorum; "anamız bacımız var" ulan bişi mi yaptık laf mı attık taciz mi ettik atkafası! (böle bişi benim de başıma geldi ama biz mi dövdü onlar mı belli değil, ama o "anamız bacımız" herife iyi çaktım) he şöyle bi durum var eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa tamam haklı sonuna kadar. dayağı hakedersin. ama kendi halinde takılan insanlara sırf "artislik" bazında bu tarz bişi görünce veya duyunca sinirlerim zıplıyor. bigün anasının bacısının önünde çok pis dövücem bu tarz birisini ve kırıksız çıkamıcak elimden. kardeş geçmiş olsun. malesef böyle dandik bir ülkede yaşıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 iyi etmişsin bi tane de benim için vursaydın eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bir daha dayak yiyip buralara gelme sen döv onlar başka forumlarda topak açsın bu forumun belli haysiyeti chr si var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 insanlar artık hoşgörülü olmayı öğrenmeli. eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa gidip dövülür evet. ama kendi halinde takılan insanlara(sırf bu olay için değil genel olarak) bu tarz muamele edilmemeli. burası özgür bir ülke! neolursa olsun özgür bir ülke. abi acayip sinirlendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 rahatsızlık varsa polisi ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar