Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an

olitere

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun sen bakma buradakilere kafanda kıramadın mı der; senin yerinde onlar olsa biraz daha vur abi şurama eksik vurdun derlerdi :D

sonuçta eğlenmeye gitmişsin vandal bir grubun saldırısına uğramışsın sana tavsiyem polise olayı bildirmen ama sanırım sokakta ve parklarda alkol almakta yasaktı bilemedim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bir atasözümün vardır, "Sarhoşun Allah'ı çift olur" diye. İyice içsen, tek başına iki şişe bitersen hiçbir şey olmazdı. En çok sen dayak yediğine göre en ayık da sendin sanırım, yanılıyor muyum?
en horozlanan bendim arkadaşın suratın benim kadar dağılmadı , dayağı yiyen benim diyebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

şu tarz insanları anlamıyorum; "anamız bacımız var"
ulan bişi mi yaptık laf mı attık taciz mi ettik atkafası! (böle bişi benim de başıma geldi ama biz mi dövdü onlar mı belli değil, ama o "anamız bacımız" herife iyi çaktım) he şöyle bi durum var eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa tamam haklı sonuna kadar. dayağı hakedersin. ama kendi halinde takılan insanlara sırf "artislik" bazında bu tarz bişi görünce veya duyunca sinirlerim zıplıyor.
bigün anasının bacısının önünde çok pis dövücem bu tarz birisini ve kırıksız çıkamıcak elimden.

kardeş geçmiş olsun. malesef böyle dandik bir ülkede yaşıyoruz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar artık hoşgörülü olmayı öğrenmeli. eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa gidip dövülür evet. ama kendi halinde takılan insanlara(sırf bu olay için değil genel olarak) bu tarz muamele edilmemeli. burası özgür bir ülke! neolursa olsun özgür bir ülke. abi acayip sinirlendim ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...