aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 "Barca Adami Morartinho" AOUAGHUAHSUSDHASILUFDASVHFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Messinin o ilk dakikalardaki direkten dönen topu gibi bir golü vardı haginin. Teeeeeeeeey teeeey, sahaya çıksa o yaşta mustafa sarpdan daha çok iş yapar yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ya arkadaşa ikinci yar boyunca barcelonanın ne kadar kötü bir takım, mourinhonun ise ne kadar iyi bir td olduğunu anlattım. yazsam wot olacak bi de üşendim. ama böyle düşündüğümü bilin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yazmana gerek yok zaten futboldan anlamayan adamların yorumlarını istemiyoruz buralarda pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 lan aptal. yukarda benim yazdığımın aynısını yazmışsın. şapşal herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 biz futboldan anlamıyoruz da real anlıyor. adamlar ağzının tadını biliyor beşer beşer yediler futbolun iyisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 fm de barca madrid maçı yaptırdınmı maçtan önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Normalde o kadar defans yaptıran Mourinho doldurdu Di Maria, Mesut ve Benzema'yı Ronaldo'nun yanına, olmadı haliyle. Gerçi Barca en üst vitesteyken önüne kimi koyarsan koy duramazdı o da ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Fenerbahçe bugün barça ile oynasa net 3-0 kazanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Raul Perez'e telefon açmış maçtan sonra "başkanım beni o keltoşa verilen paralar boşa gitmesin diye gönderdin ya sana müstehak bu" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 mesut türklüğü rezil etti bu gece, artık alman benim gözümde!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Holy said: Fenerbahçe bugün barça ile oynasa net 3-0 kazanırdı. alex real madridde olsaydı 5-0 onlar kazanırdı. de işte ronaldo bir alex değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 AĞAHAHAHAHAHĞAHAHAĞHAHA SÜEPR YHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Holy said: Fenerbahçe bugün barça ile oynasa net 3-0 kazanırdı. o değil de Marcelo'nun halini görünce kesin bi solbek alırlar gibi geliyo, belki bizim Santos'u alırlar iyi paraya inşallah dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Yiğit noldu işi geyiği vurmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://www.spox.com/de/1011/Bilder/abidal-ronaldo-600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hurriyet: real barçalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dreagloth said: Yiğit noldu işi geyiği vurmuşun.Real yenildi de bana giren çıkan yok =) Ha kazanır diye düşünüyordum ama bir yerden sonra barcelona'nın harika futbolunu izledim hayranlıkla tabi. Pazar günü ben de tek başıma böyle oynıcam, güzel top oynuyor çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 barcelona'yı seviyorum. seyircilere tattırdıkları seyir zevkini geçtim.. adamlar yeterli cevabı sahada veriyor. saçma sapan demeçlerle kameralara oynamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 pardon yanlış gelmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Estel_Anorien said: ama abi ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar