Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Clásico: Barcelona - Real Madrid 29.11.10 @ 22.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

herhalde dünyadaki tek ülkeyizdir.

maçına gitmediğin, havasını solumadığın bir takım için çılgınlar destek vermek ahaha.

ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN
BARCA BARCA BARCA
FORZA ROMA

haha aceto yargılamış mesela.
said:
Bülent Timurlenk: Kendi topraklarında bir takıma nasıl sevdalanırsın? Baba emaneti değildir ki bu sevda. Ya renkleri çeker seni, ya ekranda gördüğün bir galibiyeti, ya da çok sevdiğin bir futbolcusu. Real Madrid taraftarı değilim, olsa olsa buna sempati derim. Bu da Barcelona ya da Atletico Madrid’den nefret etmemi gerektirmez. Ben Akbaba Beşlisi ile büyüdüm. O kadro yüzünden Real Madrid derim. Başkası Cruyff’un efsane kadrosuna sevdalanmıştır. El Clasico’yu bizim kadar saçma sapan tartışan bir ülke yok Avrupa’da. Herkesin ağzında aynı ezber. “Franco’nun takımı Madrid”. Önce bu iki kitap (Morbo/Phill Ball ve A People’s Passion/ Jimmy Burns) Türkçe’ye çevrilsin sonra oturup El Clasico’nun tarihini konuşmaya başlayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

kermit said:

goldbären said:

kermit said:

şu maçtan sonra gelip hala messiye iyi futbolcu diyenler varmı ya
hala bunu savunan adamlar gerçekten futboldan zerre anlamıyodur.

he abi he, morinho 1 sen 2 biliyosun futbolu he.

sen futboldan anlamıyosun mesela
ama üzülmene gerek yok. senin gibi 100lerce insan var anlamayan.
yani çok fazla dert etmen gereken bişi değil gerçekten.
futboldan anlamayanlarda maç izeyebiliyolar.

he abi he. beş golü yiyince he. yüklü kupona da girmişsindir sen :D

bak kardeşim bu adam futboldan anlıyo mesela
ama sen anlamıyosun
üzülme
Aluriel said:

messi çok ziyan ya. futbolcu demeye şahit lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

herhalde dünyadaki tek ülkeyizdir.

maçına gitmediğin, havasını solumadığın bir takım için çılgınlar destek vermek ahaha.

ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN
BARCA BARCA BARCA
FORZA ROMA

haha aceto yargılamış mesela.
said:
Bülent Timurlenk: Kendi topraklarında bir takıma nasıl sevdalanırsın? Baba emaneti değildir ki bu sevda. Ya renkleri çeker seni, ya ekranda gördüğün bir galibiyeti, ya da çok sevdiğin bir futbolcusu. Real Madrid taraftarı değilim, olsa olsa buna sempati derim. Bu da Barcelona ya da Atletico Madrid’den nefret etmemi gerektirmez. Ben Akbaba Beşlisi ile büyüdüm. O kadro yüzünden Real Madrid derim. Başkası Cruyff’un efsane kadrosuna sevdalanmıştır. El Clasico’yu bizim kadar saçma sapan tartışan bir ülke yok Avrupa’da. Herkesin ağzında aynı ezber. “Franco’nun takımı Madrid”. Önce bu iki kitap (Morbo/Phill Ball ve A People’s Passion/ Jimmy Burns) Türkçe’ye çevrilsin sonra oturup El Clasico’nun tarihini konuşmaya başlayalım.

bu hikaye yalnız.

ayrıca derbileri seven bi ülkeyiz, derbinin kralı da bu. konuşmıcaz da ne yapcaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...