Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Grit (2010)


Innuendo

Öne çıkan mesajlar

coen kardeslerin remake'i. aslinda tam remake sayilmaz cunku ikiside kitap uyarlamasi. orjinali baya iyi film john wayne cok iyiydi.

konu ise kizin babasi tom cheney (josh brolin) tarafindan oldurulur. kiz da yasli, aksi ve ayyas us marshal (jeff bridges) ve texas ranger'indan (matt damon) yardim ister hep beraber cheney'in pesine duserler.


imdb: http://www.imdb.com/title/tt1403865/

trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=5GkAH7IUWOE&feature=channel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Matt Damon'a laf edeni vururum,

Adam gayet başarılı bir oyuncu, hani bunu belki herkesin bildiği Ocean's filmlerinde, Bourne filmlerinde pek göremezsiniz ama Informant, Departed, Good Shepard, Invictus, Talented Mr.Ripley ve eleştirmenler pek katılmasa da bence en iyi senaryo dalında oscar kazandığı Good Will Hunting'deki oyunculuk performansları fazlasıyla iyiydi.

Hani önce Saving Private Ryan, ardından Ocean's Eleven ve Bourne Identity, ve hatta Syriana'ı da katarsak adamın gerçekten piyasa yaptığı filmlerinde hepsinde aksiyon ikonlarını canlandırdı. Adam bir kere kafalara o tiple oturunca diğer rollerde pek benimsenmedi. Yani aradan zaman geçti halen Matt Damon'u bir aksiyon rolünde görünce heyecanlanıyoruz, hatta Informant gibi filmleri hiç takmıyoruz bile :)

Ha birde yazımın sonuna gelirken Gerry film olarak fail olsa da Matt Damon iyiydi demek istiyorum. Ayrıca Brothers Grimm'de de bence başarılıydı.

Evet, Matt Damon fanıyım ve bütün filmlerini izledim sdfsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...