Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 coen kardeslerin remake'i. aslinda tam remake sayilmaz cunku ikiside kitap uyarlamasi. orjinali baya iyi film john wayne cok iyiydi. konu ise kizin babasi tom cheney (josh brolin) tarafindan oldurulur. kiz da yasli, aksi ve ayyas us marshal (jeff bridges) ve texas ranger'indan (matt damon) yardim ister hep beraber cheney'in pesine duserler. imdb: http://www.imdb.com/title/tt1403865/ trailer: http://www.youtube.com/watch?v=5GkAH7IUWOE&feature=channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Johnny Cash... Güzel olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 kadro olağanüstü, hikaye olağanüstü İlk defa bir Coen Kardeşler filmini merakla bekliyorum, western olması tabii benim için çok önemli bir etken :) Onu bunu geçtikte beni asıl güldüren, Sarı Bıyık Matt Damon oldu asdfsad Informant'taki tipinden beri ilk defa ona güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 True Grit . true gift degil filmin ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Valla bana hiç ilgi çekici gelmedi. Coen kardeşlerin filmlerini çok seven biri olmama rağmen çıksa da izlesek olmadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 matt damon süper adam. izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Kanuni said: True Grit . true gift degil filmin ismi. gözümden kaçmış benimde, değiştirdim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Western sevmem, Coen biraderlerin de hastası olduğum söylenemez ama Matt Damon + Jeff Bridges + Josh Brolin, izlemek zorundaymış gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Matt damon ın nesini seviyorsunuz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Aluriel said: matt damon süper adam. izlenir. You best be trollin' naga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 çekemeyenler çatlasın matt abiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 matt damon ın ben mesela birini kitapla adam edebilmesini sevdim. Red Dead Redemption mı oynasam acaba baştan. gaz oldum western i görünce ya. Trailerı izlerken Johnny Cash i duyunca eridim bittim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 matt damon iyi de çevresi kötü. idi coenler gelmiş. şimdi bakıcaz kötü mü değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Matt Damon'a laf edeni vururum, Adam gayet başarılı bir oyuncu, hani bunu belki herkesin bildiği Ocean's filmlerinde, Bourne filmlerinde pek göremezsiniz ama Informant, Departed, Good Shepard, Invictus, Talented Mr.Ripley ve eleştirmenler pek katılmasa da bence en iyi senaryo dalında oscar kazandığı Good Will Hunting'deki oyunculuk performansları fazlasıyla iyiydi. Hani önce Saving Private Ryan, ardından Ocean's Eleven ve Bourne Identity, ve hatta Syriana'ı da katarsak adamın gerçekten piyasa yaptığı filmlerinde hepsinde aksiyon ikonlarını canlandırdı. Adam bir kere kafalara o tiple oturunca diğer rollerde pek benimsenmedi. Yani aradan zaman geçti halen Matt Damon'u bir aksiyon rolünde görünce heyecanlanıyoruz, hatta Informant gibi filmleri hiç takmıyoruz bile :) Ha birde yazımın sonuna gelirken Gerry film olarak fail olsa da Matt Damon iyiydi demek istiyorum. Ayrıca Brothers Grimm'de de bence başarılıydı. Evet, Matt Damon fanıyım ve bütün filmlerini izledim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kesinlikle Informant ı izleyen biri Matt Damon a laf edemez ya. İnanılmazdı kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oh kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dude'a herşey yakışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kadro iyi, aslında yönetmenlerin bazı filmlerini ya ben anlayamadım ya overrated ama sanki bu sefer olmuş gibi duruyor. kesin izleyip görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 cok sahaneydi film, jeff bridges siir gibi oynuyo gene, kiz da cok iyiydi, matt damon da yanci rol de cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Jeff Bridges resmen yönetmiş, ders vermiş. Matt Damon da çok iyi, kız da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bir coen filmi daha hınk diye bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 off gideyim bu hafta king's speech ile birlikte, merakla beklediğim filmlerdendi önceki postlarımda da görüldüğü gibi, bakalım nasıl çıkacak sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Misler gibiydi. And I shot hiiiğğm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 iyi western (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar